Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşusu gürültü yapıp bunu çözüme kavuşturan kimse görmedim maalesef 😞 ister yöneticiye söyleyin ister polis çağırın hiç bir faydası olmuyor. İşte olur mu evimde huzurla oturmak istiyorum dikkat edecekler de istediğin kadar olmuyor. Ya ses izolasyonu yapılacak ya da taşınılacak. Ama şanslısınız siz de hamileymişsiniz yakında siz gürültü açısından onları bastıracaksınız en azından eşitleneceksiniz 👍

Bizimde yıllar önce bir komşumuz evine buyuuuk bir ses sistemi bağlatmis durmadan özel film ve videolar izliyorlar karı koca :halay: bizi ilgilendirmez ama sanki bizim salonda açmışsın bir ses ki anlatamam haftalar sürdü, en sonunda gittik kadınla konuştuk böyle bir durum var diye,
özür diledi dikkat edefegini soyledi meğer ses sistemi yanlış bağlanmış buyuzden tüm ses alt kata geliyormuş berbat bir durum anlıyorum sizi ama bence yöneticiye haber vermeden kendiniz konuşun halledin

Aynı dertten yönetici olarak muzdaribiz ama biz bile birşey yapamadık
Kaçgündür görüyorum konuyu
Komşu konusuna yazmayacağım okumayacağım dedim
Çünkü cinnet geçirme sebebim komşu
Gene dayanamadım
Anlıyorum,yapacak birşey yok demek ki şansımıza küselim☺️ size de sabır dilerim öyleyse.

Ya benim de eski oturduğum binada yan komsumdan oyle sesler geliyordu diyordum yani gencte değiller nasıl oluyor bu kadar sık ve sesli meğer kadının ayağı mi kırılmış adam da kalp ameliyatı mi olmuş ne hastalıktan inlediklerine karar verdim :KK70:
İlk başlarda ben de kadının bir ağrısı var bir hastalığı var da ondan inim inim inliyor yazık diye düşünüyordum, baya üzülüyordum hatta. Öyle değilmiş ☺️

Konu komşunun sexini kıskanmaya falan gelmiş.Bunun bir üstü çocuk sesinden rahatsız olana kısırsın çocugun olmuyor bizimkini kıskanıyorsun şikayetleniyorsun demek falan olur herhalde.
Aynen verdiğiniz örnek doğru☺ bu durum ona benziyor. Ya da kavga sesinden rahatsız olsaydım; siz hiç kavga etmiyorsunuz herhalde, kıskandınız demekle eşdeğer..

Komşusu gürültü yapıp bunu çözüme kavuşturan kimse görmedim maalesef 😞 ister yöneticiye söyleyin ister polis çağırın hiç bir faydası olmuyor. İşte olur mu evimde huzurla oturmak istiyorum dikkat edecekler de istediğin kadar olmuyor. Ya ses izolasyonu yapılacak ya da taşınılacak. Ama şanslısınız siz de hamileymişsiniz yakında siz gürültü açısından onları bastıracaksınız en azından eşitleneceksiniz 👍
Maalesef çözüm yok, sırf bu yuzden de taşınamam açıkçası bu eve geçeli birkaç ay oldu zaten evimi de çok seviyorum çok beğenerek tuttuk.

İlerde olacak ses için doğru diyorsunuz belki illa ki bizim de gürültülerimiz oluyodur , olacaktır ama küçücük bebek sesiyle koskoca kadının bağırması gene de bir olmaz bence takdir edersiniz ki☺️

Size katılıyorum. Kızma kötüye bilse iyisini yapardı derler ses yaptıklarını rahatsız ettiklerini gayet iyi biliyor çoğu insan. Ve uyardığında formaliteden tamam dikkat ederiz dese de aynen devam edecek çünkü apartman adabını bilse baştan böyle yapmazdı zaten. Bizim de üst kata yeni bir aile taşındı çocukların koridor boyu durmadan sert adımlarla koşuşturmaları(yani bi odadan bi odaya geçme değil hususi olarak koridor boyu gidip gelme oyunu) gece yarısı sürekli koltuk kanepe çekme(sanırım yatak yapıyorlar çocuklar için her gece aynı ses çünkü öyle tahmin ediyorum bi yerden bi yere ittiriliyor kanepeler) bazen gece elektrik süpürgesi çalıştırma(bi şey kırılır dökülür mecbur kalır o bölgeyi süpürürsün ama tüm ev gece 1 de neden süpürülür)balkondan çırpılan sofradan bizim balkona düşen limon kabukları, ıslak mendiller vs. Yani bazen çıkayım yukarı diyorum ama sonra sizin gibi düşündüğüm için yüz göz olmaya ne gerek var nasılsa yine bildikleri gibi yapacaklar diyorum :işsiz:

