Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ses konusu periyodik olarak açılıyor.
Yalnız ,akşam istirahat ederken çocuk sesi geliyor diye şikayet edilince herkesin dinlenme hakkı var,çocuklarınıza sahip çıkmak zorundasınız diyen tipler, sevişme sesi konu olunca özgürce sevişme hakkından bahsediyor.
Hep de aynı isimler bunlar.
Tamam anladık deli gibi sevişiyorsunuz.

Komşudan dayak sesleri gelse rahatsız olmazdınız :işsiz: bir kulak tıkacı alın kocanıza duymasın derdiniz kalmaz... duvara vuran komşu en itici komşudur...uyaramıyorsanız duymayacaksiniz ... rock etki etmemiş son ses carmen açın

Benimde ust komsular yeni evliydi yatmak icin odaya gidiyoduk kadinin butun seslero odam8zda biz bile utaniyoduk hatta bi keresinde esim evde yoktu kizimla yattim kizim bile anne bu ses nerden geliyo dedi bunun edep ile ahlakla alakasi var godip soylesen ne diyeceksin

Demekki normal bisey değil ki sevgiliniz dahi sizi uyarıyormuş.. Kimse kendinden geçip milleti rahatsız edemez . O zaman bende kendimden geçip bagira çağıra şarkı söyleyeyim. 2020 ile ne alaka üstelik modern olacağız diye diye yakında milletin yanında ,sokakta sevişmeyi de normal göreceksiniz. Sizde aynı tayfada olup sevişirken bağırıp cagiranlardan olduğunuz icin savunmaya gecmissiniz hemen. Valla bizde kendimizden geçiyoruz, zirvelere çıkıyoruz ama o zirveden aşağılara anons geçmiyoruz bağıra bağıra.
ok

P...o ne ya, piyano mu?

Aynen piyano sevgili margaret ☺️
çocukluğumdan beri çalarım çok da severim. Piyano sesi olsa canıma minnet, keşke..

Onu da takdir edersin ki ban yememek için kısaltmıştım ama kadere bak ki başka birşeyden yedim işte.. bütün olarak yazsaymışım eğlendiremezdim ama bu kadar. En azından eğlenmişsin, eğlendirmişsin sevindim.

Seks sesinden rahatsız olursunuz ama bütün gün çocuğunuz bağıra bağıra ortalığı yıkar oyuncaklarını yere atar gümbür gümbür hiç sesiniz çıkmaz. Sevişmeyen kadınlar kuruluyor böyle şeylere, tamamen kıskançlık ve kudurmuşluk
Ben neden kadını kıskanayım arkadaşım ? ikidebir bunu söylemişsin? Kıskançlık da kıskançlık, kudurmuşluk falan.

O korkunç sesleri çıkarıyor diye mi? Dinleme zorunluluğum varmı benim o sesleri? Evde sürekli o iğrenç böğürmeler Senin hoşuna gider miydi acaba, gidiyorsa şüphe duyarım kusura bakma. Haa ama sen arkadaşın da dediği gibi ‘alkış’ tutardın belki duysaydın bilemem artık.. ama ben onu yapamıyorum. Başkalarının rezil seks sesleriyle mutlu olacak kadar aciz de değilim çünkü çok şükür.

Kaldı ki diyelim dediğin gibi seks yapıyorlar diye kıskandım ben gerçekten; kıskanmam için tek sebep?

Eee ben de yalnız biri değilim sonuçta dimi? evliyim, mutluyum,ve evet aktif de bir cinsel hayatım var. İlla söyletecek misin bunu burda bana? ☺ Sana nasıl cinsel hayatımın olduğunu mu kanıtlayayım nedir yani? Oturmuş sana laf anlatmaya çalışıyorum da bana da yazıklar olsun.. önceki yazdığın yorumlara baktım da seviye artık yerlerde zaten. Public, namus madalyası falan. Midem kalktı.
Bana yazmışsın Cinsel hayatı yok ondan yapıyor, yok monotondur ikidebir. Sanırım Hamileyim diye de herhalde böyle bir izlenim oluşmuş, birşey söyleyeyim mi? Valla o konuda fazlasıyla tatmin oluyorum, bu ne hamilelik öncesinde ne de hamilelikte değişmedi inan.. 🙈
ama senin yaran var herhalde bu konuda, yokluğumda baya laf yetiştirmişsin konuma baksana.
Ayrıca Kavga sesi de olsa vururdum valla, yukarda birinin dediği gibi ses SESTİR.
Ha ben yapınca sadece apartmana yayın yapmıyorum kendimi rezil etmiyorum çok şükür.. hiç öyle rezil bir insan olmadım. O yuzden bu Kıskanmadan kastın ne ben hala anlayamadım?

