- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
Evli olmadan birlikte yaşayanları hiçbir zaman yargılamadım, evli olmadan cinsellik yaşayanlara da hiçbir zaman lafım olmadı. Hiçbir zaman ‘tabulaştırmadım.’ burada geri kafalı biri olarak anlaşıldım,bu benim en son yanlış anlaşılmak isteyeceğim şey oysa.Amaciniz üzüm yemek degil bagci dövmek.
Size ne evli mi degil mi? Cinselligi bu kadar tabulastirmayin. Rahatsiz oldugunuz sey gelen sesse gelen sese ve buna cozum bulmaya odaklanin. Kimsenin nikahini sorgulamak, genis demek sizin haddinize degil.
Inlemeye bisey diyemezsiniz. Insanlar sevisirken agzini mi bantlasin? Paylasimli alanlarda yasiyoruz, dogal seslerden rahatsiz olacaksaniz bu ise girmeyip müstakil evde oturabilirsiniz. Ama bagirma durumu varsa haklisiniz.
Ne fena..
Evet belki onu belirterek yanlış anlaşıldım. Bu haddime de değil, ilgilendirmez de beni. Bu Herkesin kendi tercihidir, Onu orda başka bir sebeple belirttim; belirtirken de bu yuzden linç yiyeceğimi tahmin etmiştim keşke yazmasaydım o baya farklı çarpıtıldı çünkü.. neyse olan oldu.
Güzel akıl vermişsiniz ama ‘Müstakil’ eve geçmesi gereken ben değilim. Aksine yukarda arkadaşın örnek verdiği gibi asıl bu sesleri çıkaracak olan müstakil evde yaşamalı bence.
Ayrıca ‘doğal sesler’ demişsiniz okurken tebessüm etttim

Neden bu kadar sorun edeyim yoksa? ben buradan size sesleri anlatamıyorum tabiki.
Açıkçası Normal bir sevişme sesi olsaydı rahatsız olmazdım da demiştim, aynı mesajları tekrarlatmak zorunda bırakıyorsunuz..
Ağzını mı bantlasın? derken kimse bantlamıyor ağzını, ama herkes apartmanı da inletmiyor öyle değil mi?
Ve Maalesef bahsettiğim’ inleme’ değil ‘bağırma.’ Bu durumda da size göre haklıyım.