cnm bende öyleyimkaydirigubbakcemile3
ileride düzelicek inşallah kaydirigubbakcemile2
kıslaar
bişiy sorcam nişan bohçası hazırlamasak nolur
bohçasız olsun olmaz mı
canım bizde hazırlamayı düşünmedik başta. kayınvaldem ufak hediyeler koyalım en azından dedi. bohça işine pek girmicez küçük hediyeler koucaz sadece. tercih meselesi
tatlım biz önce sadece ikimize bohça yapmaya karar verdik ama annesi onada gerek yok ne istiyorsanırz dğüne yakın gidip beğenip alın gibisinden konuştu aslında mana yarattı çünki bizim bu tür şeyleri konuşmaya vaktimiz olmadı
selen_ay
niğdeye en son 2000 yılında gittim komşuları ziyarete hemde cok merak ediyordum doğduğum yeri evi ben beğeniyorum cok şirin geldibana cok yakın bir arkadaşım üniversite okumuştu orda hatta benimde öss de tercihlerimin arasında vardı oo dağların havası yetiyor
açılınnnn ben geldimmmmm kıslarrr :)))
sonunda soz ısteme vs nasıl olacagı bellı oldu delikafadulden
cumartesı ıstemeye gelıyolar sozude sonra yapmaya karar verdık
bugun alıs verıse cıktım etek aldım dızlerde hihoyyyt ve bırde ayakkabı ama topuklu ınsallah evın ıcınde cok komık durmam kaydirigubbakcemile neyse hadı hepınıze ıyı geceler
canım o zaman yine de ikiniz birlikte konuşun içinizden bohça yapmak geliyorsa yaparsınız.
bohça işleri bana her zaman gereksiz gelmiştir.
istemeseler yapmıcaktımda valla ama içinde kalmasın dediler.
kızlar ya burayla alakası olmayan bi soru sorcam.
bölümüne baktım ama böyle sohbet bölümü bulamadım.biliosanız yönlendirin beni.
siteye bakıom cilt bakımıyla ilgili bi dünya maske mucize tarifler.ürünler.kafam öyle karıştıki.
dünde eczaneye gittim bi dünya vichy ürünü aldım çıktım.paraları bayıldım.
şaşırdım iyi gelirmi ne kullancağımı.
siz nasıl yapıonuz günlük bakımınızı sürekli kullandığınız memnuz olduğunuz ürünler maskeler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?