Ha sen kadını kıskandın diyorsan kadın da zaten baya şekilsiz Allah affetsin, bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur belki de garibim, bilemeyeceğim 😁 keza adam da öyle al birini vur ötekine... yol değiştirirsin görünce tipleri.
bunları bana ikidebir kadını kıskandın diyince söylemek zorunda kaldım kusura bakmayacaksın artık.. normalde kimsenin dış görünüşüne, tipine takılan biri değilim Allah öyle yaratmıştır der geçerim.
Yani dediğin gibi kıskanılcak bir yanları olsa keşke ama yok , üzeceğim belki seni ama böyle üzgünüm. Her bakımdan sevimsiz, itici ve rahatsız ediciler anlayacağın.
gereksiz yorumların gibi..☺

Bu sevisme sesleri bi beni mi rahatsız etmiyor ya? Bunu şikayet sebebi haline getirmek bana saçma geliyor. Zaten sizin uyanık olduğunuz saatlerde sevisiyorlarmis. Kadının sevisirken çıkardığı sesin tuhaflıgini belirtmişsiniz mesela, ne fark eder normal ses çıkarsa ses sestir sonuçta değil mi? Hani gece uykularınızdan uyandırır, ya da uyutmayacak bir gürültü olur anlarım ama bu tip seslerden şikayetçi olunan konularda fark ettiğim şey genelde sesin sevisme sesi olması. Yani o saatte çocuk koştursa sorun değilmiş de kadının inlemesi sorunmus gibi. Bizim yan daireden de geliyordu böyle gece 3te falan ben gülüp geçiyordum arkamı dönüp uyuyordum. Sabah komşuyu balkonda görünce de normal günaydınimi merhabami eksik etmiyordum. Ayrıca bekar olsa söyle olur evli olsa böyle olur gibi yorumlamanizi da gereksiz buldum.
Valla normal bir sevişme sesi olsa katlanılabilirdi diye düşünüyorum, hafif gelseydi razıydım. Sorunun sevişme sesi olduğu için rahatsız olduğumu yazmışsınız,bu çok yanlış. Sabah akşam kavga sesi olsaydı da buraya bu konuyu açmış olurdum ‘yan komşudan sesler’ diye..

Yani o sesleri size nasıl anlatabilirim ki buradan?
Bakın ben kim olsa rahatsız olurdu diyorum. Buradan söylemesi- atıp tutması çok kolay. Başınıza gelmedi çünkü böyle birşey.
Rahatsız Olunmayacak gibi değil, ilk zamanlarda kadının bir ağrısı - bir acısı var zannettik hatta seks değildir dedik ama durum çekilecek gibi değil bunu burada size anlatamamam üzücü..

Komşudan dayak sesleri gelse rahatsız olmazdınız :işsiz: bir kulak tıkacı alın kocanıza duymasın derdiniz kalmaz... duvara vuran komşu en itici komşudur...uyaramıyorsanız duymayacaksiniz ... rock etki etmemiş son ses carmen açın
Yooo Hatta dayaktan daha fazla rahatsız olurdum o da sürekli sanki evimin içindeymiş gibi gelseydi.
Ses sestir çünkü .

Yalnız şimdi Kocamla ne alakası var bu ses olayının anlayamadım? İyi ki evli olduğumu görüyosunuz, kocanız duymasın.
Benim tek derdim kocam ondan kıskanıyorum ondan yapıyorum.