Sizde inleme sesleri çıkarın, Deli deliyi Görünce sopasını saklarmış
O sizin gibi misilleme olarak benim de aklıma gelse de bu fake ve saçma olurdu, ayrıca bu benim kendi cinsel yaşamıma hakaret olurdu.. ona o sesleri mi kanıtlayacağım yoksa kendim o anı mı yaşayacağım?

Zaten ben o şekilde seviyesine inemezdim, benim yapımda yok böyle birşey.

Kıskanıyorsun diyenler herhalde böğürerek ses çıkaranlar😂 ben de çok rahatsız olurdum kapıya not bırakırdım olmadı yöneticiye şikayet ederdim

Orasını bilemeyeceğim, çoğunlukla normal karşılandı durum.

Zaten Şu bir gerçek ki benim kimseyi kıskanacak bir durumum da yok.. aksine bu konuda hiç sıkıntım olmadığı için başkalarının özelini duyma ihtiyacı hissetmiyorumdur belki? bu ihtimali düşünmüyorlar☺️
Not bırakmak mantıklı yüz göz olmaktansa.

Size metal parçalar atayım inleme sesini duyunca çalarsınız hem seslerini bastırır hem ritme uyarlarsa işleri çabuk biter belki:halay:Şaka bir yana bizde de vardı öyle biri taşınıncaya kadar çektik...
bu mesajı nasıl gözden kaçırmışım☺️ Açıyoruz onu da ☺️ Hem biraz bastırsın diye, hem de severiz arada.

Ses Yalıtım yaptıracağınızı söyleyin komşuya . "Sanırım geç yatıyorsunuz sesiniz geliyor. Ben bizim tarafa siz de sizin tarafa yalıtım yaparsak daha az rahatsız oluruz" desen. İnrernetten m2 olarak alınıyor sanırım. Üstüne de boyacı alçı çeker

Ses Yalıtım yaptıracağınızı söyleyin komşuya . "Sanırım geç yatıyorsunuz sesiniz geliyor. Ben bizim tarafa siz de sizin tarafa yalıtım yaparsak daha az rahatsız oluruz" desen. İnrernetten m2 olarak alınıyor sanırım. Üstüne de boyacı alçı çeker
Aslında şimdi doğruya doğru gece hiç sesleri olmuyor, genelde gündüzleri bilhassa sabah ve öğlen sıralarında. Ya da akşamüstü bu ses oluyor, bazen de aralıklarla sabahtan akşama kadar.
Özellikle şu sokağa çıkma yasağı boyunca hatta her gün 24 saat çektik nerdeyse. Kabus.
Dediğinizi bizim söylememizle dikkate alırlar mı bilemiyorum, Fazlasıyla vurdumduymazlar çünkü.

Ben üst kat komşumun terlik sesi için not kağıdına güzel kibar bir uyarı yazıp kapılarına koymuştum işe yaradı. Tavsiye ederim.

Aslında şimdi doğruya doğru gece hiç sesleri olmuyor, genelde gündüzleri bilhassa sabah ve öğlen sıralarında. Ya da akşamüstü bu ses oluyor, bazen de aralıklarla sabahtan akşama kadar.
Özellikle şu sokağa çıkma yasağı boyunca hatta her gün 24 saat çektik nerdeyse. Kabus.
Dediğinizi bizim söylememizle dikkate alırlar mı bilemiyorum, Fazlasıyla vurdumduymazlar çünkü.
Ben anlıyorum sizi. Bir gece otelde maruz kaldım çok rahatsız edici. Saat vermeyin odanızdan çok ses geliyor 2 taraflı yalıtım yaparsak siz de biz de rahat edelim dersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X