Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada yer var mı?
gerci olmasada ben kendime yer acarım
selam canımm
nasılsın?
günaydın kızlar...
herkesler içlerini dökmüş bakıyorum gece gece...ne güzel...
yaaa eskiden ne çok takılırdım akşamları... ayrılık acımı da burda atlattım ben...
size birşey söyleyeyim;
Pamukumla aynı tarihte ayrılık acısını yaşamışız sadece o benden 2 ay önceydi... öyleee aylar boyunca ayın 6.sında ikimizin de içi acırdı... ayy unutmadım hala ayın 6sını :bbo:
tüh cicim kaçırmışız bugün ayın 10u... gerçi aylaaaardııır anmıyoruz ama :lepi:
bu arada arkadaşın için de hayırlısı olsun canım... mutsuz bir evliliği olacağına ; hayata yeniden başlamak en doğrusu... Allah yardımcısı olsun...
fasci ilen ben ayrılık acısı yaşıyoruz ya ikimizi teselli etti kızlar sağolsunlar
iyiydim de bu akşam biraz tadım yok yine..
ama böyle olcak napalım..geçecek zamanla
canım ya sımdı takma uzulme gıbı seyler sacma tabı ama
burdan elımden gelende sadece bu oluo
emın ol sımdı tadın tuzun olmas ne yasadıgınbı hıssedıorum ama var bundad bı hayr
bu erkek mılletıne uzulmeye gelmıo,
gecıcek tabı emın ol gecıcek gecen sene bu zamanlar ben salya sumuk aglıodum bı gorsen yerlerde surukluodum kendımı
sımdı turp gıbıyım
böcuku ve benı gozune al
sende aynı bızım gıbı olucaksın hepsı gecıo
odunun en önde gideniydi canım :) ama yine de çok sevdim işte
aslında uzaklaşmam unutmam için bundan güzel bi neden olamaz
zamanla azalacak inşallah
:
fasci ilen ben ayrılık acısı yaşıyoruz ya ikimizi teselli etti kızlar sağolsunlar
iyiydim de bu akşam biraz tadım yok yine..
ama böyle olcak napalım..geçecek zamanla
fasci senmı vaysınn
napıoşun
napim tatlım ya idare ediyoruz işte sen napıyosun şekerim
bende dolanıorum ole
ıı ol bebegım ya dahada ıı olcaksın
inşallah canım ya dualarınızla destek oluyosun sağol canımm ve ben bu arada da tabi umursanmamak ne demek onu daha da iyi anlıyorum erkek milleti tarafından ama iyi oluyo negatiflik basıyo üzerime işte çok süperÇok üzgünüm çoook
ne gunler atlattık burda yaolumunekankayizsmilebı agladık bı agladıkboshayallersmile
ben böcüğümden ıkı ay onden gıdıorum
bu ayın 6sında ıkı sene bıttı böcüğüm su tarıh konusunda hafızam cok kuvvetlı unutamıorum
kocamn ıkı sene ama turp gıbıyımsempatiksalakcinni
ole canm arkadasım kurtuldum dıo ama yasadıkların auzuluo
herseyın hayrlısı
günaydın böcük
ay ben de merak ettim ya neden banlanmış ki akannehir