Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaciniz üzüm yemek degil bagci dövmek.

Size ne evli mi degil mi? Cinselligi bu kadar tabulastirmayin. Rahatsiz oldugunuz sey gelen sesse gelen sese ve buna cozum bulmaya odaklanin. Kimsenin nikahini sorgulamak, genis demek sizin haddinize degil.

Inlemeye bisey diyemezsiniz. Insanlar sevisirken agzini mi bantlasin? Paylasimli alanlarda yasiyoruz, dogal seslerden rahatsiz olacaksaniz bu ise girmeyip müstakil evde oturabilirsiniz. Ama bagirma durumu varsa haklisiniz.
Evli olmadan birlikte yaşayanları hiçbir zaman yargılamadım, evli olmadan cinsellik yaşayanlara da hiçbir zaman lafım olmadı. Hiçbir zaman ‘tabulaştırmadım.’ burada geri kafalı biri olarak anlaşıldım,bu benim en son yanlış anlaşılmak isteyeceğim şey oysa.
Ne fena..

Evet belki onu belirterek yanlış anlaşıldım. Bu haddime de değil, ilgilendirmez de beni. Bu Herkesin kendi tercihidir, Onu orda başka bir sebeple belirttim; belirtirken de bu yuzden linç yiyeceğimi tahmin etmiştim keşke yazmasaydım o baya farklı çarpıtıldı çünkü.. neyse olan oldu.

Güzel akıl vermişsiniz ama ‘Müstakil’ eve geçmesi gereken ben değilim. Aksine yukarda arkadaşın örnek verdiği gibi asıl bu sesleri çıkaracak olan müstakil evde yaşamalı bence.
Ayrıca ‘doğal sesler’ demişsiniz okurken tebessüm etttim☺️ sesler doğal değil ki?
Neden bu kadar sorun edeyim yoksa? ben buradan size sesleri anlatamıyorum tabiki.

Açıkçası Normal bir sevişme sesi olsaydı rahatsız olmazdım da demiştim, aynı mesajları tekrarlatmak zorunda bırakıyorsunuz..
Ağzını mı bantlasın? derken kimse bantlamıyor ağzını, ama herkes apartmanı da inletmiyor öyle değil mi?
Ve Maalesef bahsettiğim’ inleme’ değil ‘bağırma.’ Bu durumda da size göre haklıyım.

milletin seks çetelesini ve partner sayısını tutmayı acilen bırakmalısınız
kadın kendinden geçmiştir
ben de kendimden geçiyorum sevgilim uyarıyor kapıları kapıyor
2020 yılında hala seks cima zina konularını konuşuyoruz
İnanın kimsenin seks çetelesi hiç umrumda olmadı, isterlerse sabahtan akşama kadar yapsınlar.
Ama sesleri sürekli benim evimdeyse; ben tvde dizimi izlerken o sesi bile bastırıyorsa, kitap okurken kitaba odaklanamayacak derecede çığlıklar duyuyorsam o zaman karışma hakkını kendimde bulurum.

Ha bir de ekleyeyim, ‘kadın kendinden geçmiştir’ demişsiniz. Her seferinde düzenli olarak apartman inletmek kendinden geçmek midir? Çıkarılan Sesler sahte zaten kaç kere belirttim; belli fake olduğu.
Zira bana göre bir kadının öyle kesiyorlarmış gibi çığlıklar atması ‘her seferinde’ mümkün değil zevkse dahi değil. Zevk olsa o ses öyle birşey değl zaten, Duysanız anlardınız diye düşünüyorum. Buradan anlayamıyorsunuz tabiki.
evet dediğiniz gibi yıl 2020 bu arada ama rezillik gene rezilliktir.Bu asırlar da geçse değişmez. Anneme denk geldi hatta bi kere , ‘yanda noluyor ?’ dedi kadın. İyi babam ya da misafirler falan burdayken duymadı, o zaman aşırı utanırdım herhalde.
Kaldı ki o sırada Her insan zevk alıyor dimi? Ama kimse apartmanda bağırmıyor. Ayrıca oturduğumuz apartman bir sürü çift dolu ama bi tek bunlarda var böyle bir durum.

Evli olmadan birlikte yaşayanları hiçbir zaman yargılamadım, evli olmadan cinsellik yaşayanlara da hiçbir zaman lafım olmadı. Hiçbir zaman ‘tabulaştırmadım.’ burada geri kafalı biri olarak anlaşıldım,bu benim en son yanlış anlaşılmak isteyeceğim şey oysa.
Ne fena..

Evet belki onu belirterek yanlış anlaşıldım. Bu haddime de değil, ilgilendirmez de beni. Bu Herkesin kendi tercihidir, Onu orda başka bir sebeple belirttim; belirtirken de bu yuzden linç yiyeceğimi tahmin etmiştim keşke yazmasaydım o baya farklı çarpıtıldı çünkü.. neyse olan oldu.