Tövbe yarabbim.
Bu kaçıncı kıskançlıkla ilgili yorum. Bekar olsak bu sefer yalnızlıktan yapıyorsun derdiniz. Yani ses sevişmeyse her şekilde kıskanıyoruzdur kesin size göre öyle mi? Yoksa sesin yüksekliği ile alakası yoktur hiç.
Yani ben zaten o konuda hiç aç da değilim çok şükür, neden duyma ihtiyacım olsun milletin özelini?
Burada kimseye anlatamıyorum ama biz gürültüden rahatsızız. Evde bir böğürmeyle değil, huzurla oturmak istiyoruz çünkü.
Sonuçta seks de olsa kavga da olsa hepsi gürültü kirliliğidir. Aşırı bir ses var ortada. Sizin yanınızda olsa aaa yeter be bunu mu çekcem derdiniz tabi burdan atıp tutması kolay.

Nedense sevişme olunca böyle bi kıskançlık olarak falan algılama olayı var çok enteresan. Kocanız duymasın falan. Bana biraz kalıp gibi geliyor bu yorumlar ya kusura bakmayın.
İnanın eşim o histerik ve fake seslerden etkilenecek ucuz bir adam da değil zaten o konuda içim aşırı rahat.

Aksine o sesler acayip şekilde irite ediyor bizi. Taşındığımız ilk başlarda alaya falan aldık güldük ama artık huzur kaçırmaya başladı. Yemek sofrasına oturuyoruz,bu ses. Kahvaltı, bu ses. Dizi, bu ses.
Rock ı da sadece onları duymamak için değil kendimiz için açıyoruz, severiz.

Carmen Güzel öneri , bravo👍 ‘Carmen’ den ‘Habanera’ da açarım ben operayı severim zaten rahat olun onu da açar dinleriz ☺️
Ama işte bu histerik hanım kızımızın da sesi de ne yazık ki bastırmıyor hiçbir sesi kolay kolay..
Duvara vurduğumda hala anlamıyorlarsa zaten yüzsüzlük onlarınkidir, benimki varsın iticilik olsun . Hem o insanlara itici gelsem nolur, umrumda mı?
Belki siz susturmanın daha kolay bir yolunu bulurdunuz, ya da alkış tutardınız bilemiyorum.

Bu tip konularda herkes böyle yazıyor. Siz söylemeyin yöneticiye şikayet edin. Gürültünün içeriğini söylemeyin. Sadece gürültü diye nitelendirin falan tarzında yorumlar. Çok şaşırıyorum. Bu sorunu çözecek bir yöntem değil çünkü. Sorun neyse bizzat kendisi gidip açık bir şekilde söylemeli, söyleyebilmeli. Gürültüyle rahatsız eden utanmıyor da mağdur olan taraf neden utanıyor sorunu dile getirmeye?
Şöyle de bir durum var. Yüksek sesle sevişmek istiyorsan evini ona göre yalıtacaksın. Gürültünün türü her ne olursa olsun kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye hakkı yok. Bu "evin içinde sevişme özgürlüğü" falan da değil. Öyle addedenler yanılıyor malesef.
Haklısınız ama yüz yüze muhatap almaya değmeyecek insanlar zaten. Eğer iş oraya kadar giderse gene de yüz yüze söylemem, yöneticiye uygun bir şekilde söylerim. Tabiki öyle seks sesi falan demem uygun olmaz, nasıl konuşacağımı bilirim o zaman gelirse.☺️

Ben neden kadını kıskanayım arkadaşım ? ikidebir bunu söylemişsin? Kıskançlık da kıskançlık, kudurmuşluk falan.

O korkunç sesleri çıkarıyor diye mi? Dinleme zorunluluğum varmı benim o sesleri? Evde sürekli o iğrenç böğürmeler Senin hoşuna gider miydi acaba, gidiyorsa şüphe duyarım kusura bakma. Haa ama sen arkadaşın da dediği gibi ‘alkış’ tutardın belki duysaydın bilemem artık.. ama ben onu yapamıyorum. Başkalarının rezil seks sesleriyle mutlu olacak kadar aciz de değilim çünkü çok şükür.

Kaldı ki diyelim dediğin gibi seks yapıyorlar diye kıskandım ben gerçekten; kıskanmam için tek sebep?

