• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Davranan Ben miyim?

Verdiginiz para sizin bogazinizdan kismaniza sebep oluyorsa haklisiniz ama olmuyorsa haksizsiniz bence alt tarafi bir parca cikolata. Atıyorum eger siz cikolata almak yerine 10tl lik peynir alayim tost yapariz diyecek kadar mahrumiyet çekiyorsanız size hak veririm.

Hayır tabiki öyle olsun istemem ama bana göre hergün üç öğün kahvenin yanında damak gibi çeşitli çikolatalar yenmesi, saçlarına keratin bakımı yaptırılması sürekli sürekli bunların yapılması benim gözüme batan. İnanın ben evime iki üç aydır ıvır zıvır alamıyorum çünkü bir yerden kısmak zorundayım.
Ablacım takılmışsın bi damağa, 2’li paketi 8 liraydı hafta sonu migrosta el insaf yani... Alın siz de yiyin, korkmayın 7-8 lirayla batmazsınız. Keratin bakımı dediğiniz şeyi de benim kuaförüm ücretsiz yapıyor. Öyle deli paralar değil yani.

Size tek tavsiyem olacak, asla ama asla çok istediğiniz ya da istediğiniz herhangi bir şeyi parasından ötürü vazgeçmeyin, en önemli olan siz ve sizin mutluluğunuz. bir ailede kadın mutluysa herkes mutludur. Para bir şekilde halledilir. Çok abartmadan , insanın kendisini şımartması iiyi geliyor. Eşinizin eli açıksa, umursamıyorsa siz de öyle olun. çünkü fedakarlık ve aman şunu da almayayım boşver diyince buna alışıyorsnuz ve devamı geliyor.

Ben sizi haklı buldum boyle düşünmekte. Herkes demis ki bir damak ta yiyemicekse. Suan ki ekonomik zorluk ceken birisi bir cikolataya 20 lira veriyorsa ki fiyatları öyle yani un surekli kullanip uzerine kac lira verip keratin yapiyorsa o degil ayin sonunu dusunup kendimi kisan ben verdigim parayi da düşünürüm. O belki yoktan anlamiyordur harciyordur siz ardinizi düşündüğünuz icin harcamiyorsunuz. Esime verme diyemezdim ama onlarin mi bizim mi ekonomik zorlugumuz var diye bir soru isareti biraktirirdim. O kadın da siz kadın defil misiniz ? Ama bence sizde eltinize bakmayin cunku onun rahati yerinde kendi psikolojinizi kötu etkiliyorsunuz :(

Aboww bu kadar eltini yakından takip etmen verdiğiniz para ile alakalı değil bence tamamen kıskançlık. Konu da para değil bence ama siz bilirsiniz
Özel bir çaba harcamıyorum herşeyi açık zaten 😂

Verdiginiz para sizin bogazinizdan kismaniza sebep oluyorsa haklisiniz ama olmuyorsa haksizsiniz bence alt tarafi bir parca cikolata. Atıyorum eger siz cikolata almak yerine 10tl lik peynir alayim tost yapariz diyecek kadar mahrumiyet çekiyorsanız size hak veririm.
İllaki ayın sonunda para kalmamış oluyor bizede yatmam 100-200 bişey değil ama bazen o bile kalmamış olabiliyor

Ablacım takılmışsın bi damağa, 2’li paketi 8 liraydı hafta sonu migrosta el insaf yani... Alın siz de yiyin, korkmayın 7-8 lirayla batmazsınız. Keratin bakımı dediğiniz şeyi de benim kuaförüm ücretsiz yapıyor. Öyle deli paralar değil yani.
Bir damak suanda 15-20 lira keratin dediğiniz bakım 200 liraya kadar fiyat çıkar. Emin misiniz kuaforunuzun keratin yaptigindan

Ben sizi haklı buldum boyle düşünmekte. Herkes demis ki bir damak ta yiyemicekse. Suan ki ekonomik zorluk ceken birisi bir cikolataya 20 lira veriyorsa ki fiyatları öyle yani un surekli kullanip uzerine kac lira verip keratin yapiyorsa o degil ayin sonunu dusunup kendimi kisan ben verdigim parayi da düşünürüm. O belki yoktan anlamiyordur harciyordur siz ardinizi düşündüğünuz icin harcamiyorsunuz. Esime verme diyemezdim ama onlarin mi bizim mi ekonomik zorlugumuz var diye bir soru isareti biraktirirdim. O kadın da siz kadın defil misiniz ? Ama bence sizde eltinize bakmayin cunku onun rahati yerinde kendi psikolojinizi kötu etkiliyorsunuz :KK43:
Benim sorunum aslında kendimi savunamıyor oluşum konuya girip kalıyorum haklıysam safa artık haksızım 😊

Özel bir çaba harcamıyorum herşeyi açık zaten 😂

İllaki ayın sonunda para kalmamış oluyor bizede yatmam 100-200 bişey değil ama bazen o bile kalmamış olabiliyor
Yokluk cekmis birisi olarak sizi cok iyi anlıyorum. Yeri geldi icinde sadece salca ve limon olan kısır yapıp aksam yemegi olarak yerdik. Diyecegim o ki kendinizden kismayin. Nakit param kalmadı deyip esinizden alin, ne yemek istiyorsaniz onlari alin

Kıskançlık mı bilmiyorum yaptığım şey 😒 sadece bir insan da yoksa yoktur var gibi davranıp bunu sosyal medyada boy boy paylaşmanın bir anlamı var mı ? Verdirmiyor değilim yine veriyor verme desem vermeyecek bir kocam da yok zaten dediğim gibi versin keşke bizde de daha çok olsa da yardım etsek
karısı cok para harcıyorsa o da zorlanmasın dıye yıne kardesını dusunecek halıyle. benım kardesımın esı parayı carcur edıyo dıye kardesımı dusunmekten vaz mı geceyım :) bı dılencıye para verırken allah rızası ıcın dıyoruz ne ıcın yedıgıne harcadıgına bakar dusunursen veremeyız zaten :) hatta cogunun benden cok parasının olması gercegı de var... bu bı de kardes. candan öte:) bence karısma. ınsallah borclarınız bıter de sen de rahat rahat yer ıcer gezersın :))

Bir damak suanda 15-20 lira keratin dediğiniz bakım 200 liraya kadar fiyat çıkar. Emin misiniz kuaforunuzun keratin yaptigindan
Keratin bakımıyla brezilya fönünü karıştırıyorsunuz.