Güzel akıl vermişsiniz ama ‘Müstakil’ eve geçmesi gereken ben değilim. Aksine yukarda arkadaşın örnek verdiği gibi asıl bu sesleri çıkaracak olan müstakil evde yaşamalı bence.
Ayrıca ‘doğal sesler’ demişsiniz okurken tebessüm etttim☺ sesler doğal değil ki?
Neden bu kadar sorun edeyim yoksa? ben buradan size sesleri anlatamıyorum tabiki.

Açıkçası Normal bir sevişme sesi olsaydı rahatsız olmazdım da demiştim, aynı mesajları tekrarlatmak zorunda bırakıyorsunuz..
Ağzını mı bantlasın? derken kimse bantlamıyor ağzını, ama herkes apartmanı da inletmiyor öyle değil mi?
Ve Maalesef bahsettiğim’ inleme’ değil ‘bağırma.’ Bu durumda da size göre haklıyım.

Bu kadar destana gerek yoktu.
Bagirma boyutundaysa siz haklısınız yazmistim zaten 🤗
Yalniz insanlara genis demek, nikah sorgulamak gercekten sizin haddinize degil. Konunun yarisi bu olunca sesten degil bundan rahatsiz olmussunuz gibi duruyor.

Bu kadar destana gerek yoktu.
Bagirma boyutundaysa siz haklısınız yazmistim zaten 🤗
Yalniz insanlara genis demek, nikah sorgulamak gercekten sizin haddinize degil. Konunun yarisi bu olunca sesten degil bundan rahatsiz olmussunuz gibi duruyor.
Destan olmuş olabilir ben içimden geçenleri yazdım, kalmasaydı en azından. Hem severim uzun uzun yazmayı eskiden beri☺️
Haklı olabilirsiniz zaten ben bu yuzden yanlış anlaşıldım.

Hımm ben olsam beyime "millet uzaya çıktı sen hala çekyatta totonun izini bırak" der verirdim gazı. Her eve böyle komşu lazım. İnsanın üreme isteğini körükler.

Yöneticiye ne diyeceksiniz? Sayın yöneticim, mübarek ramazanda bile utanmadan inliyor mu?

Hımm ben olsam beyime "millet uzaya çıktı sen hala çekyatta totonun izini bırak" der verirdim gazı. Her eve böyle komşu lazım. İnsanın üreme isteğini körükler.

Yöneticiye ne diyeceksiniz? Sayın yöneticim, mübarek ramazanda bile utanmadan inliyor mu?
Öyle birşey dememe gerek yok ki, hiç öyle bir eksiğimiz olmadı şükür ☺
Üreme isteği derken e zaten şuan hamileyim😁 ama bu durumun onlarla bi alakası yok, biz her zaman iyiydik.
Ramazan mamazan onların ayıbı, Altta üstte oruç tutanlara yazık gene bize o kadar değil biz sesi çekiyoruz sadece😂

Yöneticiye şunu diyebilirim; bu eve taşındığımızdan beri yan komşuların özel sesleri olduğu gibi bizim evde. Belki siz uyarırsanız bundan sonra daha dikkatli olurlar?

Öyle birşey dememe gerek yok ki, hiç öyle bir eksiğimiz olmadı çok şükür ☺
Üreme isteği derken e zaten şuan hamileyim😁 ama bu durumun onlarla bi alakası yok, biz her zaman iyiydik hiç sorunumuz olmadı bu konuda.
Ramazan mamazan onların ayıbı, Altta üstte oruç tutanlara yazık gene bize o kadar değil biz sesi çekiyoruz sadece😂

Yok zaten ben olsam demiştim. Paragraf sonunda siz olsanız demişsiniz ya, ondan mütevellit. Yoksa eşinizin performansı ile ilgili bir imada bulunmadım tabi ki. Allah daim etsin. Üreyin.

