Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmaz yawrum belki aynı zamanda olur nişanımız kuzum ben çok kabarık sevmiyom ya nişan ya salonda olcak ya da bi yer tutcaz bilmiyorum ona göre bakıyom işte bişeyler zemuszemus
yine çoştunuz haaa aman davetiyelere pek önem vermiyorum ben
ne olursa düz bi kağıda yazsınlar tarihi yeterbayanssulusmile
pek anlamam ama aşağı yukarı bu fiyat çıkar normaldede
ay ben mor hiç istemiyom:sinifsinif:
korkuyu,stresi ön plana çıkartıyo diyolar
hoşbuldum hilalim:1hug:
ASLIM kız vallahi ben davetiyeyi çok önemsemem eee kağıt parçası adam akıllı ucuzundan bişey olsun daha çok var kafama takıp aylarca düşüneceğim aklımda 2,3 model olur onlardan birini seçerim ohaoldumsmile
HİLAL öyle oluyor canım ama herkez anasını satıyım çöpe az kişi saklar akannehir
bende sipidim gibi düşünüyom çokda önemli değil yaaa tabii herkesin düşüncesi farklısır
evet kmse saklamıyo doğru düzgün en iyisi düz bişi yaptıriyim ya
ben saklarım kız senin davetiyeni
organikşeker gösterdiğin takım hoş ama çok büyük yani odayı doldurur ve bence çok kullanışlıda deil
senin yerinde olsam dar kollu bi model alırdım bölece yer kazanmış olursun
birde kollar açık renk olursa odayı daha ferah gösterir
ASLIM kız vallahi ben davetiyeyi çok önemsemem eee kağıt parçası adam akıllı ucuzundan bişey olsun daha çok var kafama takıp aylarca düşüneceğim aklımda 2,3 model olur onlardan birini seçerim ohaoldumsmile
HİLAL öyle oluyor canım ama herkez anasını satıyım çöpe az kişi saklar akannehir
ya sipiti benimde bi aklım önemseme diyo
herkes çöpe atcak diyo
bi aklım güzel olsun diyo
ay ne biliyim beeee üfff![]()
La nisan şu mor hakkında kötü kötü konuşma aklinialirimsmilebenimde nişanlığım modru ne oldu yani kaydirigubbakcemile3
Tamam uyuz arkadaşım ben sana özel bişey yaptırırım delikafadulden
haklısınız aslında kızlar davetiye konusnda ama bende ucuz olsun ama güzel bişey olsun derdindeyim...
öyle ahım şahım bişeye elbette gerek yok olumunekankayizsmile
:asigim: :asigim:
ay bide aynı gün oluyomuuşşş... kaydirigubbakcemile3 kızzzz salonda falan olcaksa şöyle allı pullu ben burdaym dyen bsey olsun.. 1kere nısanlanıyosun be canım yerimsenibenQUOTE]
öyle olcak zaten kuşum zemuszemus
ben saklarım kız senin davetiyeni
organikşeker gösterdiğin takım hoş ama çok büyük yani odayı doldurur ve bence çok kullanışlıda deil
senin yerinde olsam dar kollu bi model alırdım bölece yer kazanmış olursun
birde kollar açık renk olursa odayı daha ferah gösterir
aayyy sıze benımmm tontikkk kaynanamı gösteremmiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eeh sende canım hem tekerlek üstü olmasın hem klima yanı olsun hemde ön koltuk olsun istiyorsun
malesef ikisi birlikte olmaz ucuz ve basit olacak beni inşallah sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile
:asigim::asigim::1hug: