Yalvarıyorum bıkmadan okuyun ve bana yol gösterin? Eşimin abisiyle başım dertte...

bu aile için bir yuvanın bozulması çok da kötü birşey değil anlaşılan.onların anlayışları bu malesef.dikkatli ol.yuvanın bozulmasına izin verme.eşinle aranı bozmamaya çalış.senin haklılığını görsün.yemeğe in ama eşinin hatırına indiğini hissettir.bu konlar konuşulduğunda eşim benim için çok önemli onun için yapıyorum ne yapıyorsam de.hem eşinin gönlü olur,hem de bence abisi çatlar hırsından.amaçlarına ulaşamamış olur.güçlü ol ve yemekte eşinle çok mutlu olduğunuzu gösterin

canım içimdekileri dışarı vurmussun beni çok iyi anlamışssın
bunda seninde hemen hemen aynı seyleri yaşamışsın çok zor canım ama evet ailenin çok buyuk etkisi var tam anlamıyla dile getirmissin kayırmaca eksik taraflı olanın ustune gitme onu kollama koruma iyi olana yuklenme aman nasıl olsa iyilir diye

evet canım haklısın yarın inmeliyim eşimin yanında dimdik bir o kadar sakin bir o kadar mükemmel durmam gerek ki hırsından ortadan ikiye çatlasın sonrada arkamı dönüp yemek için teşekkürler eşine tanıştığıma memnun oldum mutluluklar dileriz müsadenizle... diyip el ele çıkmamız gerek evden...

anaaaaaaaaaaaam gadasını aldığm o nasıl abiymiş de neymiş öyle valla 10 kaynanaya bedel yaa off allah yardımcın olsun ...senden uzak allahına yakın olsun of taşın canım imkanın varsada yoksada taşın bu adamlar deli eder hatta psikopat yapar adamı

tatlım in ama onlara barışmış imajı verme,yeri gelirse yaptıklarının hesabını sor,ve ona ne tamamen küsmek,ne tamamen barışmak istediğini söyle,sadece arada mesafe olacağını,ve asla birbirinizin hayatına karışmaması,ve yorum yapmamasını söyle.gerekirse ayda yılda bir yemek yeriz,aynı ortamda bulunuruz,ama sakın ha bizim hayatımıza müdehale etme de.yada eşine dedirtmen daha doğru

Bence yemege gidin fakat mesafenizi koyun esinizde mesafesini koysun.. o yemekten sonrada bir adim atmayin onlardan bekleyin ikinci adimi :)

Tekrar buna benzer konular yasanirsada tamamen silersiniz hayatinzda, gerci kardes iste atsan atilmaz satsan satilmaz ama evliliginize zarar veren herseyi kendinizden uzaklastirin..

ha vallahi 10 değil 13 kaynanaya bedel kendisi
erkeğin böle kıskancı fesatı daha kötu oluyormuş

canım indiğimde en fazla görücegim o da suratına bakmadan aynı havayı soluyacagım sadece ve en fazla kırkbeş dakika yada bir saattir
onunla konuşmayacagım sadece eşim için orda olacagını anlatıcam onlara sessizliğimle

Sana tavsiyem ACILEN esinle baska yere tasinman olacak..
Esinle aranda hic bir sorun yok aslinda senin, anlattiklarina bakilirsa.
O yüzden cikin ve baska yere tasinin, ne kaynana ne abi hic biri olmasin hayatinizin ortalarinda.

malesef canım kardeşş atsan atılmaz satsan satılmaz olmuyor bazen o kadar ciddi hasarlar veriyorlarki o kıskançlık illeti insanın tüm hayatını mahvediyor şşöyle düşün kangıren olmuş bir kolu sırf kolumdan vazgeçmeyeyim diye kesmezsen o mikrop tüm vücuduna yayılır onun gibi bir durum aslında kardeşte olsa anne babada olsa eğer sana ciddi zararlar veriyorsa aile huzurun namusun şerefin kıskançlık dedikodu bunların hepsi insanın huzurunu ciddi anlamda bozan şeyler o insanı hayatından çıkaracaksın görüşmemek en doğru olandır nacizane fikrim bende çok çektiğim için bu aile problemlerinden konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum bir aile insanı rezilde eder vezirde o yüzden aileye çok önem veririm artık

canlarım ne guzel yazmışssın gerçekten çok moral oldu çok ama çok teşekkür ederim
aile önemli ama iste ne kadar uzak tutmaya çalışsanda aile
ama ben gardımı aldım, kocamı seviyorum bugun herşeye hazırlıklı yım? kocamın yanında dimdik ayakta durucam. ben kabahatli degilim olanlar utansın

kesinlikle doğru bir tespit,biz şunu yapın ,bunu yapın desek ne fayda,ailenin içinde olan sizsiniz,onlarla görüşmeden daha huzurluysanız ,hiç bozmanın,tekrar barışmanın anlamı yok,ama benim özel fikrim şu;yani ben olsaydım bu kadar şeyden sonra tekrar biraraya gelmezdim,allah kolaylık versin

bende bu arkadaşa sonuna kadar katılıyorum çünkü siz bu yemeğe iniceksiniz ve yine samimiyet başayacak ne kadra mesafe koymaya çalışsanızda tekrardab hayatınıza müdehale etme hakkı bulacaklar

