erkekler sabit bir pencereden baktiklari icin olayi senin gibi kavrayamamistir nisanlin amannn bosver canim ancak arkadasin konusunda kizlarla hem fikirim kesinlikle ozur dilesin taviz verme kendinden
eregli öyle canım sen aynen böyle güzel düşünmeye devam et
lepi ayyy alemsin vallahi iyi de anacım çeyrek ne kadar oldu biliyorsun değil mi kuzum :)
esra canım vallahi bilmiyorum ki bebeğim pahalı geliyor evet ama düğün salonu da istememiştik biz hiç yani yaza denk gelseydi açık hava çok istiyordum öyle kısmet olmayınca en azından böyle olsun dedik ama oyuna geldik salonun parasını da nişanlım kendi ödedi garibim
Kızlar size bişey soracağım çok mu abartıyorum sizce?
Dün akşam için arkadaşım beni evlerine kalmaya çağırdı çok ısrar etti bende tamam dedim saat 8de tiyatro başlayacak 11e doğru size gelirim dedim ok dedi.. Neyse dün akşam aradı işte bi daha sordu canım kaçta geleceksin ona göre bi yere oturmaya gideceğim diye bende dedim 11e doğru gelirim dedim tamam o zamana eve gelmiş oluruz dedi. Bende yok siz rahat rahat oturun sıkıntı yapmayın ben size sonra gelirim ablamda kalayım bu akşam dedim. (Bizim ev şehre uzak olduğu için gelip gitmek problem oluyor)
Yok nolur bize gel diye çok ısrar etti bende iyi madem şu saatte gelirim dedim.
Sonra saat 10buçuk gibi onlara götürecekti nişanlım bende çaktırmadan saatin
11olmasını bekledim ne olur ne olmaz diye)
Ay bide nişanlımada sinir oldum utanmasa kızı savunacak bana. Çok mu yüzsüz görünüyom ne nedese beğenirsiniz: Olsun sende yarın gidersin.
Lepim saol canım benim .
hah snin ki bi garipmiş
benimki birinde kalmama hayatta izin vermez.
hele böle bişi olcak birdaha görüştürmz
kızlar benimkine süpriz hediye yapıcam. fotoğraf albümü alıcam içine ikimizin fotolarından koycam.her fotonun altına da küçük notlar sıkıştırcam. geri kalan boş yerlere de geleceğimiz sen ben ve bebeğimiz için yazıcam... yıldönümüzde o yüzden. ama böle romantik notlar istiyorum kendimde yazıcam ama varsa bildiğiniz notlar yazarmısınız
merhaba kızlar
cumartesi nişanlanıyorum son 2 gün
çok heyecanlıyım yaaa :)
nisan cnm güle güle kullan hediyelerini.kızlar bakın. komşumuzn annesinin hediyeleri.
eskişehirde oturuyo.gelirken getirmiş.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?