Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinarpin alyansın güzelmiş haftasonu bende buna benzer alyans denedim ama cok rahatsızdı senin ki nasıl rahat mı birde fiyat nedir?
ben de foto eklemek istiyorum yaaaaa
ama ne fotosu eklicem nasıl eklicem hiçbi fikrim yok
h.g. canım hayırlı olsun bu arada:1hug:
ceyızde eksık hıc bıtmez az ve oz olsun yeter takma kafana evlendıkten sonrada alırsınız eksıklerınızı
gercı sana dıyom ama bende senın yolundan gıdıyom aslında bılıyonmukaydirigubbakcemile3
baslıca buyuk parcaları almaya basladım ama kıyafet konusunda ıpın ucunu kacırdımmı ceyıze para kalmıyo amaan daha dugune cook var dıyom tesellı edıyom kendımı bendezemuszemus
sonum ne olacak merak edıyom-tatlicadiarzu-[/QUOTEbende başta öyle diyodum ama düğün yaklaştıkça keşke şuda olsaydı buda buda içimden geçio. evlenene kadar alırım diodum şimdi amaan ewlendikten sonra diorum.. herkeze teşekkür ederim :)hihoyyyt
neyse işte iş işten geçmeden ben toparlamaya başladım tabi deaynen aynen. iş işten geçti şimdi aklımız başımıza gelio. benimde çalışırken her ay 60 milyona yakın kontör parası abur cubur alıp durdum şimdi içim yanıooo..
temem temem öğreniyoruz kuzumaferim sanadaklava:
aa benim öyle bi listeden haberim yokkızlar sizde çeyiz için liste yaptınız mı??
ben burdan toparladığım listeyi aldım ve aldıklarımı işaretliyorum hep :)
çeyiz her ne kadar almakla bitmese de baya toparladım gibi :)
neyse işte iş işten geçmeden ben toparlamaya başladım tabi de
şimdi işte hazırlıklardan su gibi gidiyor
ben balık hafızayım
ne zaman demiştin düğün zemuszemus
ay allah kolaylık versinüç hafta sonra canım bu ayın sonunda düğünüm olcak. artık hiç bişe alamıorum temizlik cart curt.-tatlicadiarzu-opuyorumnanaktan
x_v_b canım hayırlı olsun bişi kalmamış düğüne ayyy bizde böle düğüne gün saycakmıyızzz