Ben sizi çook iyi anlıyorum.
Valla yaşamadan kimse konuşmasın. Aynı şeyi eşimin abisinden ötürü yaşıyorum, aman icra gelecek aman şu bu diye duygu sömürüsü ile borç ister, tabi biz karı-koca çalışıyoruz paramız var ya vermesek kötü oluruz, sonra bir-iki de değil bu, yoksa tabiki olur allah kimsenin başına vermesin. Ama karşına geçip pişkinlikle sosyal medyada hava atarlarsa insanın gücüne gidiyor, o zaman damak çikolotayada takılırsın herşeye takılırsın. Benim çocuklarım sabah kalkıp anneleri çalışıyor ev kredisi ödüyor diye kahvaltılarını kendileri yapıyorsa, benim annem biz ev sahibi olalım diye bize her türlü destek vermeye çalışıyorsa , kimse kusura bakmasın insanın çokta gücüne gidiyor. Asla da kıskançlık yaptığım yok, ben çocuğuma istediğim bir şeyi alamazken , bana kaç yıl önce aldıkları altınları dahi ödemezken onun çocuklarının üstünde marka montları gördükçe sinirleniyorum, yoksa bana ne allah daha çok versin. Ama böyle oluncada kimseye hakkımı helal etmiyorum, kimse kusura bakmasın. Kınamadan önce lütfen biraz empati yapın.