Allah sabır ve kolaylık versin cnm. seni çok iyi anlıyorum. hertür fesatlık var eşinin abisinde.yemeğe inme konusunda ben olsam inerdim ama oldukça mesafeli olurdum ve eşimden de aynısını beklerdim.abisiyle gözgöze bile gelmemende fayda var bence.yemekte eşinle çok mutlu olduğunuzu göstermeniz bence de çok iyi olacaktır.ne kadar kısa kalırsanız sizin için okadar iyi olacaktır mesela eğer yapabiliyosanız bi yerden size bi telefon gelir kalkmanız gerekir yalandan bişeyler yapabilirsiniz. durumun gerçekten zor. taşınmak size huzur verecektir eminim. taşınma konusunda da bence son anda söyleyin ki müdahele şansları olmasın. :a015:

Yaşanmış olanlara bakıyorum bu insanlarla aynı masada oturup neden yemek yiyeceksin ki diyorum ki?

Eğeer eşinizde sizinle beraber o yemeğe gitmeyecekse bırakın tavrınız olduğu yerde kalsın.Ne gerek var tekrar adım atmaya,adım değecek kişi varsa karşıda atılır.

Yok eğer ben gitmeyeyim ama eşim gitsin derseniz ASLA!

Eşiniz gidiyorsa onun hatrı için falan değil tamamen konunun konuşulanların,doldurmaların vs dışında kalmamak için sizde o masada yerinizi alın ama orada olma sebebinizin barışmak olmadığını net olarak belli edin.

merhaba arkadaşlar,
dün internete giremedeğim için yazamadım,
ben o akşam yemeğe indim kokular süründüm işten gelmeme ragmen yine şık bir kıyafet giydim saçımı bukle bukle yaptırmıştım eve gidince makyajımı da çok hafif olmak sartıyla sil baştan yaptım 2 senedir görüşmediğimiz bir adamın karşısına çıkacaktık aynı sekilde eşimde öle giyindi etti bismillah dedik el ele girdik kapıdan. eşimin abisi yalnız gelmişti eşim merhaba diyip kendisine el uzattı merhabalaştılar hemen ardından bende elimi uzattım merhaba demek iiçin ama yanımda kalkıp içeriye doğru geçti bende herkesin duyması açısından yaptığını PEKı SıZ BıLıRSıNıZ DEDıM babası döndü eşim döndu ne oluyor diye bende BEYFENDıYE ELıMı UZATTIM ıSTEMEDı DEDıM eşimde gördüğüm kadarıyla birşey değişmemiş dedi babasıda biraz alttan alın diye uyardı bizi sanki biz hatalıyız ya ruh hastasına hasta olduğunu hissettirmemek için elinden geleni yapıyorlar o ayrı bir konu. ben tam eşime sakin ol canım hiç kendini bozma biz buraya rica uzerine geldik sinirlenmene hiç gerek yok derken o benim bu sölediğimi duydu ve bi anlık öfkesini suratında gördum burnundan soludu çünkü ARKADAŞLAR EŞıMıN SEVGıLı ANNESı ABıYE KARDEŞıN SENıNLE BARIŞMAK ıSTıYOR DEMıŞ ABıDE BUNU BENıM AGZIMDAN AKSıNı DUYUNCA RıCA EDıLDE DE GELDıK DıYE DUYUNCA ÖFKELENDı
biz oturduk canım kocamla canım lı cicimli yemeğimizi yedik arada annesi babası birşey ister mi diye kendisine bişeyler sordu ama o öfkeden herşeye hayır dedi biz kocamla muhabbetimize baktık yemekten sonra bir ara eşimi yanına iç odaya çağırdı yurtdışına yerleşecegini söylemiş eşimde hayırlı olsun demiş kendine iyi bak demiş sonra eşim wc ye gitti abide annesi ve babasıyla görüştü evine gitmek üzere evden çıktı ben yerimden bile kalkmadım suratına bile bakmadım
sonra annesi geldi eşimle beni öptu teşekkür ederim diye ama bana bişey etmenize gerek yok dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…