Hafta sonu bir alana bir bedava vardı aldım ordan biliyorum.

566D4833-F50A-44F5-BA33-4B09E488876C.jpeg

Keratin bakımıyla brezilya fönünü karıştırıyorsunuz.

Hafta sonu bir alana bir bedava vardı aldım ordan biliyorum.

Eki Görüntüle 3035582
Yok bende keratin yaptiriyorum 150 liraya ki indirimli fiyatı bu bazi merkezlerde keratin islemi 300 liraya kadar cikiyor normal bir islem bedavaya yapilcak bir islem degil yani. Ablan kardes akraba olmadigi surece tabi. Evde keratin setleri bile cok pahali ama değişikmis ☺️ damak çikolatayı da dediginiz gibi kampanyayı gozetmek lazim. Her zmaan olan bir fiyat ve kampanya değil :)

Yok bende keratin yaptiriyorum 150 liraya ki indirimli fiyatı bu bazi merkezlerde keratin islemi 300 liraya kadar cikiyor normal bir islem bedavaya yapilcak bir islem degil yani. Ablan kardes akraba olmadigi surece tabi. Evde keratin setleri bile cok pahali ama değişikmis ☺️ damak çikolatayı da dediginiz gibi kampanyayı gozetmek lazim. Her zmaan olan bir fiyat ve kampanya değil :)
Bu gönderdiğim normal fiyatı yalnız, hafta sonu tanesi 4 liraya geliyordu. Yediğim tek çikolatadır, fiyatlarını gayet iyi takip ediyorum.

Keratin bakımı yaptırmıyorum ben, buklelerimi bozuyor. Ama koca kavanozunu 200 küsur liraya alıyor kuaförler, onu biliyorum. 50 kişiye falan uyguluyorlar. Yani üzgünüm ama kazıklanıyorsunuz.

Kızlar merhaba, bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Okuyacağınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kısaca bahsediyorum konudan, kredi borcu şu borcu bu borcu derken çoğu zaman ayın sonunu zor getirdiğimiz oluyor. Eşimde bende çalışıyorum. Eşim cebinde 20 lira parası olsa kardeşi istese tutup on lirasını ona verebiliyor. Yok demeyi bildiğini düşünmüyorum. Sorun şu ki parayı vermesi önemli değil isterse daha çok versin ben verdiğinde değilim yeri geliyor bende kardeşime veriyorum. Sorun şu ki eltimin yok gibi davranmaması, hergün kahve yanında damak yemesi, sürekli bişeylerin alacak gibi linkini bana atması, hergün pasta börek yapması, canımı sıkan madem yok, ki olabilir rabbim herkese bolluk bereket versin kimseyi yoklukla sınamasın. Eşime x böyle yapıyor diyorum sanane diyor. Madem yok bizden İstiyorlar diyorum ben abime bakarım senin kardeşin istese sen vermeyecek misin ben verdiğinin lafını yapıyor muyum sen neden yapıyorsun diyor. Hasetsin için kötü senin felan diyor. Laf yapmak değil istersen daha çok ver diyorum lafını yaptın iste diyor. Dün iki saat bunun tartışmasını yaptık kendini savunuyor, haklı diyorum kendimi suçlu hissediyorum ama haksız mıyım ? Anlatılacak daha çok şey var ama neyse sizce haksız mıyım haset olan ben miyim kötü biri miyim ?

Uzun uzun oldu özür dilerim.
Ya damak da bişey mi yani siz de :D Benim kaynım kira parasını her ay eşimden alıyor sonra gidip 15.000 Teeeleee ye köpek alıyorlar, varın gerisini siz hesap edin :D

Bu gönderdiğim normal fiyatı yalnız, hafta sonu tanesi 4 liraya geliyordu. Yediğim tek çikolatadır, fiyatlarını gayet iyi takip ediyorum.

Keratin bakımı yaptırmıyorum ben, buklelerimi bozuyor. Ama koca kavanozunu 200 küsur liraya alıyor kuaförler, onu biliyorum. 50 kişiye falan uyguluyorlar. Yani üzgünüm ama kazıklanıyorsunuz.
Yorumda keratini bedavaya yaptırıyorum demissiniz ya ben piyasa fiyatını soyledim keratin islemi bellidir cunku. Siz de keratin yaptirmiyormussunuz zaten yanlış ifade etmissiniz o zmaan şimdi çözüldü olay :)

Ben sizi gayet iyi anladım.Hicte kıskanç falan değilsiniz.Hem ay sonunu zor getirip sürekli eşinizden destek istiyorlar hemde keratin bakım yaptırıyor valla ben İstanbul'dayım burda 250₺ den başlıyor bakım ücreti lükse görede artar yani.İnsanlar ayağını yorganına göre neden uzatmaz anlamam bana göre kardeşten destek alan bir eş varsa keratin bakım lükstur ve yapılmazsa kişi herhangi bir şey kaybetmez.

Back