Biliyorum hep öyle sürmediğini. Ama genelleme yapmıyorum.
Benim anlam veremediğim madem memnun değilsin düzelir diye düşünmeyip hemen tekmeyi basmamak. Biliyorum çok sevince sonuna kadar gitmek isteniyor ama akıl var mantık var. Niye bu acıyı çekesin ki? Senin için bir şeyler yapmayan bir adam için ne diye uğraşasın? Bunu kimse yapmıyor malesef. Cesaret edemiyorlar. Sanki başka erkek yok. Adam da kendini bi b*k sanıyor tabi bu esnada.
1 yıldan fazladır adam gibi bir insanla karşılaşmadım ilişki yaşayabileceğim; ama inanıyorum her şeye rağmen olabileceğine.
Herkesin kendi tercihi, kendi düşüncesi ama çoğunlukla bu tercihlerin sonu hüsran.
Olmayacağını bile bile devam etmeye çalışmak anlamsız geliyor sadece.
tatlıım çok el üstünde tutulduğum kısa bir ilişkim demişsin
emin ol devam etseydin ve aradan iki üç yıl geçseydi hiçbirşey baştaki gibi taze kalmayacaktı
kızlar günaydın bu arada
avatarını görünce aklıma geldi. bi ara konu açtıydım "evli hanımlar kötü eşler nereli" diye, bütün iller oylandıydı. anneme gösterdiydim "bak bu memlekette hayır yok, ben gitcem bi capon bulup onla evlencem" dediydim sempatiksalakcinni bizim erkeklerin hepsi aynı, yokmu şöle kadına değer veren bi millet kardeşim taşınalım oraya aklinialirimsmile
selam canımm hoşgeldin opuyorumnanaktanselamm kızlarrrropuyorumnanaktan
kurulukta senden geri kalacağımı sandın di mi sempatiksalakcinniha doğru yav. matematiğim iyi değildir biliyonmu sempatiksalakcinni hiç belli olmuyo dimi sempatiksalakcinni
24,265 gibi bişi sanırım. aramızda 4 aycık varmış.
biraz lisevari bi cümle olacak ama sevdiğin zaman öyle kolay sallayamıyosun..tamam bazen tak ediyo sallıyosun ama sonra bi özüre bakıyo kıyamayıp dönüyosun..kurduğun hayallerin varken onlardan vazgeçmek ağırına gidiyo..umut ediyosun düzelecek bu sefer diye ama düzelmiyo işteİşte o zaman salla gitsin. Demek istediğim bu.
Seviyorsa yıllarca sürecek bu el üstünde tutulma durumu.
Yapmıyorsa katlanmayacaksın. yerimseniben
güney koreliler çok romantik bacım aklinialirimsmile ayrıca caponlar gibi kısa da değiller maşallah 1.80den aşağı adam yok..gelirsen götüreyim seni de aklinialirimsmile
biraz lisevari bi cümle olacak ama sevdiğin zaman öyle kolay sallayamıyosun..tamam bazen tak ediyo sallıyosun ama sonra bi özüre bakıyo kıyamayıp dönüyosun..kurduğun hayallerin varken onlardan vazgeçmek ağırına gidiyo..umut ediyosun düzelecek bu sefer diye ama düzelmiyo işte
hee sen de güney kore sineması izleyenlerdensin sanırsam. ben de animeciyim bacımolumunekankayizsmile bi tokyoyu görsem öle çok istiyomkiiiiiii:ecrin_bebek: beni götür hele, ben ordan caponyaya atlarım yakın nasılsa. herüfler dediğin gibiyse gitmeme de gerek kalmaz belkim. kaydirigubbakcemile2
İşte diyorum ya ben yapıyorum ve yaptım.
Aşkından gebersem de gururumdan ödün veremem.
Ayy büyük konuşmayayım ama hayatımın aşkına yaptıysam bunu, her erkekten kolaylıkla vazgeçebilirim.
Tabi sonrasında ne acılar çektim ama napalım. Kısmet..
Bir de onun en sonunda beni terketmesindense ben bırakayım isterim mesela.
Bundan sonra buna dikkat edicem. Tahammül edemem çünkü terkedilmeye.
Allah göstermesin.
selam kızlar bu senede bekar gezelım dıyerek aranıza katılıyorum bende tabı kabul edersenizz opuyorumnanaktan
selam kızlar bu senede bekar gezelım dıyerek aranıza katılıyorum bende tabı kabul edersenizz opuyorumnanaktan
aslında çok isterdim senin gibi olmak ama ben çok fazla duygusalım ve bu özelliğim engel oluyo aldığım kararları uygulayabilmeme
böylesi daha kötü tabi zorluyorum resmen sonra da pişman oluyorum kendimden çok ödün verdim hak etmedi diye..
aman neyse ya bitti heralde benim ilişkim de..günlerdir kimse kimseyi aramadığına göre
leen bii selamm verdm kmse üstüne alınmadııı:gitme:
selam canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan
86 mart doğumluyum küsüratlı bi hesaplayıver bacım sempatiksalakcinni
Biliyorum hep öyle sürmediğini. Ama genelleme yapmıyorum.
Benim anlam veremediğim madem memnun değilsin düzelir diye düşünmeyip hemen tekmeyi basmamak. Biliyorum çok sevince sonuna kadar gitmek isteniyor ama akıl var mantık var. Niye bu acıyı çekesin ki? Senin için bir şeyler yapmayan bir adam için ne diye uğraşasın? Bunu kimse yapmıyor malesef. Cesaret edemiyorlar. Sanki başka erkek yok. Adam da kendini bi b*k sanıyor tabi bu esnada.
1 yıldan fazladır adam gibi bir insanla karşılaşmadım ilişki yaşayabileceğim; ama inanıyorum her şeye rağmen olabileceğine.
Herkesin kendi tercihi, kendi düşüncesi ama çoğunlukla bu tercihlerin sonu hüsran.
Olmayacağını bile bile devam etmeye çalışmak anlamsız geliyor sadece.
güney koreliler çok romantik bacım aklinialirimsmile ayrıca caponlar gibi kısa da değiller maşallah 1.80den aşağı adam yok..gelirsen götüreyim seni de aklinialirimsmile
ben anime izlemiyom şu böğürterek ağlatan g.kore aşk filmlerini izliyom mafoldumben
valla herifler gayet hoş bence gerçek hayatta o kadar romantik değillerdir büyük ihtimal ama bizim odunlardan daha iyidirler kesin
gideriz bacım tüm uzakdoğuyu keşfe çıkarız artık hangisi daha iyiyse sempatiksalakcinni