Yok zaten ben olsam demiştim. Paragraf sonunda siz olsanız demişsiniz ya, ondan mütevellit. Yoksa eşinizin performansı ile ilgili bir imada bulunmadım tabi ki. Allah daim etsin. Üreyin.
Hmm sizi daha da körüklerdi demek☺️ O da güzelmiş tabi, değişik bir bakış açısı.

aynı olay başıma geldi.
Eeeh yetti be deyip kapılarına dayandım.
Zile bastım ,kocası açtı kapıyı.
Dedim ki eşinizide çağırırmısınız.
Kadın geldi buyru dedi.
Yatak odası sesleriniz canlı yayın yapar gibi bizim evin içinde resmen ,sanırım duvar yalıtımı problemli,e malum bende öğrenciyim seslerden dikkatim dağılıyor,düşünüp bi çözümmü bulsak acaba siz rahat ben rahat.....dedim.
Sonuç: apartmandan taşındım :)

aynı olay başıma geldi.
Kadın geldi buyru dedi.
Yatak odası sesleriniz canlı yayın yapar gibi bizim evin içinde resmen ,sanırım duvar yalıtımı problemli,e malum bende öğrenciyim seslerden dikkatim dağılıyor,düşünüp bi çözümmü bulsak acaba siz rahat ben rahat.....dedim.
Eyvah , sonuçta taşınan siz olduysanız bildiklerini okumaya devam ettiklerini çıkarıyorum buradan.

Hmm sizi daha da körüklerdi demek☺ O da güzelmiş tabi, değişik bir bakış açısı.

Tabi ki körükler yahu. Yan komşudan kavga sesi gelse mesela libido falan hep ölür. Ama kastettiğiniz ses neden körüklemesin. Komşuda pişer bize de düşer demiş atalarımız. Bunları hep öngörmüş kurban olduğum atalarım.

aynı olay başıma geldi.
Kadın geldi buyru dedi.
Yine de normallermiş. başka türlü çözüm teklifi gelebilirdi. Yalnız öğrenciyken başka kapılara daha dikkatli git olurmu? Ya da gizli bir notla kimliğini ifşa etmeden.

Bana sorarsanız tek suçlu müteahhitler. Son dönemde yapılan tüm binalarda bırakın bağırmayı nefes alsanız öksürseniz tuvalet musluğunu açsanız ses gidiyor.

İnsanın en mahrem ve en rahat alanı evidir Evinde de sürekli aman ses gitti mi diye yaşamak zor iş. Ve en önemlisi bir süre sonra normalleşiyor herşey. Müteahhitler biraz paraya kıyıp ses yalıtımına önem verse bu sorunu yaşamazsınız. Ama yapacak bişey yok
O da var tabi, oturduğumuz bina her ne kadar kentsel dönüşüm olsa da gene de çok iyi yapılmamış, duvarların bu kadar ince olması ses geçirmesi gereksiz diye düşünüyorum. Bu kadar ince olmasaydı sesi bu kadar geçirir miydi, gene bu kadar rahatsız olur muydum onu da bilmiyorum. Ses Derinden gelseydi muhtemelen olmayacaktım.

yok ya betonların günahını almayın. o kadar da ince değil. ancak - genel olarak söylüyorum- utanma arlanma kalmadığı için kabahatini savunan terbiye yoksunu insan sayısı arttı şehirlerde. yetişkin insanlar bağıra çağıra gece yarısı kavga ediyor, gece sürekli koltuk sehpa çekiyor, sen uyarınca sana çemkiriyor duyma diye. diğer komşular desen aman bulaşmayayım diye kılını kıpırdatmıyor. ya ahlaksız komşuyu çekmeyen bilmez, Allah topumuzu kurtarsın bu medenileşememiş yaratıklardan.

Kaç kere açıldı böyle konular. Ben inanmakta zorlanıyorum birisinin ilişki esnasında yan dairedeki tv nin sesini bastıracak kadar ses çıkardığına.
Siz inanmakta zorlanadurun ama, evde adeta yaşlı ve sağır çiftmişiz gibi kulaklarımız patlarcasına son ses tv de açamayacağımıza göre, normal bir tv sesini bastırıyor doğrudur. Tabiki bunu size buradan kanıtlayamam. İnanıp inanmamak size kalmış.

Ya hanımefendi konuştukça batıyosunuz. Bi önceki mesajınızda sabah seviştiğinizi söylemişsiniz. Size de Ramazan değil o zaman ne bu konuşmalarınız ? Sizde sevişmeyin o zaman. Kadını tutmuyorum bu arada. Rahatsız olabilirsiniz. Buna göre uyarınızı yaparsınız. Devam edip etmemek onlara kalır. Ama verdiğiniz örnekler inanılmaz saçma .
Onu açıkçası söylemek zorunda kaldım, ‘yok sen kadını kıskandın’ ‘herhalde tatminsizsin sevişmiyorsun?’ Vs yorumları gelince.

Bu mesajınızı gözümden kaçırmışım şimdi yazıyorum; ramazan ramazan derken çok yanlış anlaşılmışım. Ben ramazanda ‘insanların huzurunu kaçıran bir gürültü kirliliği’ manasında bahsetmiştim.. yoksa seksten değil.
ben ramazanda sevişilmez diye birşey söylediğimi de hatırlamıyorum, sadece altta üstte yanda oruçlular olabilir hani bize değil bence onlara ayıptır sabahtan akşama kadar o sesler. Bize olan sadece gürültü kirliliği..
Ben yaptıysam apartmana da o şekilde yayın yapmadım ki? Nolur anlayamıyorsanız yorum da yapmayın o zaman konuya.

