Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede hepsi var cok şükür :Saruboceq:
ceyizde var sevgi aşkta maşallah :asigim:
acaba biz ne zman evlencez:S
inş. cnmm:)
ooooooooooooooooo böcük biz gittik evlenin diye kızların aklınımı çeliyon kısım sen ,
anladık sen kaldın evde artık duramayon emme bırak kızlar otursunlar huzurla :roflol:...
bende ask kadınıym amme adam yok olsa super olcak :jeyyar: takas edemem cnm annem goster ama verme dedıbende sevgi aşk var ceyiz yok :)) takas etsek :roflol:
bana ver sen bırak onları erkek mılletı uzer kadınıyoğğnan ben aramaya çıkıyorumm sefgimi aşkımı
başkalarına vercemmm senağlama
ooooooooooooooooo böcük biz gittik evlenin diye kızların aklınımı çeliyon kısım sen ,
anladık sen kaldın evde artık duramayon emme bırak kızlar otursunlar huzurla :roflol:...
nan herif yokta bu imzada helalim :) ne iş de bakıyım sen adamımı gandırıyon :mymeka:bende ask kadınıym amme adam yok olsa super olcak :jeyyar: takas edemem cnm annem goster ama verme dedı
FONT]
bekleyin anam bekleye bekleye kök salcez sona alan olsada sökemeyecekler bizi yerimizden
:roflol:...
ben de seni özledim datluuummm Şeniz 2010 un hangi ayında evlenceksin? kısmetse ben 2010 9. ay yada 10. ay Allah'ım inşallah nasip eder:Saruboceq:
tabiii kesin öyledir :jeyyar:
Offffffffffffffff dertliyim çilak nerelerde ya özledim ben onu nezmandır karsılasmıyoz :1rolleyes:
hoşgeldin velvedim taze nişanlı :)günaydın
selam cnm sana dakaydirigubbakcemile5günnayydınnnn velvedd Şeniz
ben de seni özledim datluuummm Şeniz 2010 un hangi ayında evlenceksin? kısmetse ben 2010 9. ay yada 10. ay Allah'ım inşallah nasip eder:Saruboceq:
çılakk h geldın laa senı cok cok osledım
ayırca elbıse cok süper