4 ay sonra düğünüm var ama dorudürüst gelinlik beğenemedim.Sürekli modellere bakıyorum ama işte bu diyemiyorum
benimde senden sonra bende bakmadım daha senin düğün ne zaman
6 Haziran gibi düşünüyoruz 2 hafta içinde salonu tutacaz tam kesinleşecek tarih.Senin ne zaman
benim 12 haziran cnm salon tutulalı baya oluyo
Bizim 6 Şubatta nişanımız var.Nişanı atlatalım tutacaz salonu
hayırlısı olsun cnm az kalmış nişana heyecan varmı salondamı olucak evdemi
benim söz 17 ekim nişan 6 aralıka oldu
ben ikisindede rahattım ben aksine günler öncesi heyecan yapmıştım benim nişan salonda oldu bide ilk çıkışta biraz heyecan yaptım sonra gayet normaldiEvde olacak nişan.ama daha heyecan yok.Ama o akşam gelsin tirtir titrerim kesin istemede herkes farketmişti heyecanımı
Sen atlatmışın ne güzel
ben ikisindede rahattım ben aksine günler öncesi heyecan yapmıştım benim nişan salonda oldu bide ilk çıkışta biraz heyecan yaptım sonra gayet normaldi
yüzükleri kim takıcak benim en büyük amcam takmıştı
söz ve nişanda rahatıım ama düğün günü yaklaştıkça kötü oluyorum korkmaya başladım evlilikten zamanda azalıyo ne kaldıki şurda
çok sıkıcı bi gün yaw
ben hepsinden korkuyorum hele kına ve evden çıkışı düşündükçe gözlerim yaşarıyo hemen şimdi bile o zaman hiç düşünemiyorumBen evlilikten değilde o songün evden çıkışımı düşündükçe kötü oluyorum
Gün bitiyor neyseki :hulya:
ben hepsinden korkuyorum hele kına ve evden çıkışı düşündükçe gözlerim yaşarıyo hemen şimdi bile o zaman hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?