Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

cnm kendi msjımı maviyle yazdım alıntı yaparken karıştırmışım :roflol:

sağol canım
işte patron ağzını açtığında öyle diyor işte ne bileyim
hani bende muhasebeci olmadığım için bişeyde diyemiyorum
bende bekarım a.g.i. ne kadar olduğu yazıyor kağıtta çıktı alırken görüyorum ama elden bişey gelmiyo işte 350 ile kapadılar ağzımızı :1no2:
ve seneye vermicem o a.g.i. diyor devletten alamıyorum ben diyor :çok üzgünüm:

sana son bi sorum var canım
benim bu kıdemi almak hakkım değil mi? Ben evlendiğim ve şehir değiştireceğim için çıkmak zorundayım işten ve istediğimde vermek zorunda o kıdem tazminatını değilmi? onuda vergiden düşüyorlar yani

:jeyyar: şunun için soruyorum ki
yarın ağzını açar ben vermek zorunda değilim devlet bana vermiyor der kalakalırım
paramı vermezse ben yatak odası takımına para vermicem
şu an için hesapladım 2bin lira tutuyor kıdemim
Toplam Net Tazminat Tutarınız 2,007.83TL
ama daha 5 ay daha burdayım
o zaman ne olur bilemiyorum :) ama ben en fazla bin liraya yatak odamı yaptırmış olucam hihoyyyt

selenaycım
vermek zorunda canım
öyle derse şikayet ederim dersin
kanun şu şekilde
evlenen bayana kıdem tazminatını vermek zorunda.
ayrıca senin senelik a.g.i. min 599,40 tl cnm.
devletten alamıyomuş peeeh
hakkını ara canım
araştırma yap bolca.
ben şanslıyım galiba bütün haklarımı alıyorum ve iyi bi konumdayım ya şükür
seneye evlendiğimde kısmetse şartlarımıda kabul ederse kalırım
eğer etmezsede hesapladığım kıdemimide alıyorum 8.000,00 alıyorum bende.

kıdem+ihbar veriliyo diye duymuştum çilekten yeni öğrendim sadece kıdem veriliyomuş tek kıdem 1.635 tutuyo bugünkü tarihle

çileğim 8 milyar çok iyimiş
bende bugünkü tarihle hesapladım 2.500 tutuyo kıdem+ihbar

cnm iyi de
bnm konumumda iyi
hem maaşımda iyi o yüzden beni tazminat düşündürmüyo şimdilik
bide çok rahatım burda sabah 9,30 veya 10 gibi geliyorum akşam 5 de çıkıyorum
karışanım edenim yok patron gibiyim yani
he iş mi yok oda var öyle de yoğun oluyorum yani inşaat yapıyoruz 9-10 tane şantiye var
ne bilim işte ya herşeyin hayırlısı

sabah rüyamda erzuruma gitmiştim

aklın askerinde ondan görmüşündür cnm allah bütün askerlerimizi tez vakitte ailesine sevdiğine kavuştursun inş

böcüğüm
bayanlar evlenip işyerinden evlilik sebebiyle çıkışını aldıklarında tazminat alabiliyorlar.Ancak işi bıraktığın tarihte evli olmalısın.
örneğin bugün 15 aralık değil mi sen 14 aralık ta nikahlandın diyelim 15 aralık cuma günü çıkışını verdin işte o zaman 15 aralık 2010 tarihine kadar tazminat hakkını talep edebilirsin ama 15 aralık işten ayrılıp 16 aralık 1 gün sonrası bile nikahın kıyılsa tazminat alamıyorsun haberin olsun benim bildiğim bu
gerçi çilek cim muhasebeci daha iyi bilir ama ben net te araştırma yaptım böyle yazıyordu.

cnm araştırdıysan doğrudur
ben o tarafını hiç düşünmedim ama nikahtan sonra 1 yıl içinde ayrılıp hakkını alabilir diye biliyorum
ne bilim iyi bi işverense anlayış göstermesi gerekir diye düşünüyorum ne biçim insanlar var bu kız çalışsın mı düğünüyle mi ilgilensin ne saçma ama
bakim ben müşavire sorcam ne diyecek.

ya şimdık bunlara kalsa kına gecemde bıle calısırıım
calısmak ıstemıyorum burda
ıyı bı patronum var
cıkarken belırtırım vermezse napalım
sımdık ben haftaya yığınla işimiz beklıyo nasıl gelem
bu hafta bıle zor geldım ya
off demekkı ben alamıycam 27 nıkahım 20 sınde cıkıyom

inş alabilirsin böcüğüm patronun anlayışlı biriyse verir diye düşünüyorum o kadar çalıştığın seneye değsin bari

kızlar nbr
grace geldi geçmişi okuyo kaydirigubbakcemile3
kızlar çok paracı konuşmuşunuz beyav.. ben de evlilik parası alccem bi de tayinim çıkınca yolluk alcem hehe

bu yıl hiç çeyiz almayacağım karar verdim .. agustostan sonra alacağım bütün geri kalanları daha var nasılsa 1.5 yıl düğüne...nişanlımı askere göndericem kısmetse agustosta o yokken ben de evi yavaş yavaş düzerim bana da oyalancak iş çıkar...:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…