- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.933
- 598
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Yaptırıyorum demedim, benim kuaförüm bedava yapıyor dedim. Her işlemden sonra keratin yapalım diyor ben de istemem buklelerim bozuluyor diyorum. Kıvırcık saça keratin bakımı yapılmaz sürekli ısı kullanarak düzleştirme yapmıyorsanız.Yorumda keratini bedavaya yaptırıyorum demissiniz ya ben piyasa fiyatını soyledim keratin islemi bellidir cunku. Siz de keratin yaptirmiyormussunuz zaten yanlış ifade etmissiniz o zmaan şimdi çözüldü olay :)
Ben de gelen doğalgaz faturasına bakıp hem ağlıyor hem çikolata yiyorumşu an damak yiyerek önümüzdeki ay ödeyeceklerimi hesaplıyorum. bu son damak çikolatam gibi gözüküyor
Pis zengin git buradan...Ay avokadoyu da severim
Para vermesine bir şey demiyormuş konu sahibi, dorumları olmadığı halde eltisinin keratin yaptırması, damak çikolata yemesini istemiyormuşkimse kusura bakmasın ben kimsenın enayisi değilim ,
ben zor idaremle geçinecem eşim abisine para verecek elti birşeyinden geri kalmayacak ,
demek eşinin parası var sana versin ozaman ,
beni en sinir eden konu eş abisi ,
Verdiği de 100-200 bişeymiş, bunu da atlamayalım. Kadın hergün bir damak yese 240 lira eder. Verdiği para aylık damak parası bile değilPara vermesine bir şey demiyormuş konu sahibi, dorumları olmadığı halde eltisinin keratin yaptırması, damak çikolata yemesini istemiyormuş
en nefret ettiğim şeydir yediğini içtiğini milletin gözüne sokan insan. pasta börekleri ha sana yollamış ha instagramda paylaşmış, her türlü itici.Bana söylenen 100-200 gibi ama bence biraz daha fazlası gidiyor gibi, kayanın için üzülüyorum ama eşinin yaptıklarına bakıyorum susamıyorum. Bilmiyorum sanırım kötü biriyim
Karar veremediğim için yazdım ama sanırım size göre kötüyüm
Para vermesine bir şey demiyormuş konu sahibi, dorumları olmadığı halde eltisinin keratin yaptırması, damak çikolata yemesini istemiyormuş
E parası var ki yapıyor kadın. Açlıktan ölmeleri, soğan ekmek yemeleri mi gerekirdi ayda yılda bir 100 lira borçlandılar diye?valla paran yoksa değil keratin kuaföre bile gidemezsin ,
eşimin saçlarımı kestiği , benım ona ense traşı yaptıgım günleri , akşam oldugunda ekmek alacak paramızın olmadıgı günleri bilirim , paran yoksa damak çukulatada yiyemezsin ,
NET
He dogru konu sahibi eltisine finansyal destek vercek tabiki de haklisin.Kardeş arasına karışmamanız iyi ama sırf eltinizi kıskanıyorsunuz diye para verdirmemek tam kıskançlık örmeği değil mi?
Konuyu okumadan yorum yapanlarda bugünHe dogru konu sahibi eltisine finansyal destek vercek tabiki de haklisin.
Bizde kafaya düsmedik elbette elimizde ne varsa kardes payi sayilir. Ama bu konuda farkli bisey var malum hersey pahali hele ki su pasta malzemeler vs lütfen ama allah var Yani benim esim her Ay kardesidwn para aliyorsa o zaman Ben yapmam okadar tatli. Sonucta gurur diye bisey var dimii
Belki yemiyor aynı parçayı bir hafta kullanıyor kadınEn uygun çikolata 3,5 lira yahu.
Damak çikosunu da günde 3 kere kahve yanına tek dilimiyle koyuyodur.
3 paket değil yani.
Tek dilimden günde 3 kere kahve içse 4 günde bitirir, hadi canı istedi ikişer yedi, 3 günde bitirir.
3 günde 8 lira harcamak çok değil ki sigara içen biri bu fiyattan çok daha fazlasını harcıyor günlük olarak.
Ulan ya, işçi havuz problemlerinden sonra damak karesi hesaplama problemine hızlı geçiş, eltili konu, sigaraya zam. Yaşlandım be.
Belki yemiyor aynı parçayı bir hafta kullanıyor kadın
Hatta belki kardeş de abiden sıkışınca 100-200 bişey alıyor. Biz öyleyiz mesela, bazen bende olmuyor ablamdan alıyorum, bazen onda olmuyor benden alıyor. Hatta markete gidiyorum bişey lazım mı dediğinde çikolata istemişliğim var. Paran yoksa yeme, niye ablandan istiyorsun di mi amaBelki yemiyor aynı parçayı bir hafta kullanıyor kadın
Keratin bakımı 3-4 ayda bir 250 TL verip yaptırıyorum. Kullanılan ürün ve ne kadar profosyonel yapıldığı ile ilgili bu fiyat farkları.Bu gönderdiğim normal fiyatı yalnız, hafta sonu tanesi 4 liraya geliyordu. Yediğim tek çikolatadır, fiyatlarını gayet iyi takip ediyorum.
Keratin bakımı yaptırmıyorum ben, buklelerimi bozuyor. Ama koca kavanozunu 200 küsur liraya alıyor kuaförler, onu biliyorum. 50 kişiye falan uyguluyorlar. Yani üzgünüm ama kazıklanıyorsunuz.
Ya bu şeye döndü yardım ediyorsam gezemez tozamaz, aynı durumda devam etmeli. Benim paramla özel aktivite yapamaz. ama burada aileyi geçindirecek kadar bir meblağdan bahsetmiyoruz ona bile karışıyor. Belki kızın ailesi veriyor ya da onlar alıyor ihtiyaçlarını. O para ile alındığı ne malumHatta belki kardeş de abiden sıkışınca 100-200 bişey alıyor. Biz öyleyiz mesela, bazen bende olmuyor ablamdan alıyorum, bazen onda olmuyor benden alıyor. Hatta markete gidiyorum bişey lazım mı dediğinde çikolata istemişliğim var. Paran yoksa yeme, niye ablandan istiyorsun di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?