Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor musun bunu ben de düşündüm. Konu sahibi eziyet görüyor gibi sanki sesler demişti. Manyak çok yani. Ama kimse bu ihtimali düşünmemiş bizden başka.Tecavüze falan mı uğruyor acaba kadın?
okDemekki normal bisey değil ki sevgiliniz dahi sizi uyarıyormuş.. Kimse kendinden geçip milleti rahatsız edemez . O zaman bende kendimden geçip bagira çağıra şarkı söyleyeyim. 2020 ile ne alaka üstelik modern olacağız diye diye yakında milletin yanında ,sokakta sevişmeyi de normal göreceksiniz. Sizde aynı tayfada olup sevişirken bağırıp cagiranlardan olduğunuz icin savunmaya gecmissiniz hemen. Valla bizde kendimizden geçiyoruz, zirvelere çıkıyoruz ama o zirveden aşağılara anons geçmiyoruz bağıra bağıra.
evetNe gerek var sokktada sevisilebilinir degilmi
P...o ne ya, piyano mu?
Ben neden kadını kıskanayım arkadaşım ? ikidebir bunu söylemişsin? Kıskançlık da kıskançlık, kudurmuşluk falan.Seks sesinden rahatsız olursunuz ama bütün gün çocuğunuz bağıra bağıra ortalığı yıkar oyuncaklarını yere atar gümbür gümbür hiç sesiniz çıkmaz. Sevişmeyen kadınlar kuruluyor böyle şeylere, tamamen kıskançlık ve kudurmuşluk
Valla normal bir sevişme sesi olsa katlanılabilirdi diye düşünüyorum, hafif gelseydi razıydım. Sorunun sevişme sesi olduğu için rahatsız olduğumu yazmışsınız,bu çok yanlış. Sabah akşam kavga sesi olsaydı da buraya bu konuyu açmış olurdum ‘yan komşudan sesler’ diye..Bu sevisme sesleri bi beni mi rahatsız etmiyor ya? Bunu şikayet sebebi haline getirmek bana saçma geliyor. Zaten sizin uyanık olduğunuz saatlerde sevisiyorlarmis. Kadının sevisirken çıkardığı sesin tuhaflıgini belirtmişsiniz mesela, ne fark eder normal ses çıkarsa ses sestir sonuçta değil mi? Hani gece uykularınızdan uyandırır, ya da uyutmayacak bir gürültü olur anlarım ama bu tip seslerden şikayetçi olunan konularda fark ettiğim şey genelde sesin sevisme sesi olması. Yani o saatte çocuk koştursa sorun değilmiş de kadının inlemesi sorunmus gibi. Bizim yan daireden de geliyordu böyle gece 3te falan ben gülüp geçiyordum arkamı dönüp uyuyordum. Sabah komşuyu balkonda görünce de normal günaydınimi merhabami eksik etmiyordum. Ayrıca bekar olsa söyle olur evli olsa böyle olur gibi yorumlamanizi da gereksiz buldum.
Yooo Hatta dayaktan daha fazla rahatsız olurdum o da sürekli sanki evimin içindeymiş gibi gelseydi.Komşudan dayak sesleri gelse rahatsız olmazdınızbir kulak tıkacı alın kocanıza duymasın derdiniz kalmaz... duvara vuran komşu en itici komşudur...uyaramıyorsanız duymayacaksiniz ... rock etki etmemiş son ses carmen açın
Haklısınız ama yüz yüze muhatap almaya değmeyecek insanlar zaten. Eğer iş oraya kadar giderse gene de yüz yüze söylemem, yöneticiye uygun bir şekilde söylerim. Tabiki öyle seks sesi falan demem uygun olmaz, nasıl konuşacağımı bilirim o zaman gelirse.Bu tip konularda herkes böyle yazıyor. Siz söylemeyin yöneticiye şikayet edin. Gürültünün içeriğini söylemeyin. Sadece gürültü diye nitelendirin falan tarzında yorumlar. Çok şaşırıyorum. Bu sorunu çözecek bir yöntem değil çünkü. Sorun neyse bizzat kendisi gidip açık bir şekilde söylemeli, söyleyebilmeli. Gürültüyle rahatsız eden utanmıyor da mağdur olan taraf neden utanıyor sorunu dile getirmeye?
