Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar çok takılmışsınız ya nikah meselesine, benim fikrim öyle evet. Evli karısına değer veren adam eşinin bu seslerinin kimseye duyulmasını istemez, sizin fikriniz farklı demek ki bu konuda olabilir.
Yoo elim kolum bağlı değil, devam ederse bu durum elimden geleni yaparım.

Biz takılmadık, siz takıldınız özellikle çift diyorum bilmem ne diye belirttiniz. Banane ki sizin komsunuzun medeni durumundan.
Hatta size de ne ama ilginizi çekmiş demek.

Biz takılmadık, siz takıldınız özellikle çift diyorum bilmem ne diye belirttiniz. Banane ki sizin komsunuzun medeni durumundan.
Hanımefendi size neyse konuma da yorum yapmayın madem? Bir şekilde tesadüfen öğrendim bunu diyelim ve fikrimi belirttim hepsi bu. Ben takılmadım valla yazdım geçtim bakın taaa arkalarda kaldı o ☺

Yani bu durum sevişen insanların değil bina yalıtımdan kısan insanların suçu.
En fazla gidip ''çok ses geliyor eve,evde hasta var'' falan diyebilirsiniz,anlarlar belki.
Hasta var gibi bi yalana da başvurmak gereksiz gelir şimdi, eşimle ikimiz yaşıyoruz evde bu belli. Konuşmayı da gereksiz buluyorum; muhatap olmak istemiyorum açıkçası. Zaten böyle bir konuda ben utanırım.

Hasta var gibi bi yalana da başvurmak gereksiz gelir şimdi, eşimle ikimiz yaşıyoruz evde bu belli. Konuşmayı da gereksiz buluyorum; muhatap olmak istemiyorum açıkçası. Zaten böyle bir konuda ben utanırım.

Yoo neden yanlış olsun ki ? Başım ağrıyor deyin,bir şeyler deyin işte.Ayıp bir şey yok bunda,anlamazlarsa da yöneticiye söyleyin,uyardık dikkate almıyorlar diye.

Ha birşeyi daha belirteyim; seks haricinde ağlayarak kavga sesleri de gelince belki sizi de ilgilendirirdi... ki bu kavgalarda ‘neden beni almıyorsun? ‘Benimle evlenmek istemiyorsun dmi? ‘
Vs sesleri gelince ☺

Ha birşeyi daha belirteyim; seks haricinde ağlayarak kavga sesleri de gelince belki sizi de ilgilendirirdi... ki bu kavgalarda ‘neden beni almıyorsun? ‘Benimle evlenmek istemiyorsun dmi? ‘
Vs sesleri gelince ☺

Bu mesaj tam anlamıyla sıvamak oldu, kusura bakmayın...

Evli değiller ayrıntısını "pii bir de evli değillermiş cık cık cık" alt metni olarak vermek istediğinizi biliyoruz, yemeyin bizi şimdi :KK53:

Onun dışında çok yüksek ve devamlı gelen sesten rahatsız olup olmamak sizin bileceğiniz iş tabii ki, bunun için ya yöneticiyle ya komşularınızla konuşmaktan başka yolunuz yok ne yazık ki.

Vs sesleri gelince ☺

Hala sizi ilgilendirmiyor neden dolayı kavga ettikleri,gerçekten boş bir mesaj attığınızı bir kabul edin artık.Evliler veya değiller,çiftler ya da sadece F*** buddy,hiçbiri sizi ilgilendirmiyor.Sizi rahatsız eden problem neyse gidin onun çözümü üzerinde düşünün.

Hala sizi ilgilendirmiyor neden dolayı kavga ettikleri,gerçekten boş bir mesaj attığınızı bir kabul edin artık.Evliler veya değiller,çiftler ya da sadece F*** buddy,hiçbiri sizi ilgilendirmiyor.Sizi rahatsız eden problem neyse gidin onun çözümü üzerinde düşünün.
Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...

Vs sesleri gelince ☺
Sizi ilgilendiren kısmı nedir tam olarak? İnsanların özeline bu kadar salça olmayın ya. Benim komşum tv izlese kendi evimde açılmış gibi duyuluyor ses, duvarlar o kadar ince. Napayım bu durumda duyulacak diye sevişmeyeyim mi ya da tartışmayalım komşumun incileri dökülür mi diyeyim? Gece vakti olmadığı sürece sizi ilgilendirmez. Gece vakti rahatsız edilirseniz de uyarırsınız, ardından yasal yollara başvurursunuz.

Vs sesleri gelince ☺
Bunu görmeden yazmıştım önceki mesajımı ama artık bu detayları sesten ziyade burada kadını gömdürmek için yazdığınız çok belli oldu.
Durun istediğinizi yazayım.

Neee, evli değillerken mi sevişiyorlar? Yok artık ne günlere kaldık, bir de sesli ha? Errrrkek adam böyle şeye asla izin vermez. Zaten kızı da almıyormuş :(

Memnun kaldı iseniz, konuya döneyim. Çiftin medeni hali, ilişki durumları, dinamikleri sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren tek şey ses derecesi, onun için de tek çözümünüz bir şekilde ya komşunuzla ya yöneticinizle konuşmak.

Vs sesleri gelince ☺
Israrla insanların evinin icini buraya taşıyorsunuz.

Şaka gibi şuan, 1.5 aylık bebek bekleyen; normal bir evliliği olan bir kadınım ve yan kadının histeri seslerini duymak istemiyorum diye linç yemediğim kaldı...
Sevişme sesi duymak istememek değil problem.

Ses dışında verdiğiniz detaylara bir bakın, hangisi sizi ilgilendiriyor? Evli olmamaları mı, kavga etmeleri mi, adamın evlenmek istememesi mi? Bunların hiçbiri konuyla ilgili değil eğer rahatsızlığınız sadece ses ise.

Sevişme sesi duymak istememek değil problem.

Ses dışında verdiğiniz detaylara bir bakın, hangisi sizi ilgilendiriyor? Evli olmamaları mı, kavga etmeleri mi, adamın evlenmek istememesi mi? Bunların hiçbiri konuyla ilgili değil eğer rahatsızlığınız sadece ses ise.
Rahatsızlığm sadece ses evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X