aslında canım durum açık ve net bir şekilde ortada abi sizi kıskanıyor bu eşini askeri liseye göndermemelerinde ailesine etken olmasından tutta balkon taşlarının seçiminize kadar kıskançlık ve sizin mutlu olduğunuz şeyleri bozma çabasından başka bişiy değil anne babasının çocuklar arasında denge kuramamasından ve bir çocuğu herzaman kayırmış olmasından kaynaklanıyor ve abinin aile yaşantısında dikiş tutturamaması anne babasının onu kayırmasına bir etkendir . birde aradaki yaş farkı abi 40 yaşında demiştin yaşı büyükolduğu için herşeyi doğru söyler düşünceside var sanırım ailede o yüzden siz küçüksünüz yanlış yapmanız daha olası diye düşünüyorlar malesef olağan evlat ayrımı bizde yaşadık bu tarz problemler canım bir annenin evlat arasında denge kuramaması iki kardeşin 10 yıldır küs olmasına sebep oldu aynı şeylerdi hemen hemen bir tarafın kıskançlığı ama annenin babanın ezilmiş taraf olarak kıskanç tarafı seçip ona toz kondurmaması iki kardeşin arasındaki düşmanlığı körükledi sizin durumdada abi zaten fesat ve kıskanç anne babada onun yaşı itibariyle ve düzgün bir yaşamı olmaması itibariyle onu kayırıyor ama olan size olur o aileylele abiylede mesafenizi mümkün olduğunca uzak tutunki sizin başınız ağrımasın bugün böyle meseleler olur yarın daha kötü şeyler olur sizin eşinle aranız açılır bunlar basit gibi görünsede aslında ciddi olaylar cannım Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
bu aile için bir yuvanın bozulması çok da kötü birşey değil anlaşılan.onların anlayışları bu malesef.dikkatli ol.yuvanın bozulmasına izin verme.eşinle aranı bozmamaya çalış.senin haklılığını görsün.yemeğe in ama eşinin hatırına indiğini hissettir.bu konlar konuşulduğunda eşim benim için çok önemli onun için yapıyorum ne yapıyorsam de.hem eşinin gönlü olur,hem de bence abisi çatlar hırsından.amaçlarına ulaşamamış olur.güçlü ol ve yemekte eşinle çok mutlu olduğunuzu gösterin
güzel yemeğini ye çatlasınlar
anaaaaaaaaaaaam gadasını aldığm o nasıl abiymiş de neymiş öyle valla 10 kaynanaya bedel yaa off allah yardımcın olsun ...senden uzak allahına yakın olsun of taşın canım imkanın varsada yoksada taşın bu adamlar deli eder hatta psikopat yapar adamı
tatlım in ama onlara barışmış imajı verme,yeri gelirse yaptıklarının hesabını sor,ve ona ne tamamen küsmek,ne tamamen barışmak istediğini söyle,sadece arada mesafe olacağını,ve asla birbirinizin hayatına karışmaması,ve yorum yapmamasını söyle.gerekirse ayda yılda bir yemek yeriz,aynı ortamda bulunuruz,ama sakın ha bizim hayatımıza müdehale etme de.yada eşine dedirtmen daha doğru
Bence yemege gidin fakat mesafenizi koyun esinizde mesafesini koysun.. o yemekten sonrada bir adim atmayin onlardan bekleyin ikinci adimi :)
Tekrar buna benzer konular yasanirsada tamamen silersiniz hayatinzda, gerci kardes iste atsan atilmaz satsan satilmaz ama evliliginize zarar veren herseyi kendinizden uzaklastirin..
Küs olduğunuz dönemde eşiniz ile abisinin hiç mi dialogu yoktu?
Ve abi-kardeş küs iken sizin eşinizle aranız daha mı iyi oluyor?
Eğer bu iki soruya cevabınız evet ise.. Belki de abisi kardeşini daha rahat doldurabilmek için barışmak istiyor olabilir.
Ama bu komplo teorisi de olabilir tabi..
Ben olsam.. Eğer küs iken, kayınvalide evime daha az müdahale edebiliyorsa, abisi daha az aklıma geliyor ve sinirlerimi bozamıyorsa o yemeğe inmezdim.
Yani kriterin senin ve eşinin huzuru olmalı arkadaşım. Konuşmayınca, görüşmeyince daha huzurlu oluyorsan, ne diye gidip barışacaksın.. :umursamaz:
Küs olduğunuz dönemde eşiniz ile abisinin hiç mi dialogu yoktu?
Ve abi-kardeş küs iken sizin eşinizle aranız daha mı iyi oluyor?
Eğer bu iki soruya cevabınız evet ise.. Belki de abisi kardeşini daha rahat doldurabilmek için barışmak istiyor olabilir.
Ama bu komplo teorisi de olabilir tabi..
Ben olsam.. Eğer küs iken, kayınvalide evime daha az müdahale edebiliyorsa, abisi daha az aklıma geliyor ve sinirlerimi bozamıyorsa o yemeğe inmezdim.
Yani kriterin senin ve eşinin huzuru olmalı arkadaşım. Konuşmayınca, görüşmeyince daha huzurlu oluyorsan, ne diye gidip barışacaksın.. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?