Oyyy hayırlı olsun sende benim gibi arası soğumadan yapıyosun sözü nişanı ne güzelsöz oldu şekerim 2 hafta önce :))
Evet yaa hasta olmasın aşkım asker adam kıyamam
Oyyy hayırlı olsun sende benim gibi arası soğumadan yapıyosun sözü nişanı ne güzel
Asker mi bide Allah kavuştursun canım ben de geçen sene asker yolu bekliyodum geçiyormuş hakketten zamankaydirigubbakcemile2
hoşgeldin yeşil
nasıl gidiyor evlilik
cok sukur hejarcım ıyı gıdıyor sen nasılsın?
selam herkeze zaman geçiyor mu bilmiyorum
bazen geçiyor bazen geçmiyor beklerken
Günaydın kızlar nabersiniz bakiyimmm
Of canım ya çok kötü çakışmış cidden anlattığın gibi 8 mayıs en uygunu inş. gündüzdür önce oraya gidip sonra sizin nişana gelirler ama eğer akşam olursa millet düğüne gitmeyi tercih edicek ama dur bakalım öğrenene kadar için içini yemesin hemen strese kaptırma kendini
SAĞOL CANIM CVP YAZDĞN İÇİN..
STRESE GIRMEMEK VE BEN... BIRAZ IMKANSIZ O CNM...
ICIM ICIMI YIYO DUN AKSAM BU HABERI DUYDUGUMDAN BERI
COK KOTU OLDU YAA
HEP BI AKSILIK CIKAR YA ZATENlmaz:
seni anlıyorum canım, benim en yakın arkadaşımın kuzenin düğünü benim nişanımla aynı gün. O yüzden çok istediği halde gelemeyecek büyük ihtimalle.
ay cnmya kıyamam
gerçekten kötü bi tesadüf olmuş
inş uygun bi yer ve tarih ayarlarsınız
üzme kndni vardır bundada bi hayır
Off çok zor benim kuzenimle aramda 3 hafta vardı ve delirmiştim bişey olucak diye. Hayırlısı canım ya sen yinede bi sabret bakalım bi öğrensin sevdiğin hem olursada napalım yani elinden gelen bişey yok tatlım mecburen kabullenmek gerekiyor inş. gündüzdür de hiç bir sorun çıkmaz hemen asma suratını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?