Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ya
ben de mesela yatakörtümü falan iyi ki almışım diyorum
yoksa şimdi mümkün değildi yani
ben de çamaşır makinesinin son taksitini bu ay yatırcam
ooh o da bitti
süpürgemin de 2 taksiti kaldı
biz nişana girmeden eşyaların büyüklerini hallettik allahtan:teytey:
ben de nişanı ondan bekliyorum bi an önce olsun diye
snei beni kaldıralım ortadan diye
evet bende allahtan çamaşır makinesi televizyon aldım şimdi hayatta alamam zamanında aldım kurtuldum. şükürler olsun.
tabi böcük sneinki de bi mantıksöz oldu mu pekı dırek ıstemeyle aynı gun nışan mı bızde ısteme olcak 1 2 gun sora söz nışan bıraz abartı olcak
nışanlık gelınlık tarzında dıkılcek mekan muzık resım kuafor derken 2bın gtcek ee bıde bohça almak var karsılıklı ben gene 2bın dıe az demışım
evde olmasın cunku bırını çağır öburunu cağırma akrabalrım alınır ttatlım hem ınsan bı kez evlenıo
benım yaklasık 20 nevresm ve pıke takımım var
http://www.kadinlarkulubu.com/ev-tekstili-mefrusat/254254-nevresim-takimlari.html son sayfada bazıların resmını ekledım bakmak ıstersenız
o yuzden yatak örtusunu spor bısey alcam eskıden tüllü cok kabarık bı yatak örtusu derdım ama kullanması cok zor vazgecttım sımdık taçta var 200 250 tl harıkalar bı gorsenız ondan alcam
evet bende allahtan çamaşır makinesi televizyon aldım şimdi hayatta alamam zamanında aldım kurtuldum. şükürler olsun.
tv yı bızde erkek alıyo
bulasık mak alcak mısn
bıde nışanlı mısn yasın kac cnm tanısak dıe dıyorum yanı
tabi böcük sneinki de bi mantık
ama benim şu anda ekstra harcamaya verecekparam yok hiç
ablamda da hepsi birarada oldu
bende de öyle olacak
tanışma isteme söz nişan birarada herhalde max 40 kişi oluruz arkadaşlarımla birlikte
e onlar zaten salona çıkmazlar
düşündüm
hani bu işlemler sonrası sırf arkadaşlarla bi tekne falan ayarlasak o ortalama 2000 lira gibi oluyor
sonra sevgilimle dedik ki
ona 2000 lira vereceğimize gideriz eksiklerimizi tamamlarız
o yüzden vazgeçtik
hem derdi tasası az
hem sıkıntısı az
biraz stresi çok o kadarmafoldumben
kız napcan o kadar nevresimi
ben 3 taneyle gelin olmayı planlıyorum
1 tane ahan da o fotoda gördüğünüz
bi tane koyu renk hafif pikemsi
1 tane de işte böyle patchwork gibi
o kadar be
daha napim
nevresim de max 3 yine biri ahan da o fotodaki
diğer ikisi de bi biri bi biri
eskidikçe yeni alırım ben
çok nevresim alim ki çok misafir gelsin hıııkafamçokkarıştı
21 yaşındayım tv yi ben aldım buzdolabını nişanlım aldığı için tv bana kaldı. bulaşık makinesi şimdi değil alamam onu. alana kadar paso elde yıkıcam.
yaşın kaç cnm benım 22
ohh baya almışsın benımde cok ceyısım var ama bazı seylerı almadım yatak örtusu bornoz gıbı ne bılem cok cabuk modası gecer dıe bıde suan 1700 tl takstım var bekleyım dedım
ama askımı gördum asık oldum ve hemen evlenmek ıstıyoruz bırlıkte alcaz herseyıhihoyyyt
düğün yakın mı mutfak falan kurulmuşdelikafadulden ne guzel
bulasık mak sart deıldr ılk basta ama ben evlenmeyı hıc dusunmedım sımdık 1.haftada karar verdık:asigim:
kucukken durmadan evde ben kucuğum dıe yıkardım derdımkı buyyum ılk alcam esya bulasık mak ve aldım şakkıdı
ohabende hep tüm evlenecekler için dua ediyorum stres sıkıntıya giriorum ama hepsi güzel şeyler için. dün mutfağımı yerleştirdim yoruldum ama nasıl mutlu oldum bu mutfak benimmi diyorum çok heycanlı odalara giriorum burda uyucaz ben burda uzanırım ay çok güzel bişey.. benim 2 yatak örtüsü 6 tane nevresim takımı var şimdi. 7 tane battaniye 2 tane çift kişilik yastık 4 tane tek kişilik 5 tane yorgan. 50 tane oyalı havlu 30 patik 26 eşarp yaptım.
heheyyytttttt
BEN 30 BEEEEEEEEEE
ben walla karşıma uygun ne çıkarsa almak niyetindeyim de
şu ara hiç param yok
artık önümüzdeki ay başlicam
rendeydi bıçaktı
hele bi nişan olsun da
böcük len
hemen ne ara konuştunuz takıları
biz benimkiyle hiç konuşmuyoruz
ama dün tektaşımı aldık ooopppsssssssss