Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ses sestir kimse kimseyi rahatsız etmeyecek bende Sinirlenince kendimden geçiyorum ama kimseyi rahatsız etmiyorum ki çoluk çocuk var valla hiç bakmam çağırırım polisi ileri giderse davacı olurum bukadar basit hadi şimdi bagirin#))
Gece 12 den sonra olmadığı sürece polis aramanız bişey ifade etmez.En iyisi güzel bir yalıtım.. Rezillikten ziyade teknolojiye şans vermek lazım

Hicdeoyleolmuyir ozaman eve at alıp kosturuyum 12den once önceden yapılmış bişey kimse kimseyi rahatsız edemez

Bence sakin olun. konu sahibi izin kadar hiddet yapmadı. Maalesef günümüzde herşey mümkün. Apartman hayatı kolay değil. Hepimiz ara sıra sıkıntı yaşıyoruz. Benim bir komşumda aynı durumdaydı ama tek kelime etmedim. Çünkü duvarlar ince. Muhtemelen seslerinin duyulduğundan haberleri bile yoktu.

Seks sesinden rahatsız olursunuz ama bütün gün çocuğunuz bağıra bağıra ortalığı yıkar oyuncaklarını yere atar gümbür gümbür hiç sesiniz çıkmaz. Sevişmeyen kadınlar kuruluyor böyle şeylere, tamamen kıskançlık ve kudurmuşluk
Kıyas meteforlarınız gerçekten birbiriyle çok ilişkili.
Herkesin sexi kendine. Kıskançlık ve kudurmuşluğa nasıl kanaat getirdiniz?

Kıyas meteforlarınız gerçekten birbiriyle çok ilişkili.
Herkesin sexi kendine. Kıskançlık ve kudurmuşluğa nasıl kanaat getirdiniz?
Dizilerde filmlerde bile böyle seks hayatı rutine binmiş veya azalmış kadın sesli seks yapan komşusunu kıskanır hiç mi izlemediniz, teori bana ait değil halka mal olmuş 😂

Dizilerde filmlerde bile böyle seks hayatı rutine binmiş veya azalmış kadın sesli seks yapan komşusunu kıskanır hiç mi izlemediniz, teori bana ait değil halka mal olmuş 😂
Ben de buna değincektim, çok film izliyorsunuz herhalde. Bahsi geçen durum bildiğinizin aksine kıskanılıp kudurulucak, yokluktan komşulara saldırılacak gibi değil. Rahatsızlık başka birşey, siz sevişme seslerine ritim tutup alkışlarsınız belki ama kimi de çare arıyor işte. Halk, sevişme sesleriyle mest olanlardan ibaret değil.

Selamlar hanımlar, dert midir tartışılır ne zamandır aşırı canımı sıkan bir konu var.

Yaklaşık 3-4 ay önce çok beğenerek taşındığımız bir eve geçtik. Fakat duvarlar mı çok incedir ya da başka birşeyden mi bilmiyorum aşırı ses geçiriyor, konuşsak duyuluyor zaten o derece.

Bizim Yan dairemizde bir çift oturuyor, bina yeni bir bina muhtemelen bizden de birkaç ay önce burdalardı da neyse.. onlara özellikle çift diyorum bakın çünkü sadece çiftler muhtemelen. Seni ne ilgilendirir ne olmaları diyeceksiniz tamam zaten ilgilendirmez ama siz de takdir edersiniz ki evli bireyler olsalar bu kadar rezalet duyulmazdı zaten bütün apartmana, çekinirlerdi diye tahmin ediyorum o yuzden... sonuçta kimse eşinin özel seslerinin duyulmasını istemez bence, ben öyle düşünüyorum.

Gelelim konuma; taşındığımızdan beri en başlarda bir iki kere yandaki kadının inleme sesleri geldi, özellikle banyodan çok duyuluyor biz de banyodaydık gülüştük hatta ilk başta.. sonra bunlar daha da fazlalaştı, bazen sabah akşam olmaya başladı. Ve normal bir inleme sesi de değil, inanın aşırı rahatsız edici neredeyse eziyet çekiyor gibi bazen bağırma derecesine geliyor bu. Ve şimdi takdir edersiniz ki Ramazan da geldi ayıp denen birşey var,ve sokağa çıkma yasağı da var bütün gün bu ses evde. Tv izlediğmzde bazen tv sesini bile bastırabiliyor. Son ses müzik açıyoruz duymamak için evdeyken müzik de bi yere kadar. Belki dedim ramazan gelince ayıptır keser sesini ama yok yani onu da dinlemiyorlar şaka gibi☺ birkaç kere sertçe duvara vurdum sustu ama birkaç gün sonra gene aynı tas aynı hamam devam... Anlayacağınız durumdan aşırı rahatsızız. Yöneticiye söyleyip söylememe arasında gidip geliyorum evimi de çok seviyorum ve daha birkaç ay oldu taşınalı , duyma kapat kulaklarını diyeceksiniz belki ama müzisyenim müzisyen kulağı da en hassas sesi bile duyuyor ki tv yi bastırabiliyor bazen diyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?
Hamile olduğun için rahatsız oluyorum deseydin olurdu müzik kulağı falan diyince olmamış 🤭 ben olsam recep ivedik vıuuuu vııiiiiuuu diye sesler çıkarıyor ya ağzı yanarken, taklidini yapardım bu seslerle 😄😄😄😅

Ben de buna değincektim, çok film izliyorsunuz herhalde. Bahsi geçen durum bildiğinizin aksine kıskanılıp kudurulucak, yokluktan komşulara saldırılacak gibi değil. Rahatsızlık başka birşey, siz sevişme seslerine ritim tutup alkışlarsınız belki ama kimi de çare arıyor işte. Halk, sevişme sesleriyle mest olanlardan ibaret değil.
Çok izliyorum valla, napcaz karantinada canım sıkılıyor

milletin seks çetelesini ve partner sayısını tutmayı acilen bırakmalısınız
kadın kendinden geçmiştir
ben de kendimden geçiyorum sevgilim uyarıyor kapıları kapıyor
2020 yılında hala seks cima zina konularını konuşuyoruz
Demekki normal bisey değil ki sevgiliniz dahi sizi uyarıyormuş.. Kimse kendinden geçip milleti rahatsız edemez . O zaman bende kendimden geçip bagira çağıra şarkı söyleyeyim. 2020 ile ne alaka üstelik modern olacağız diye diye yakında milletin yanında ,sokakta sevişmeyi de normal göreceksiniz. Sizde aynı tayfada olup sevişirken bağırıp cagiranlardan olduğunuz icin savunmaya gecmissiniz hemen. Valla bizde kendimizden geçiyoruz, zirvelere çıkıyoruz ama o zirveden aşağılara anons geçmiyoruz bağıra bağıra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X