Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcük normalde piyasası kaç bilmiyorum amasaolun
cok beğendım cnm markası ne kaça aldın ben daha almadım alcamda
ya şöyle diimuf çok pahalı yaw. uf uf el yakıo. 2000 :S
hadi bi 10 dk daha duriiim :)))gercekten pahalıymış cnm ben alamazdım ama cok guzel harıka gule gule kullan 2000e ben ankestra setımı alcam
sımdık söz yakın ya nışanda uygun ve guzel seylere bakmam sart cunku tek basıma alcam herseyı bakalım
sende mı cıkıyon yaa
aşıksın herhaldeeda buda sana kapak olsun ozmn bıdahada arastr öle al cnm
bana 2bın verde nışanı yapak bıan evvel:jeyyar:
bu arada sen nışanlı mıydın la ben nıe bılmıom aşık mıyım neyım herseyı unutuym![]()
hadi bi 10 dk daha duriiim :)))
benim ankastrem allahtan evle birlikte oldu
oradan yırttım
sevgilime diyorum ki
beni beyaz eşyanın bi kısmındna kurtardın:teytey:
bencede paranın gözü kör olsun hatta çıksın. ben yatak örtüsü aldım 700 liraya aldım perdeside içinde markası yok ama. beğendim aldım. inşallah herşey istediğimiz gibi olur. :Saruboceq:ya şöyle diim
ablam evlenirken evde ne var ne yok ona gitti çeyiz anlamında
bana bişey kalmadı
bu da ilk çeyizim olacaktı
haliyle ben de beğendim aldım
sanıyorum ki hani herşey öyle pahalı
meğer değilmiş
şimdi olsa mümkün değil alamam ben de zaten
diyorum ya kaçtı biyerlerime diye
bi bu
bi de misafirlik yemek takımımı
ölesiye kazıklanarak aldım
geri kalan herşeyimi ufak ufak
uygun uygun halletmeye çalışıyorum işte
aaah aaah paranın gözü kör olsun
aşıksın herhalde
yok benim nişan ay sonunda işte
26sında allahın izniyle
çok güzel kapak oldu hem de böcük
hem tencere hem kapak
tencere yemek takımı
kapak da yatak örtüsü
2000e nişan mı
ya git otur işte evde 500e mis gibi yap gitsin
devir ekonomi devri aaaaa:1shok:
tabi yasevgılım dedığıne göre nışanlı deılsın yakın-tatlicadiarzu-
ben camsr ve bulasık mak aldım yarı taksıtı bıttı allahım dıom ıyıkı almışım o zmn alırken aman alma dıyenlerı dınlemedım cok şükür aklımı sevım:lepi:
ankestra almadım yanı fırınlar ıle davlumbazı mutfağa göre alırız ve nışan olunca ortak alcaz
sonra o buzdolabı ıle tv alcak ödesın işi negamyoncuiremsu gercı artık söz takılınca BİZ olcaz bunların pek onemı yok
bencede paranın gözü kör olsun hatta çıksın. ben yatak örtüsü aldım 700 liraya aldım perdeside içinde markası yok ama. beğendim aldım. inşallah herşey istediğimiz gibi olur. :Saruboceq:
wallahi ödüm kopuyo ters bişi olacak diyebencede paranın gözü kör olsun hatta çıksın. ben yatak örtüsü aldım 700 liraya aldım perdeside içinde markası yok ama. beğendim aldım. inşallah herşey istediğimiz gibi olur. :Saruboceq: