çok komik ya nasıl vermek zorunda değil
devlet ona geri vermiyo doğru ama ödemek zorunda olduğu vergiden mahsup ediyolar. yani şu şekilde kendimden örnek vererek atlatayım size
diyelimki bnm muhatasar ödemem 449,95 tl çıktı
ve bekar bi insana 49,95 tl asgari geçim indirimi verilmek zorunda tabi bu oarana göre değişiyo
medeni hal, çocuk durumuna göre değişir bu oran
dolayısıyla o ay ben 49,95 tl yi mahsup edip devlete 400 tl muhtasar ödüyorum. durum bundan ibaret.
muhtasar tahakkuk fişini elinize aldığınızda bi bakın bakalım mahsup bölümünde ne yazıyo? ve ödenmesi gereken vergiden düştüğünü göreceksiniz.
cnm bu arada kıdem hesaplama die google dan aratırsan
ve bilgilerini oraya girersen ne kdr kıdem hakkın olduğunu görürsün.
[/COLOR]
cnm kendi msjımı maviyle yazdım alıntı yaparken karıştırmışım :roflol:
çileğim 8 milyar çok iyimiş
bende bugünkü tarihle hesapladım 2.500 tutuyo kıdem+ihbar
aklın askerinde ondan görmüşündür cnm allah bütün askerlerimizi tez vakitte ailesine sevdiğine kavuştursun inş
aklın askerinde ondan görmüşündür cnm allah bütün askerlerimizi tez vakitte ailesine sevdiğine kavuştursun inş
böcüğüm
bayanlar evlenip işyerinden evlilik sebebiyle çıkışını aldıklarında tazminat alabiliyorlar.Ancak işi bıraktığın tarihte evli olmalısın.
örneğin bugün 15 aralık değil mi sen 14 aralık ta nikahlandın diyelim 15 aralık cuma günü çıkışını verdin işte o zaman 15 aralık 2010 tarihine kadar tazminat hakkını talep edebilirsin ama 15 aralık işten ayrılıp 16 aralık 1 gün sonrası bile nikahın kıyılsa tazminat alamıyorsun haberin olsun benim bildiğim bu
gerçi çilek cim muhasebeci daha iyi bilir ama ben net te araştırma yaptım böyle yazıyordu.
kızlar nbr
grace geldi geçmişi okuyo kaydirigubbakcemile3
kızlar çok paracı konuşmuşunuz beyav.. ben de evlilik parası alccem bi de tayinim çıkınca yolluk alcem hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?