- Konu Sahibi Pinkie Pie
Canim uc yasindaki kizimi yalniz buyuttum. 22 gunluk bebegimle iki gun sonra yine yalnizim. Tabi simdi daha cesur pratik ve onceliklerin farkibdayim. Once herzaman kendi ihtiyaclarimi gidermeye calisiyorum. Mesela once susadiysam tuvalete gitmem gerekiyorsa veya atistirmak istiyorsan hizlica yapiyorum. Sonra emziriyorum. Ben iyi olmazsam cocukta esim de evdeki havada iyi olmuyor. Bir de bu dogumda 4 gun yogunbakimda kaldi kuzum, eve ilkgeldigimiz aksam kv esime spora da gidemiyor geri kaldi diye hayiflandi. Gozumu portletip kaldim saskinliktan. Ben cocugumu 4 gun kucagima bile alamadim dogruduzgun,hastanede kaldim. Karnima oyle bastirdilar ki morardi heryanm.sezeryan olmasina ragmen! Onun dert ettigi seye bak. Yani bu etraftakilerin yardimi kadar yükü de oluyo. Eger esin ev islerinden anliyorsa hiiiic cekinme. Yoksa bunalirsin, psikojinin duzelmesi uzun zaman alir. Gecen yil babami kaybettim bu ay ,bu sene bebegim oldu. Hayat boyle iste hersey gecip gidiyor. Ya moral bozuklugu ve dramlar icinde, ya da eglenceli ve neseli.
Bunu olusturmak bizim elimizde. Allah saglik versin de. Kizinizi da mutluklukla saglikla buyutun. Tez vakitte acilariniz sizilariniz gecer umarim. Sevgiler...
Bunu olusturmak bizim elimizde. Allah saglik versin de. Kizinizi da mutluklukla saglikla buyutun. Tez vakitte acilariniz sizilariniz gecer umarim. Sevgiler...