- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
Burada sesten rahatsız oldım diye o kadar kötü yorumlar aldım ve kaç gündür linç yiyorum ki, siz kötülük görmemişsiniz. Anlattığım insanlar da ‘saçmalama sen hamilesin, böyle şeylerle üzme kendini bebeğini de üzme ’ diye teselli ettiler. Size göre kötü olan benim.Siz neden tepki gördüğünüzü hala anlayamamışsınız ki belli hala aynı üslupla konuşuyorsunuz. Ses konusunda çok haklısınız kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Ama siz sürekli çifti “evli olmamalarından”, “adamın kadınla evlenmek istememesinden” “tuhaf olduklarından” vuruyorsunuz. Böyle konuşunca da tek derdiniz seks sesleri değilmiş gibi geliyor. Burda da hala utanmadan insanların dış görünüşüne laf söylemişsiniz. Başkasına şekilsiz demek , bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur demek, yolda görsem yolumu değiştiririm demek ne kadar terbiyesizce ya. Bana sorarsanız asıl siz buldumcuksunuz. Burada gelmiş hiç tanımadığınız insanlara ne kadar iyi bir seks hayatınız olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz o kadar komik ki . Bir de utanmadan dış görünüşe normalde takılmam demişsiniz. Cevapların arasına sürekli sesten bağımsız detayları serpiştirip komşularınızı her bakımdan küçümseyip burda da insanların size arka çıkmasını beklemeniz çok komik. Sesten rahatsızsanız gidin kapıya not bırakın ya da yöneticiye söyleyin bu kadar basit. Bunların hiç birinin kadının şekilsiz tipiyle evli olmayan bir çift olmalarıyla ve sürekli kavga etmeleriyle bir alakası yok. Gerçekten kötü bir insan gibi geliyor kulağa söyledikleriniz.
Hassas biriyim, bana yapılan yorumları burası sanal da olsa kaç gündür kafama taktım; geceleri uyuyamadım. Varsın eleştirmem kötülük olsun.
Kimseye asla seks hayatımdan bahsetmem utanırım, bu insanın mahremidir; en yakın arkadaşlarıma bile.. ama burada rahatsız olduğum ses sırf seks sesi diye ne kıskançlığım kaldı, ne çekememezliğim.. onlar da beni tanımıyorlar fakat ‘tatminsizsin’ diye bir yorum yapabiliyorlar ? Bu yuzden öyle bir sorunum olmadığını dile getirmek zorundaydım.
Neye tepki aldığımı çok iyi anladım, evet onu en başta belirtmem yanlıştı kabul ediyorum. Başka
bir manada söylesem dahi yanlıştı.
Son düzenleme: