Yalvarıyorum bıkmadan okuyun ve bana yol gösterin? Eşimin abisiyle başım dertte...

ne tuhaf bir abiymis..düsman basina..
Allah sana kolaylik versin canim..
bence yemege in,ama misafir gibi..muhatap bile olma derim kayninla..
yarin bir gün barisinca eltin gelir,o gelince kaynin gelir derken yine yüz göz olursunuz..
böylesiyle mesafeli olmak iyidir..
keske herkes önce kendi hayatina baksada,sonra baskalarina laf atsa..

zaten ayrı eve çıkacakmışsın.bu çok isabetli bir karar
ne kadar uzağa gidersen o kadar huzurlu olursun
bu yemeğe eşinin hatrı için in ama herkesin dediği gibi soğuk ve mesafeli davran
sonrada kaynınla hiç muhatap olma.:1no2:

bir de Allah yakın zamanda bebek hasretinizi de sonlandırır inşallah.o evden de taşınırsınız madem imkanınız var çekirdek aileyle :) mutlu mesut yaşarsınız inşallah

bir de Allah yakın zamanda bebek hasretinizi de sonlandırır inşallah.o evden de taşınırsınız madem imkanınız var çekirdek aileyle :) mutlu mesut yaşarsınız inşallah

amin canım inşallah hep dua ediyorum herkes için dua ediyorum inan bunun hasreti herşeyden daha buyuk

işte o yemege inemk var ama yemek nasıl geicek benim tansiyon kaçlarda olur onu bilmem
abinin yeni eşide orda olucak daha ilk tanışmamız olucak ama kuru bir merhaba olucak bunlar geriyor
daha sonra aile yine beni suçlar biz barıştırmak için getiriyoruz onların suratı söyleydi böyleydi die
abi eger olurda eşimi kucaklamaya kalkar eşimde es kaza izin verir bianlık dalgınlığına getirip o zaman dakikalrca abisi sarılır eşime bırakmaz
annesi mutluluk gözyaşları döker falan bu muhabbetler beni artık kandırmıyor yaşadığım bu evlilik beni bambaşka bir insan yaptı hayata karşı bir o kadar da inançsız duygulara karşı

keşke bir bahane olsada o yemek iptal edilse okadar yaşanandan sonra sevmediğin birinin yüzüne bakmak çok zor olsa gerek.hazır başka bir eve taşınma arifesindeyken hiç muhattap olmadan gidebilseniz...
eşinizin de arkanızda olması çok gurur verici bi durum inşallah aranızdaki sevgi hiçbizaman tükenmez..abisine rağmen.....

evet en dogrusu o evden gitmeniz..abi kesinlikle cekemiyor kardesini..kendi hayatta dikis tuturamamis..baskalarini da o durumda gormek istiyor gibi geldi..uzakta olursaniz aile herseyinize ortak olmamis olur..yemek konusunda da esiniz de gidelim diyorsa gidin.ne muhatap olun ne de cok oturun derim..

Kararı zor bir soru.
Ben olsam ne yapardım diye düşününce bile cvp bulmak zor.
Sanırım inerdim bende. Belki de değişmiştir diye düşünürüm herhalde.
Taviz vermem ama asla ve yapılan herşeyi sakince anlatırım o yemekte.
Namusuma laf uzattın herşeyi unutsamda bunu unutmam mümkün değil falan derdim mutlaka.

evet zuzucum gönül hiç muhatap olunsun istemez ama eşim bana bu sabah bir mail attı
ben ona mail atmıştım durumla ilgili hazmediğim seyler var suratına nasıl bakıcam diye
o da bana son kez bişey yapılır kafalar rahatlatılır herkez kendi yoluna bakar dedi yada yapmak zorunda inmek zorunda degilsin herşey aynı şekilde devam eder dedi
o bana bu kadar samimi yaklaşırken ben hayır diyemicem sanırım ama bu seferde kendi kişiliğimle çakışıyorum off bilmiyorum

canım insan düşününce neler söylemek istiyor ama inan suratına bile bakasım yok benim bu adamın ama o kadar insanın içinde de heleki müstakbel bilmem kaçıncı eşinin yanında nasıl olur bilmem içimden geçenleri söylemek
onlar gelmeden kesin yine biz çocuk gibi uyarılırız aman kavga çıkmasın alttan alın herşey iyi olucak guzel olucak lütfen biz artık mutlu olmak istiyoruz denilecek abiye karşı yine biz malup edilecegiz yine ben ve eşim harcanacagız
öle bişey ki şimin bu kadar alttan alması annesinin ricasına dayanamaması annesi babası eşimin babaanneve dedesi yaşında biz 26 ya giricez annesi 65 babası 67 olucak annesi 39 yaşında eşime hamile kalmış kazayla o yuzden yaşlarından hep eşim bu kadar duygusal oluyor ama o da artık bazı seylerin farkına vardı orda yaşamak istemiyor o yuzden benim taşınma isteğimi kabul etti ve şimdilik gizli tutuyoruz engel olmasınlar diye
çünkü daha önce annem daire vereyim dediğinde ailesi eşimin gururunu söyledi sakın oğluma böle bişey sölemeyin oglumun gururu var siz kötu olursunuz diye ama dertleri bizi ellerinde avuçlarında tutmak yoksa eşime ben bazı yaşananlardan sonra taşınnma işini gundeme getirince kabul etti

aynı dediğin gibi kendi mutsuzluklarını başkaları yaşayınca mutlu olan bir insan

cnm öncelikle Allah sana sabır versin dilerim sorununuz zamanl hallolur..eşlerin aileleriyl problem oldu mu evliliğiniz ne kadar iyi gitsede eşinize aşıkta olsanız aranız illaki bozuluyor...yapman gereken taşınana kadar sabırlı olmak yüz yüze gelince mesafeli ve soğuk davranın..istediklerini desinler kimse senin huzurundan ve mutluluğundan önemli değildr..

canım anlaşılan eşinde ailesine karşı zor durumda kalmak istemiyor ama senide kırmak istemiyor bence eşini kırma yemeğe git ama mesafeli ol ve eşinede bunu anlat ben artık mesafeli olmak istiyorum çok gidiş geliş olmasın zaten evdende taşınacakmışsınız çok isabetli bir karar eşin senin arkandayken sana bukadar değer veriyorken sırtın yere gelmez en önemlisi seni ailesine karşı ezdirmemesidir iyice düşün ama abisiyle mesafeyi mümkün olduğunca uzak tutun çünkü anlaşılan sizin mutluluğunuzu uzun süreli birlikteliğinizi ve kardeşinin sana olan sadakatini çekemiyor kendi tek kişiye sadık olamadığı için sizi kıskanıyor olabilir .

ay canım abinin bize karşı yaşadığı duyguları ne guzel anlatmıssın evet onun derdi biziz bizim birbirimize baglılığımız sevgimiz en başından beri bunları çekemedi biz kenetlendikçe hayatta bi çok şey yaptık o bunları çekemedi
benim eşim yıllarca askeri liseye girmek ona göre ilkokul ortaokul okumuz çalışmış o bilinçte bir çocukmuş ve askeri lisa sınavlarını kazanmış elemeleri geçmiş ama ne yapmış ne etmiş kayıt yapılması gerekirken ailenin yine aklına girmiş kardeşi o kokula göndermeyelim o bu disiplini çekemez başınıza bel aolur okuldan kaçar vs demiş göndsertmemiş biliyor musunuz nie çünkü kendisi liseden 2 yıllık yuksek okul kazanmış onuda yarım bırakmış yurtdışına gitmiş bir insan. kardeşinin askeri lise bitirp asker olmasını bu gururu yaşamasını ailesine yaşatması onun mutsuzluğu demekti
gitmemesi onun mutluluğu oldu

ne söylim bilemedim cnm allah öncelikle yardımcın olsun
cnm benim sana tavsiyem kesinlikle inme o yemeğe o abiden herşey gelirseninde eşininde başına uzak kalmanızda fayda var mümkünse o evden taşının taşınmadıkça bu gibi şeyler çok olacak

iki arada bi derede kaldın canm eşinin hatırına katlanacaksın artık allah sabır versin yemekte..

biliyor musunuz arkadaşlar birde ne oldu
suan eşime ait oturduğumuz evde büyuk bir balkonum var balkandon alt kata ailesine su gidiyormuş diye balkon kırılıp yeniden yapılacaktı taşlar falan babası bize gidin taş begenin dedi biz o gun 1-2 saat bir yerden bir yere arabayla gidip hem fiyatca uygun hemde begndiğimiz yer taşını bulabilmek için dolaştık en sonunda yine babasının nalburuna dönüp ordaki taşı begendim krem agırlıklı barbekü taşlarına uysun diye neyse ertesi gun akşam taşları malzemelerle alt katın bahçesine getirdiler o akşamda bende merhaba demek için ailesinin yanına inmiştim eşimi beklemek için derken eşim geldi biz öle ayak ustu konuşurken abi eşiyle arabasını parkediyor diye gördük ve biz yukları çıktık. o gun öle geçti ertesi gun işten döndüm tadilat bitmek üzereydi taşlar döşenmişti allah allah bakıyorum taşlara taşlar kırmızı gibi damarlı bahçe taşı gibi şeyler anlam veremedim balkon kapısını açıp bakamadığım için havada kararmıştı eşimgeldi eşime dedimki bi balkona bakarmısın o taşlara anlam veremedim die o gidip baktı şok taşlar degişmiş hemen asaya indi bize bu kadar mı saygı gösteriyorsunuz hem begenin diyip hem taş degiştiriyorsunuz dedi yukarı çıktı biz o öfkeden uzaklaşalım die bana yemege çıkalım dedi yemeğe çıktık eşim bana yemekte dediki kalıbı basıyorum dun akşam eşiyle geldi bahçede taşları gördu kesin o begenmemiştir babamda gitti değiştirdi dedi bende yuh o kadarda olamaz yani bu kadar basitleşemez dedim. üstünede ertesi gun usta gelecekti yıllardır ustalık yapmış aileye ona sorucam babam taş değiştir dediğinde ustam sen bu renk taşı nasıl begendin de yaptın die. ertesi gun usta geldi eşim sordu nasıl bu taşları kabul ettin die usta ne desin ya benden duyduğunu söleme ama dün birader geldi ya bahçeye taşları görunce bunlar ne biçim taş üç kuruş fazlasını vereyimde gidin adam akıllı taş al yaptır demiş babasına babasıda bize danışmadan gitmiş kafasına göre almış abinin lafıyla. eşim bunu öğrendi ama ailesinin suratına henuz vurmadı bunlar hep taşınınca vurulacak suratlara huzurlarımız böle bozuldu bize bunları hissettirdiniz diye. o gun birde babası bize taşlar uygun degilmiş balkona o yuzden değiştirdim diyor o zaman bi telefon açıp soramadın mı degil mi baba? ama işte mineri çalan kılıfı hazırlar misali herşey. biz yine yuttuk bunuda ve nitekim yine abi yuzunden göz zevkimizde bozuldu düşünebiliyor musunuz biz ne kadar uzak tutmaya çalışırken o aileyi avucuna almış ve bizim yuvamıza çomak sokabiliyor....

aslında canım durum açık ve net bir şekilde ortada abi sizi kıskanıyor bu eşini askeri liseye göndermemelerinde ailesine etken olmasından tutta balkon taşlarının seçiminize kadar kıskançlık ve sizin mutlu olduğunuz şeyleri bozma çabasından başka bişiy değil anne babasının çocuklar arasında denge kuramamasından ve bir çocuğu herzaman kayırmış olmasından kaynaklanıyor ve abinin aile yaşantısında dikiş tutturamaması anne babasının onu kayırmasına bir etkendir . birde aradaki yaş farkı abi 40 yaşında demiştin yaşı büyükolduğu için herşeyi doğru söyler düşünceside var sanırım ailede o yüzden siz küçüksünüz yanlış yapmanız daha olası diye düşünüyorlar malesef olağan evlat ayrımı bizde yaşadık bu tarz problemler canım bir annenin evlat arasında denge kuramaması iki kardeşin 10 yıldır küs olmasına sebep oldu aynı şeylerdi hemen hemen bir tarafın kıskançlığı ama annenin babanın ezilmiş taraf olarak kıskanç tarafı seçip ona toz kondurmaması iki kardeşin arasındaki düşmanlığı körükledi sizin durumdada abi zaten fesat ve kıskanç anne babada onun yaşı itibariyle ve düzgün bir yaşamı olmaması itibariyle onu kayırıyor ama olan size olur o aileylele abiylede mesafenizi mümkün olduğunca uzak tutunki sizin başınız ağrımasın bugün böyle meseleler olur yarın daha kötü şeyler olur sizin eşinle aranız açılır bunlar basit gibi görünsede aslında ciddi olaylar cannım Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…