Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karışabilme derecelerim şuanda duvara vurmak ile sınırlı Yapabilirsem yönetici ile de muhatap olacaklar.

O kısmı anladım da nasıl müdahale edip engelleyeceğinizi anlamadım. Kapıya gittiniz sana ne dedi, yöneticiye gittiniz umursamadı, eh polis ilgilenmiyor böyle şeylerle desibel ölçümüne takılmadığı sürece ki insan sesi takılmıyor. Ne yapacaksınız onu soruyorum?

Valla o zaman yapacak birşey yok, ama araya onlar girerse büyük rezil olur en azından bence devam etmez diye düşünüyorum ederse de artık kendi rezilliğine yansın. Yüzümüze bakamıyor karşılaşınca zaten. Hem rezil hem yüzsüz.

Sana ne deme cesaretini gösteremez, kimse onu çekmek zorunda değil. Gerekirse ev sahiplerini bulurum.

Muhtemelen o kadar yayıldığının farkında değillerdir. Kendilerine açıkça, çok gürültü yaptıklarını ve genel olarak rahatsız olduğunuzu söylemek dışında aklıma gelen bir çözüm yok. Benim anlamadığım televizyonun sesini bastıracak kadar neler yaşıyorlar

Anlasam, zaten seks değl dersiniz duysanız bildiğiniz eziyet gibi bir anırtı.. inleme ötesinde. Farkında olmamaları mümkn değil sertçe duvara ayağımı vurdum çünkü anında susmuşlardı.

En fazla uyarırsınız, yapacak bir şeyiniz yok.
Nikâh meselesi beni de irrite etti, açıkladım diyorsunuz, açıklamayı hic anlamadım.
Karisi olsa millete malzeme etmezdi, diyorsunuz, nikah olmaması kadına değer vermediği anlamına mi geliyor
Konu ile ilgisini de anlamadim bu ayrintinin.
Siz yeni taşıdığınız yerde ne kadar çabuk öğrenmişsiniz insanların medeni durumlarını onu da anlamadım

Ben de rahatsız olurdum, çocuklarım var, açıklaması zor olurdu. Ama duvar yumruklamak yerine gider konuşurdum.
Siz duvar yumruklayarak başladığınız için şimdi eliniz kolunuz bağlı kaldı.

Belki komşuculuk oynamak istemiyordur. Ben de yan komşunun yüzüne bakmam mesela yüz bulup gelmesin diye.
Neyse ben susayım da siz çözüm arayın. İlahi falan işlemez bence ama

Aha da sevişgen komşu konusu.
Ne zamandır yoktu böyle konular ya ben de noluyoruz demistim:))
Konu sahibesi size tavsiyem komşunuzun kapısına not bırakmanız yönünde. Konuşmaya çekinirim diyorsanız tabii.

Ne kadar çok takılmışsınız ya nikah meselesine, benim fikrim öyle evet. Evli karısına değer veren adam eşinin bu seslerinin kimseye duyulmasını istemez, sizin fikriniz farklı demek ki bu konuda olabilir.
Yoo elim kolum bağlı değil, devam ederse bu durum elimden geleni yaparım.

Belki komşuculuk oynamak istemiyordur. Ben de yan komşunun yüzüne bakmam mesela yüz bulup gelmesin diye.
Neyse ben susayım da siz çözüm arayın. İlahi falan işlemez bence ama
Valla ondan önce en baş ben istemiyorum zaten bir de itici ki sormayın selam vermeyen benim zaten o değil..
bence de susun, zira dedikleriniz çok anlamsız geliyor. Size göre normal herhalde, ya da başınızdan geçti böyle bi olay bilemeyeceğim. İlahiyi ben açmıyorum bu arada ☺ biz rock falan açarız.

Son düzenleme:
Hahahahaha

Rock müzikle güzel sevişilir ama, ben de sevişirken rock açıyorum genelde. O hiç işe yaramaz söyleyeyim

Evlenmeden önce yan komşumuz sevişgen hızlı bir abimizdi, yatak odaları da birleşikti. Her hafta sonu ayrı bir macera. Biz eğleniyoduk valla. Şimdiki moruklara tercih ederim.

Duvarlara ses geçirmeyen yalıtım yaptırın kiracı değilseniz

Aynen bizim de rock la yapmışlığmz vardır, ben onun iğrenç anırtısını çekmemek için açıyorum yanlış anlaşılmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…