Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadına git yüzüme söyle rahatsız oluyoruz vs diye senin utanacağın bir şey yok git söyle baktın devam ediyor o zaman yöneticiye eşin söyler. Daha fazla ne yapılır bilmiyorum ama çok rezil bir durum. Herkes cinsellik yaşıyor ama bunu etrafa duyurmak dikkat etmemek çok saçma

Kesinlikle benim düşündüğüm gibi düşünüyorsunuz, inanır mısınız apartmanda bir sürü çift var. Ama bunlardan başka kimseden böyle sesler duymadım. Herkes yaşıyor ama herkes herkesin ne yaptığını duymak zorunda değil. Onlar da bunu yayınlamak zorunda değil. Ki her seferinde aynı şekilde bağırılır mı aklımız ermiyor yani, bilerek yapıyor herhalde.

Bende bir kere sevişmeye denk geldim o nasil sevişme deyip balkona çıkmıştım ve bizimkide evli değil, 50li li yaşlarda bir ablamızdır hepinizin cami ayni yere bağlı olduğu icin malesef yapilabilecek bisey yok. Ben olsam direk kadina söylerim, bu konu icin birilerini aracı koymam araya. ama vurarak bile olsa bi kere uyardıysanız ve hala devam ediyorlarsa umursadiklarini sanmıyorum

Size metal parçalar atayım inleme sesini duyunca çalarsınız hem seslerini bastırır hem ritme uyarlarsa işleri çabuk biter belkiŞaka bir yana bizde de vardı öyle biri taşınıncaya kadar çektik...

Yöneticiye inleme sesi filan deme de rahatsız edici sesler geliyor uyuyamıyoruz filan deyin

Bence de sonuçta canını almıyorlar ya o kadar abartı bağırmasını gerektiren bir durum değil. Üstelik evde akrabanız çocuğunuz da olabilir. İnsan küçük çocuğuna o sesleri nasıl açıklayacak. Bence büyük terbiyesizlik. Burda bu konuda açılan yorumların çoğu kadın sesinden şikayetçi hiç erkek sesinden şikayet duymadım. Bir kadının çevreye verdiği sıkıntıyı düşünmesini beklerim. Bunlar çok tuhaf insanlar ya

Aynı durumu ben yasadım. Alt kat komsumuz bekar bir beydi. Eve attıgı hanım kızımız çın gırtlağını kesmişler gibi sesler geliyordu. Sınava hazırlanırken gece sabaha kadar aralıklarla dinlene dinlene şey yapıyorlardı. Eşim konustu. Duvara vurduk. Hatta tam zirveye geldiklerinde hoparlörle ilahi bile actık. Sonuc değişmedi. Komsumuz sabit hanım kızlarımız degişkendi ama sesler artarak devam ediyordu. Bizler de çözümü taşınarak bulduk. Yapacak birşey yok malesef konusunca anlamayan cok insan var.

Umursamadıkları ve geniş oldukları kesin zaten Kadının Türk olmaması ile alakası varmı bilmiyorum ama bu genişliğin..

O anlamda bahsetmedim, yukarda açıkladım niye öyle yazdığımı bi daha açıklayamayacağm Evli olunca tabiki tutkulu sevişmeler kalkmıyor, ama ‘tutkulu sevişme’ nin anlamı bana göre p...o filmlerdeki gibi abartı ve fake sesler çıkarmak değil.

Hoparlorden ilahi açmak mı o da iyiymiş biz son ses rock falan açıyoruz belki konsantreleri bozuluyordur ama yapcak birşey yok anca bastırıyor

Size göre öyle değildir komşunuza göre öyledir. Herkesin sevişmesine kimse karışamaz

Belki Ben de evliliğimde ilk zamanlar çıkarmışımdır benim de duyuluyordu ama asla asla bu kadar abartı değldi. Ki artık dikkat ediyorum zaten asla bu kadınınkinin yanından geçmezdi.

Umursamadıkları ve geniş oldukları kesin zaten☺ Kadının Türk olmaması ile alakası varmı bilmiyorum ama bu genişliğin..
Yabancilikla alakali olduğunu sanmıyorum, aslında yazdim ama silmiştim. Anlattığım üst kattaki ablamızda tesettürlü

Nasıl karışabiliyorsunuz mesela?
Hanımefendi bakın, ben anlatamadım herhalde. Evlerinde ne yaparlarsa yapsınlar, umrumda değil. Eşimin de öyle benim de . Ama 24 saat ramazan günü ve sokağa çıkma yasağı da varken mecburiyetten evdeyken bu anırtıyı dinlemek zorunluluğum yok. Anladınız mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…