biliyor musunuz arkadaşlar birde ne oldu
suan eşime ait oturduğumuz evde büyuk bir balkonum var balkandon alt kata ailesine su gidiyormuş diye balkon kırılıp yeniden yapılacaktı taşlar falan babası bize gidin taş begenin dedi biz o gun 1-2 saat bir yerden bir yere arabayla gidip hem fiyatca uygun hemde begndiğimiz yer taşını bulabilmek için dolaştık en sonunda yine babasının nalburuna dönüp ordaki taşı begendim krem agırlıklı barbekü taşlarına uysun diye neyse ertesi gun akşam taşları malzemelerle alt katın bahçesine getirdiler o akşamda bende merhaba demek için ailesinin yanına inmiştim eşimi beklemek için derken eşim geldi biz öle ayak ustu konuşurken abi eşiyle arabasını parkediyor diye gördük ve biz yukları çıktık. o gun öle geçti ertesi gun işten döndüm tadilat bitmek üzereydi taşlar döşenmişti allah allah bakıyorum taşlara taşlar kırmızı gibi damarlı bahçe taşı gibi şeyler anlam veremedim balkon kapısını açıp bakamadığım için havada kararmıştı eşimgeldi eşime dedimki bi balkona bakarmısın o taşlara anlam veremedim die o gidip baktı şok taşlar degişmiş hemen asaya indi bize bu kadar mı saygı gösteriyorsunuz hem begenin diyip hem taş degiştiriyorsunuz dedi yukarı çıktı biz o öfkeden uzaklaşalım die bana yemege çıkalım dedi yemeğe çıktık eşim bana yemekte dediki kalıbı basıyorum dun akşam eşiyle geldi bahçede taşları gördu kesin o begenmemiştir babamda gitti değiştirdi dedi bende yuh o kadarda olamaz yani bu kadar basitleşemez dedim. üstünede ertesi gun usta gelecekti yıllardır ustalık yapmış aileye ona sorucam babam taş değiştir dediğinde ustam sen bu renk taşı nasıl begendin de yaptın die. ertesi gun usta geldi eşim sordu nasıl bu taşları kabul ettin die usta ne desin ya benden duyduğunu söleme ama dün birader geldi ya bahçeye taşları görunce bunlar ne biçim taş üç kuruş fazlasını vereyimde gidin adam akıllı taş al yaptır demiş babasına babasıda bize danışmadan gitmiş kafasına göre almış abinin lafıyla. eşim bunu öğrendi ama ailesinin suratına henuz vurmadı bunlar hep taşınınca vurulacak suratlara huzurlarımız böle bozuldu bize bunları hissettirdiniz diye. o gun birde babası bize taşlar uygun degilmiş balkona o yuzden değiştirdim diyor o zaman bi telefon açıp soramadın mı degil mi baba? ama işte mineri çalan kılıfı hazırlar misali herşey. biz yine yuttuk bunuda ve nitekim yine abi yuzunden göz zevkimizde bozuldu düşünebiliyor musunuz biz ne kadar uzak tutmaya çalışırken o aileyi avucuna almış ve bizim yuvamıza çomak sokabiliyor....