Hanımefendi bakın, ben anlatamadım herhalde. Evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar, umrumda değil. Eşimin de öyle benim de . Ama 24 saat ramazan günü ve sokağa çıkma yasağı da varken mecburiyetten evdeyken bu anırtıyı dinlemek zorunluluğum yok. Anladınız mı☺
Valla o zaman yapacak birşey yok, ama araya onlar girerse büyük rezil olur en azından bence devam etmez diye düşünüyorum ederse de artık kendi rezilliğine yansın. Yüzümüze bakamıyor karşılaşınca zaten. Hem rezil hem yüzsüz.O kısmı anladım da nasıl müdahale edip engelleyeceğinizi anlamadım. Kapıya gittiniz sana ne dedi, yöneticiye gittiniz umursamadı, eh polis ilgilenmiyor böyle şeylerle desibel ölçümüne takılmadığı sürece ki insan sesi takılmıyor. Ne yapacaksınız onu soruyorum?
Anlasam, zaten seks değl dersiniz duysanız bildiğiniz eziyet gibi bir anırtı.. inleme ötesinde. Farkında olmamaları mümkn değil sertçe duvara ayağımı vurdum çünkü anında susmuşlardı.Muhtemelen o kadar yayıldığının farkında değillerdir. Kendilerine açıkça, çok gürültü yaptıklarını ve genel olarak rahatsız olduğunuzu söylemek dışında aklıma gelen bir çözüm yok. Benim anlamadığım televizyonun sesini bastıracak kadar neler yaşıyorlar
Belki komşuculuk oynamak istemiyordur. Ben de yan komşunun yüzüne bakmam mesela yüz bulup gelmesin diye.Valla o zaman yapacak birşey yok, ama araya onlar girerse büyük rezil olur en azından bence devam etmez diye düşünüyorum ederse de artık kendi rezilliğine yansın. Yüzümüze bakamıyor karşılaşınca zaten. Hem rezil hem yüzsüz.
Yani belli olmuyor tabiki. Yukarda da yazmıştım genişlik meselesiYabancilikla alakali olduğunu sanmıyorum, aslında yazdim ama silmiştim. Anlattığım üst kattaki ablamızda tesettürlü
Ne kadar çok takılmışsınız ya nikah meselesine, benim fikrim öyle evet. Evli karısına değer veren adam eşinin bu seslerinin kimseye duyulmasını istemez, sizin fikriniz farklı demek ki bu konuda olabilir.En fazla uyarırsınız, yapacak bir şeyiniz yok.
Nikâh meselesi beni de irrite etti, açıkladım diyorsunuz, açıklamayı hic anlamadım.
Karisi olsa millete malzeme etmezdi, diyorsunuz, nikah olmaması kadına değer vermediği anlamına mi geliyor
Konu ile ilgisini de anlamadim bu ayrintinin.
Siz yeni taşıdığınız yerde ne kadar çabuk öğrenmişsiniz insanların medeni durumlarını onu da anlamadım
Ben de rahatsız olurdum, çocuklarım var, açıklaması zor olurdu. Ama duvar yumruklamak yerine gider konuşurdum.
Siz duvar yumruklayarak başladığınız için şimdi eliniz kolunuz bağlı kaldı.
Valla ondan önce en baş ben istemiyorum zaten bir de itici ki sormayınBelki komşuculuk oynamak istemiyordur. Ben de yan komşunun yüzüne bakmam mesela yüz bulup gelmesin diye.
Neyse ben susayım da siz çözüm arayın. İlahi falan işlemez bence ama
HahahahahaGecenki alt komşu konusunu açan kişiyle keşke komşu olsaydınız aynı kafalar ajsnajzn
Evli karısıyla o sesleri çıkaran çiftlerde var ayrıca ama siz yine de tasinirsaniz tüm binadan evlilik cüzdanı isteyin
Valla ondan önce en baş ben istemiyorum zaten bir de sevimsiz ki sormayınbence de susun, zira dedikleriniz çok anlamsız geliyor. Size göre normal herhalde, ya da başınızdan geçti böyle bi olay bilemeyeceğim. İlahiyi ben açmıyorum bu arada ☺ biz rock falan açarız.
Duvarlara ses geçirmeyen yalıtım yaptırın kiracı değilsenizSelamlar hanımlar, dert midir tartışılır ne zamandır aşırı canımı sıkan bir konu var.
Yaklaşık 3-4 ay önce çok beğenerek taşındığımız bir eve geçtik. Fakat duvarlar mı çok incedir ya da başka birşeyden mi bilmiyorum aşırı ses geçiriyor, konuşsak duyuluyor zaten o derece.
Bizim Yan dairemizde bir çift oturuyor, bina yeni bir bina muhtemelen bizden de birkaç ay önce burdalardı da neyse.. onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten bütün apartmana, çekinirlerdi diye tahmin ediyorum o yuzden... sonuçta kimse eşinin özel seslerinin duyulmasını istemez bence, ben öyle düşünüyorum.
Gelelim konuma; taşındığımızdan beri en başlarda bir iki kere yandaki kadının inleme sesleri geldi, özellikle banyodan çok duyuluyor biz de banyodaydık gülüştük hatta ilk başta.. sonra bunlar daha da fazlalaştı, bazen sabah akşam olmaya başladı. Ve normal bir inleme sesi de değil, inanın aşırı rahatsız edici neredeyse eziyet çekiyor gibi bazen bağırma derecesine geliyor bu. Ve şimdi takdir edersiniz ki Ramazan da geldi ayıp denen birşey var,ve sokağa çıkma yasağı da var bütün gün bu ses evde. Tv izlediğmzde bazen tv sesini bile bastırabiliyor. Son ses müzik açıyoruz duymamak için evdeyken müzik de bi yere kadar. Belki dedim ramazan gelince ayıptır keser sesini ama yok yani onu da dinlemiyorlar şaka gibi☺ birkaç kere sertçe duvara vurdum sustu ama birkaç gün sonra gene aynı tas aynı hamam devam... Anlayacağınız durumdan aşırı rahatsızız. Yöneticiye söyleyip söylememe arasında gidip geliyorum evimi de çok seviyorum ve daha birkaç ay oldu taşınalı , duyma kapat kulaklarını diyeceksiniz belki ama müzisyenim müzisyen kulağı da en hassas sesi bile duyuyor ki tv yi bastırabiliyor bazen diyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Aynen bizim de rock la yapmışlığmz vardır, ben onun iğrenç anırtısını çekmemek için açıyorum yanlış anlaşılmasınRock müzikle güzel sevişilir ama, ben de sevişirken rock açıyorum genelde. O hiç işe yaramaz söyleyeyim
Evlenmeden önce yan komşumuz sevişgen hızlı bir abimizdi, yatak odaları da birleşikti. Her hafta sonu ayrı bir macera. Biz eğleniyoduk valla. Şimdiki moruklara tercih ederim.
Maalesef kiracıyımDuvarlara ses geçirmeyen yalıtım yaptırın kiracı değilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?