Son düzenleme:
Ben neden kadını kıskanayım arkadaşım ? ikidebir bunu söylemişsin? Kıskançlık da kıskançlık, kudurmuşluk falan.

O korkunç sesleri çıkarıyor diye mi? Dinleme zorunluluğum varmı benim o sesleri? Evde sürekli o iğrenç böğürmeler Senin hoşuna gider miydi acaba, gidiyorsa şüphe duyarım kusura bakma. Haa ama sen arkadaşın da dediği gibi ‘alkış’ tutardın belki duysaydın bilemem artık.. ama ben onu yapamıyorum. Başkalarının rezil seks sesleriyle mutlu olacak kadar aciz de değilim çünkü çok şükür.

Kaldı ki diyelim dediğin gibi seks yapıyorlar diye kıskandım ben gerçekten; kıskanmam için tek sebep?

Eee ben de yalnız biri değilim sonuçta dimi? evliyim, mutluyum,ve evet aktif de bir cinsel hayatım var. İlla söyletecek misin bunu burda bana? ☺ Sana nasıl cinsel hayatımın olduğunu mu kanıtlayayım nedir yani? Oturmuş sana laf anlatmaya çalışıyorum da bana da yazıklar olsun.. önceki yazdığın yorumlara baktım da seviye artık yerlerde zaten. Public, namus madalyası falan. Midem kalktı.
Bana yazmışsın Cinsel hayatı yok ondan yapıyor, yok monotondur ikidebir. Sanırım Hamileyim diye de herhalde böyle bir izlenim oluşmuş, birşey söyleyeyim mi? Valla o konuda fazlasıyla tatmin oluyorum, bu ne hamilelik öncesinde ne de hamilelikte değişmedi inan.. 🙈
ama senin yaran var herhalde bu konuda, yokluğumda baya laf yetiştirmişsin konuma baksana.
Ayrıca Kavga sesi de olsa vururdum valla, yukarda birinin dediği gibi ses SESTİR.
Ha ben yapınca sadece apartmana yayın yapmıyorum kendimi rezil etmiyorum çok şükür.. hiç öyle rezil bir insan olmadım. O yuzden bu Kıskanmadan kastın ne ben hala anlayamadım?

Ha sen kadını kıskandın diyorsan kadın da zaten baya şekilsiz Allah affetsin, bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur belki de garibim, bilemeyeceğim 😁 keza adam da öyle al birini vur ötekine... yol değiştirirsin görünce tipleri.
bunları bana ikidebir kadını kıskandın diyince söylemek zorunda kaldım kusura bakmayacaksın artık.. normalde kimsenin dış görünüşüne, tipine takılan biri değilim Allah öyle yaratmıştır der geçerim.
Yani dediğin gibi kıskanılcak bir yanları olsa keşke ama yok , üzeceğim belki seni ama böyle üzgünüm. Her bakımdan sevimsiz, itici ve rahatsız ediciler anlayacağın.
gereksiz yorumların gibi..☺
Siz neden tepki gördüğünüzü hala anlayamamışsınız ki belli hala aynı üslupla konuşuyorsunuz. Ses konusunda çok haklısınız kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Ama siz sürekli çifti “evli olmamalarından”, “adamın kadınla evlenmek istememesinden” “tuhaf olduklarından” vuruyorsunuz. Böyle konuşunca da tek derdiniz seks sesleri değilmiş gibi geliyor. Burda da hala utanmadan insanların dış görünüşüne laf söylemişsiniz. Başkasına şekilsiz demek , bulmuş birini diye sevinçten bağırıyordur demek, yolda görsem yolumu değiştiririm demek ne kadar terbiyesizce ya. Bana sorarsanız asıl siz buldumcuksunuz. Burada gelmiş hiç tanımadığınız insanlara ne kadar iyi bir seks hayatınız olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz o kadar komik ki . Bir de utanmadan dış görünüşe normalde takılmam demişsiniz. Cevapların arasına sürekli sesten bağımsız detayları serpiştirip komşularınızı her bakımdan küçümseyip burda da insanların size arka çıkmasını beklemeniz çok komik. Sesten rahatsızsanız gidin kapıya not bırakın ya da yöneticiye söyleyin bu kadar basit. Bunların hiç birinin kadının şekilsiz tipiyle evli olmayan bir çift olmalarıyla ve sürekli kavga etmeleriyle bir alakası yok. Gerçekten kötü bir insan gibi geliyor kulağa söyledikleriniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X