Eee ben de yalnız biri değilim sonuçta dimi? evliyim, mutluyum,ve evet aktif de bir cinsel hayatım var. İlla söyletecek misin bunu burda bana? ☺ Sana nasıl cinsel hayatımın olduğunu mu kanıtlayayım nedir yani? Oturmuş sana laf anlatmaya çalışıyorum da bana da yazıklar olsun.. önceki yazdığın yorumlara baktım da seviye artık yerlerde zaten. Public, namus madalyası falan. Midem kalktı.
Bana yazmışsın Cinsel hayatı yok ondan yapıyor, yok monotondur ikidebir. Sanırım Hamileyim diye de herhalde böyle bir izlenim oluşmuş, birşey söyleyeyim mi? Valla o konuda fazlasıyla tatmin oluyorum, bu ne hamilelik öncesinde ne de hamilelikte değişmedi inan.. 🙈
ama senin yaran var herhalde bu konuda, yokluğumda baya laf yetiştirmişsin konuma baksana.
Ayrıca Kavga sesi de olsa vururdum valla, yukarda birinin dediği gibi ses SESTİR.
Ha ben yapınca sadece apartmana yayın yapmıyorum kendimi rezil etmiyorum çok şükür.. hiç öyle rezil bir insan olmadım. O yuzden bu Kıskanmadan kastın ne ben hala anlayamadım?

Ha sen kadını kıskandın diyorsan kadın da zaten baya şekilsiz Allah affetsin, bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur belki de garibim, bilemeyeceğim 😁 keza adam da öyle al birini vur ötekine... yol değiştirirsin görünce tipleri.
bunları bana ikidebir kadını kıskandın diyince söylemek zorunda kaldım kusura bakmayacaksın artık.. normalde kimsenin dış görünüşüne, tipine takılan biri değilim Allah öyle yaratmıştır der geçerim.
Yani dediğin gibi kıskanılcak bir yanları olsa keşke ama yok , üzeceğim belki seni ama böyle üzgünüm. Her bakımdan sevimsiz, itici ve rahatsız ediciler anlayacağın.
gereksiz yorumların gibi..☺
Tamam ikna olduk.

İnsanlar ramazan diye sevişmeyi bırakmıyor bence
İftardan sonra her şey serbest değil mi?
Ben ramazan diye sevişmeyi bıraksınlar demedim ki, ben hiçbir zaman ‘sevişmeye karşıyım’ vs de demedim. Geçmiş mesajlara da iyice bakıyorum da, yok baya bir yanlış anlaşılmışım ya.

Ya benim de eski oturduğum binada yan komsumdan oyle sesler geliyordu diyordum yani gencte değiller nasıl oluyor bu kadar sık ve sesli meğer kadının ayağı mi kırılmış adam da kalp ameliyatı mi olmuş ne hastalıktan inlediklerine karar verdim :KK70:

Amaciniz üzüm yemek degil bagci dövmek.

Size ne evli mi degil mi? Cinselligi bu kadar tabulastirmayin. Rahatsiz oldugunuz sey gelen sesse gelen sese ve buna cozum bulmaya odaklanin. Kimsenin nikahini sorgulamak, genis demek sizin haddinize degil.

Inlemeye bisey diyemezsiniz. Insanlar sevisirken agzini mi bantlasin? Paylasimli alanlarda yasiyoruz, dogal seslerden rahatsiz olacaksaniz bu ise girmeyip müstakil evde oturabilirsiniz. Ama bagirma durumu varsa haklisiniz.

Yahu düşünün anneniz babanız zşyarete gelmiş. Tam çay koydunuz yandaki evde kadın inim inim inliyor. Ahlar ohlar.
"Ay babacım bunlar da böyle ahaha" mı dersiniz. Şahsen ben utanırım veya gerilirim.

Aynısı çocuk sesi, dayak sesi için de geçerli. Yan komşunun 9 yaşındaki kızı sürekli böğürüyor. Evet kızanlar olacaktır ama annesi arabesk dinliyor tüm gün, kızı da boğğğğğğaaaa diye bağırıyor. Bu da rahatsızlık verici.

Ben çamaşır makinask açarken bile bitiş saatinin gece 8drn sonra olmamasına dikkst ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X