elisa yok ortalarda işleri yoğun heralde
oyyyy arkadişim benimm Şeniz tatlişim ben bu gün ankaradaydım annem için hastanedeydik gene3 ay sonra tekrar çağırdılar. Bu arada benim nişan tarihim belli oldu 6 haziran kaydirigubbakcemile3 walla sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ortada hazırlık adına hiç bi şi yok-tatlicadiarzu-
oyyyy arkadişim benimm Şeniz tatlişim ben bu gün ankaradaydım annem için hastanedeydik gene3 ay sonra tekrar çağırdılar. Bu arada benim nişan tarihim belli oldu 6 haziran kaydirigubbakcemile3 walla sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ortada hazırlık adına hiç bi şi yok-tatlicadiarzu-
ya kızlar bişey sorcam size kayınvalide bohçasına ne konur. aslında çok fazla bişey yapmıcaz herkese ayrı bir bohçada yapmıcaz hedie gibi düşündük kayınvaldem için seccade havlu tespis 2 yemeni çorap düşündüm ben bir fikir verin yaa.
hayırlı olsun canım. elbiseni fln aldın mı?
bu arada geçmiş olsun konuyu bilmiyorum ama önemli birşey yoktur umarım...
hazırlık işleride kolay 2 3 günde biter:)
haydi hayırlısı elisacık .
annen iyimi canım, nesi var bende bilmiyorum aslında
geçmiş olsun kuzum acil şifalarrrr..
ooo çok az kalmışşşş.
hadi bakam:)
sevin kız sevinnnnnn.hazırlık dediğin nedir yapılır.biraz acele olur o olur.
boşver daha iyi günlerin dolu dolu geçcek.sıkılcak vaktin olmıcak.bak ben bekliom beklemek sıkıcı
elisa ;
tarih belli olmuş hadi hayırlısı evdemi oalcak nişan, kaç kişilik bir hazırlık olacak
kız elisa sende 2 ay bekledin nişan için.ama şimdi hiç okadar olmuş gibi gelmio.
bende 2 ay beklemiş olcam ama 1 ay nası bitcek die düşünüom:)
nasıl geçirdin kız 2 ayı:)
elisa siz damada bişiler aldınızmı???kıyafet falan
henüz almadık cnm
nişandan bir gün önce gelicek buraya o zaman alıcaz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?