Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım ben görmedim
ya bunu ben davetiyenin üzerinden kestim büyüttükçe netliği bozuluyo o yüzden diyorum sadece net resim olsun işlendikçe netliği gitmesin![]()
Canım bence 1.davetiye gayet güzel çok hoş görünüyo
hoşgeldin bitanemmm.... aayyy sen benden sonra sözlendin benden önce nişanlanıyosun ya kıskandım yaaaaaaa delikafadulden canım bnm saka yapyıorm cok sevndımslm kızlar ben geldimmmmmopuyorumnanaktan benim nişanımda nisan gibi olacak kısmetse kıyafet falan bakmaya başladım şimdiden aaa aslışım da burdaymış :CüvCüv:
dur canım ben nette araştırayım bulduklarımı davetıye adı ve koduyla yazarım sana.. resımlerınıde koyarım.. kız hayırsız matbaada calısıyonda nıye solemıyosun bak davetıye bastırcak arkadaşın.. ınsan bı yardımcı olur dmi :dilcikar:
vay beee kaynanaya bak....
bizimkide neyi ne alcak kim ne yapcak derdinde...
gerçi o değil ama hasanın teyzesi gaz veriyo..
neymiş nişanlığı kız tarafı alırmış ba ba ba ba ba !!!
yada nişanlığı erkek alıyosa bizde erkeğe takım alcakmışızz...!!!
hasan diyo bide bunları
ay gıcık ediyolar beni yaa...
ama görümce benim kafadan allahtan...inşllah bozulmaz
wayy be pijama takımı he... bizde nerdeee :gitme:
imrendim şimdi sana.. maşallahhh![]()
yaaaa imreniyorum ama anlatma ya anlatma yaaa :gitme: kaydirigubbakcemile3
canım benım allah bozmasın maşallahhhhhh :Saruboceq:
biz akrabayız bile hatta ama ben dıyemıyorum napıyım .. napsam bılemedım
hepsiburda
nie ondan diyim kız eğer biran önce almazsan hediyeni bi sürü şey alıp iflas etcen seni düşünüyom ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yani öle olsa bende derdim belki
ama birde yapı meselesi ben kendi anneme bile annecim demem
sevmem öle sevgi göstermeyi hep kendi içimde yaşarım
Sondan ikinci güzelmiş![]()
Yok canım fiyatları hakkında bir bilgim :)
Evet nişanda pek abartılı olmasın zaten çok hoşmuş vallahi fiyatıda güzel
Hoşgeldin jasmin:)
aslında akraba olunca daha iyi olması lazım
yani adetiniz nedir ne yapılır daha iyi bilinir
bizde adet değil deme şansları olmaz
gerçekten ilginç
dedimya eltisi oğlunu evlendirdi geçen yaz
gelini şehir dışındandı
ve kalmaya geldiğinde neye ihtyicı oluyo filan yaşadı biliyo
oda k.valideme anlatıyomuş bak şu bulunsun lazım oluyo filan
ama üzülme ya
anlatmiyim bida ozaman bilmiyorumkismile
hoşgeldin bitanemmm.... aayyy sen benden sonra sözlendin benden önce nişanlanıyosun ya kıskandım yaaaaaaa delikafadulden canım bnm saka yapyıorm cok sevndım
kabarıkmı araştırıyosn yoksa abiyemi
kızlar sitenin eksilerindenim ama bu aralar pek giremiyorum, e bu başlıkta olduğuma göre bende nişanlıyım
ben eksikleri bitirdim gibi az bişey kaldı
yalnız ben yatak örtüm konusunda çok kararsızım yaaönceden aldım yatak örtüsü ama krem renkli ve ben şu an yatak odamı beyaz yaptırıcam, o yüzden mor yatak örtüsü diktireyim fon perdesiyle beraber olsun diye düşündüm ama bana seçtiğim kumaştan yatak örtüsü ve fon perdesi (kumaşın metresi 25 lira ve 2 ayrı yere sordum ikisi de aynı şeyi söyledi) 400 liraya çıkıyor akannehir tabi bu bana fazla geldi
bizim burdamı pahalı ki acaba demekten kendimi alamıyorum
bende kayınvalideme anne diyemem halen abla diyorum genelde böyle çok bilinçli olarak ona sesleniceksem anne diyorumm
kız nisan sendemi seviyosun kayınvalidenin kurabiyelerini bende çok severim ıslak kek ini iki renkli kurabiyesini bide hamur işlerinde çok beceriklidir her gittiğimde mutlaka pasta kek filan yapar seviyorum diye.Çok düşüncelidir bi dediğimi iki etmez.Parasal olaylarda bile ağzını açmıyo ama benim nişanlım çok beter herşeyde tutumlu olalım diyo ilk sonradan trip atıyorum ne desem kabul ediyo kaydirigubbakcemile3 benimde tek sorun yaşadığım kişi görümcem sinir oluyorum bi türlü sevemedim