Şöyle de bir durum var. Yüksek sesle sevişmek istiyorsan evini ona göre yalıtacaksın. Gürültünün türü her ne olursa olsun kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye hakkı yok. Bu "evin içinde sevişme özgürlüğü" falan da değil. Öyle addedenler yanılıyor malesef.
Beni “gerçekten” anlayan birilerinin olması güzelAnırarak sevişecek olan gitsin dağ evinde yaşasın
Çocuk sesiyle seks anırmasını aynı tutan zihniyet tüm beyin hücresini yatakta harcamış olmalı![]()
Tamam ikna olduk.Ben neden kadını kıskanayım arkadaşım ? ikidebir bunu söylemişsin? Kıskançlık da kıskançlık, kudurmuşluk falan.
O korkunç sesleri çıkarıyor diye mi? Dinleme zorunluluğum varmı benim o sesleri? Evde sürekli o iğrenç böğürmeler Senin hoşuna gider miydi acaba, gidiyorsa şüphe duyarım kusura bakma. Haa ama sen arkadaşın da dediği gibi ‘alkış’ tutardın belki duysaydın bilemem artık.. ama ben onu yapamıyorum. Başkalarının rezil seks sesleriyle mutlu olacak kadar aciz de değilim çünkü çok şükür.
Kaldı ki diyelim dediğin gibi seks yapıyorlar diye kıskandım ben gerçekten; kıskanmam için tek sebep?
Eee ben de yalnız biri değilim sonuçta dimi? evliyim, mutluyum,ve evet aktif de bir cinsel hayatım var. İlla söyletecek misin bunu burda bana? ☺ Sana nasıl cinsel hayatımın olduğunu mu kanıtlayayım nedir yani? Oturmuş sana laf anlatmaya çalışıyorum da bana da yazıklar olsun.. önceki yazdığın yorumlara baktım da seviye artık yerlerde zaten. Public, namus madalyası falan. Midem kalktı.
Bana yazmışsın Cinsel hayatı yok ondan yapıyor, yok monotondur ikidebir. Sanırım Hamileyim diye de herhalde böyle bir izlenim oluşmuş, birşey söyleyeyim mi? Valla o konuda fazlasıyla tatmin oluyorum, bu ne hamilelik öncesinde ne de hamilelikte değişmedi inan..
ama senin yaran var herhalde bu konuda, yokluğumda baya laf yetiştirmişsin konuma baksana.
Ayrıca Kavga sesi de olsa vururdum valla, yukarda birinin dediği gibi ses SESTİR.
Ha ben yapınca sadece apartmana yayın yapmıyorum kendimi rezil etmiyorum çok şükür.. hiç öyle rezil bir insan olmadım. O yuzden bu Kıskanmadan kastın ne ben hala anlayamadım?
Ha sen kadını kıskandın diyorsan kadın da zaten baya şekilsiz Allah affetsin, bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur belki de garibim, bilemeyeceğimkeza adam da öyle al birini vur ötekine... yol değiştirirsin görünce tipleri.
bunları bana ikidebir kadını kıskandın diyince söylemek zorunda kaldım kusura bakmayacaksın artık.. normalde kimsenin dış görünüşüne, tipine takılan biri değilim Allah öyle yaratmıştır der geçerim.
Yani dediğin gibi kıskanılcak bir yanları olsa keşke ama yok , üzeceğim belki seni ama böyle üzgünüm. Her bakımdan sevimsiz, itici ve rahatsız ediciler anlayacağın.
gereksiz yorumların gibi..☺
SevindimTamam ikna olduk.
Ben ramazan diye sevişmeyi bıraksınlar demedim ki, ben hiçbir zaman ‘sevişmeye karşıyım’ vs de demedim. Geçmiş mesajlara da iyice bakıyorum da, yok baya bir yanlış anlaşılmışım ya.İnsanlar ramazan diye sevişmeyi bırakmıyor bence
İftardan sonra her şey serbest değil mi?
Manas destanı yazmış addghjkTamam ikna olduk.