- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Biz cocuk degildik cunku. Biz cocukken dediginiz gb her olumsuz hareketiz uyarilirdi. Ben çocuğumu kendi yetistigim gb buyutmeye calisiyorum. Ama yok kesfedecekmis, dolap kapagini vurarak kesfetmesin arkadasim. Ben 17 aylik kizima kurallar koyuyorum. Evde de gecerli giittigimiz yerde de. Cocuk bir kerecik yesin, yapsin,alsin vs dediklerinde izin vermiyorum.Çocuklarına sırf kendi rahatlarını bozmamak için "sus kızım, dur oğlum" demeyen insanlara tolerans gösteremiyorum. Komşunuz da bunlardan biri belli ki.
Biz evde kapıyı çarpsak annem ya da babam ensemde biterdi, kardeşim küçükken de ses yapmaması için peşinden koşardık.
Komşunuzu uyarın, çocukları kudurduğunda yan komşunun uykusunun bölündüğünğ bilip bir zahmet başka odaya alsınlar. Sizin koca yatak odasını taşımanızdan daha kolaydır
Çocuğum olursa ben de öyle yetiştireceğim. En çok anane babanne şımartıyor, onlara da izin vermeyeceğim, kesinlikleBiz cocuk degildik cunku. Biz cocukken dediginiz gb her olumsuz hareketiz uyarilirdi. Ben çocuğumu kendi yetistigim gb buyutmeye calisiyorum. Ama yok kesfedecekmis, dolap kapagini vurarak kesfetmesin arkadasim. Ben 17 aylik kizima kurallar koyuyorum. Evde de gecerli giittigimiz yerde de. Cocuk bir kerecik yesin, yapsin,alsin vs dediklerinde izin vermiyorum.
Çok teşekkürler :)Benim yan komşu değilsinizdir inşallah :)) şakası bir yana benimde 14 aylık ikizlerim var. Evdeki curcunanın haddi hesabı yok. Akşam erken yatarlar ama gece bin kere çığlık bağırış uyanırlarinanın bu durumu yaşamak lazım ancak. Ne laf anlıyorlar ne söz, susturana kadar neler çekiyoruz. Etraf yılmıştır bizden ama ne yapabilirim. Ayrıca evet benimde yan dairemden gelen tv ve müzik sesine bebeklerim uyanıyor. Bir iki kez uyarmak zorunda kaldık ama gece 11-12 idi. Gündüz olsa hiç birsey denmez herkesin keyif hakkı var.
Sizinkiler sanki biraz arsız Yada çocuk çok yaramaz laf anlamıyor. Salonda oynatmaya gelince belki onlarınki de soğuk oluyordur. Bende çok soğuk günlerde odada oynatıyorum bazen. Ama allahtan 8de yatıyor benimkiler.
Bolca sabır diliyorum.zor bir durum.
Amin çok teşekkürler :) sorun çözülmüş çok sevindim. Zor bebeklerin ebeveyni olmak iki kat zor, bende hangi komşuyu görsem çok sesimiz geliyor diyorum yoo bize ses gelmiyor diyorlar sağolsunlar. Ne yapalım çaresizliğimizin farkındalar :)Çok teşekkürler :)
Komşu olsak ikizlerinizi tanımak isterdim, Allah bağışlasın :)
Odayı değiştirmişler bugün, onların salon benim salona göre daha sıcak kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?