Bilmiyorum böyle bir konuyu yüz yüze konuşmaya da utanır insan, onlar utanmıyor ama ben utanırım açıkçası.Uyarırım ilk etapta komşuyu. Olmazsa tekrar uyarır veya yöneticiye söylerim.
Geniş oldukları kesin. Yani birkaç kere vurdum daha anlamıyorsa ne yapmalıyım bilemiyorumBence kadinla konuşun ya farkında değiller yada çok genişler umursamiyorlar
Ben de utanırdım o yüzden sesler konusunda detay vermeden şikayetimi dile getiririm ilk önce. Sonra baktım karşı taraf hala devam ediyor üçüncü uyarıda söylerim bunu artık. O sesleri duymak zorunda değilim çünkü.Bilmiyorum böyle bir konuyu yüz yüze konuşmaya da utanır insan, onlar utanmıyor ama ben utanırım açıkçası.
Kesinlikle değiliz hem de..Ben de utanırdım o yüzden sesler konusunda detay vermeden şikayetimi dile getiririm ilk önce. Sonra baktım karşı taraf hala devam ediyor üçüncü uyarıda söylerim bunu artık. O sesleri duymak zorunda değilim çünkü.
Yooo, evli çiftlerin de sesleri geliyor. Bizim eski oturduğumuz binada vardı öyle bir çift.onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten bütün apartmana, çekinirlerdi diye tahmin ediyorum o yuzden... sonuçta kimse eşinin özel seslerinin duyulmasını istemez bence
Olabilir tabi genişlik meselesidir ne diyimYooo, evli çiftlerin de sesleri geliyor. Bizim eski oturduğumuz binada vardı öyle bir çift.
Eşine daha mı çok ayıp oluyorSonuçta esinizde duyuyor bu sesleri o yüzden utanmadan gidin konuşun.
Eşimin bir kadının inleme seslerini duyması beni daha fazla rahatsız ederEşine daha mı çok ayıp oluyor
Yani o da duyuyor tabiki, kadın aşırı abartılı bir şekilde bağırıyor diyor o da. Kaldı ki annem iki bina yanımda çoğu zaman uğruyor geliyor buraya, bazen babam geliyor misafirler vs.. biz rezil olacağız valla.Sonuçta esinizde duyuyor bu sesleri o yüzden utanmadan gidin konuşun.
Haddim olmadığını söylemiştim; neden yukarda bunu belirttiğimi yazmıştım zaten. Bana göre öyle bir durum olsa daha çok çekinirlerdi demiştim.Evli olup olmadıkları sizin haddinize değil.
Ses konusunda ise haklısınız. Güzel bir üslup ile rahatsız olduğunuzu söyleyin. Eğer devam ederlerse yöneticiye şikayet edersiniz.
Hayır ama bence kimse eşinin başka kadının sesini dinlemesini istemez ondan öyle yazmış bence arkadaşEşine daha mı çok ayıp oluyor
Siz uyarın ben de telefondan müzik açmıştım ilk taşındığımda toparlanırken yan komşum uyardı. Şimdi yarıya kadar ancak açarım.Hayır ama bence kimse eşinin başka kadının sesini dinlemesini istemez ondan öyle yazmış bence arkadaş☺
Keşke müzik olsa valla.Siz uyarın ben de telefondan müzik açmıştım ilk taşındığımda toparlanırken yan komşum uyardı. Şimdi yarıya kadar ancak açarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?