Kızlar biraz geçmişe bakınıyodumda gözümden kaçanlar olmuşş:)zeynepcim mesela ben de eltimi ne söze ne nişana arayıp davet etmedi. bi de ben önceden tanıyodum. ama bana düşmez o nişanım var gelin denmez ki erkek tarafından birine. neyse canım boşver. benim eltimde nişanda gelip havalı havalı durmuştu normalde hiç öyle değildir. giderken annemin elini öperken siz de adetmiş verin elinizi öpeyim dedi. sanki kendi çok sosyete.. el öpmenin adetimi var tebi öpülür büyklerin elleri
ayyy bu elti muhabbetini hiç girmeyelim diyeceğim ama
benim ki de ne abisi ne eltim nişanıma gelmediler.Sonra kız aramış kayınvalidemi bana neden nişan yapmadınız demiş.O da kızım kız tarafı yaptı nişanı öyle olur sen de çok istiyordun madem niye yapmadın 5 yıl önce demiş.Çok tuhaf bir insan.Bir laf derler kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye.Bu lafın haklı çıkmasından ürküyorum aslında,ne gerek var böyle şeylere değil mi ama yok işte oluyor insanlar da kıskançlık,kötü düşünce.Ben hep şunu derim benim hakkımda ne düşünüyorsa insanlar allah onlara iki katını göstersin.ıyilikte kötülükte insanın kendine.[/QUOTE]
Adacımmm yuppi sayende sırtım yere gelmicekkk. Güzel şeyler düşünüyorum x 2 :lepi:
Kızlar biraz geçmişe bakınıyodumda gözümden kaçanlar olmuşş:)
Kayınpederin nerde görsem eline saldırıyorum gelirkende giderkende ya da aileden büyük kim gelirse. Geçen çarşıda bi kırtasiyede denk geldik çok komikti adam elini uzattı ben hemen öpecem kızım öpme diyo ben wlla olmaz baba sonra bi baktım oradaki herkes bize bakıyomuşdelikafadulden
Lepii teklifin için saoll (ütü meselesi)
Nisan kız maşallah enennene döktürmüşsün gene.
Hejar Allah kavuştursun
Ppatya, Pinarpin naber kız?j
Canımm yorumun için teşekkür ederim.Eregli bence önce arkadaşına yüzyüze konuş kesin yargıya varmadan önce. Belki de oradan kalkamamasının geçerli bir nedeni vardır. Seni çok zor durumda bırakmış o konuda çok haklısın ben de olsam keisnlikle çok kızardımklava:
Ama yine de madem ki o kadar yakın arkadaşın, yüz yüze bir anlatma şansı vermen lazım diye düşünüyorum.
Pınarcım ben çok safımdır. Bunu normalde bi kaç güne kalmaz unuturum hafifler yaptığı öncekiler gibi buradada sırf unutmamak için paylaştım. Bende böyle salağım işte iki elim kandada olsa sevdiklerim için genede gerekirse muhakkak bişeyler yaparım onları zor durumda bırakmam.ereglicim bundan sonra sende ona göre davran madem bu arkadaşın böyle seviyeni koru mesafe koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?