hiç olmaması daha iyi deme canım da
sizde konuşmayın, heralde seninle beraber gidecek alış verişe, götürdüğü yere girer, makulce olanı alırsınız, ailen niye şunu aldırmadın derse, siz söyleseydiniz o zaman dersin olur biter kaydirigubbakcemile5
bu işler çok çetrefilli olur, bi kelime ortalığı karıştırır, siz alttan alın ya da alıyor gibi yapın :jeyyar: azıcık, nazlı olun zemuszemus herşey olur inş a.s
kıslar göremeyen varmıydı
ısrar üserine yine ekledim foto
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7348297&posted=1#post7348297
kızlar selam
allah nasip ederse
ben de 26 haziranda nişanlanacağım
ama benim tanışma, isteme, söz nişan hepsi birarada olacak
hem seviniyorum bu duruma
hem de stres basıyor
böylesini görmüş müydünüz hiç :))
biz de buna benzer şeyler yaşıyoruzkızlar çok yoğundu yazamadım.hepinize ilginizden dolayı tşk ederim.
durum biraz karıştı benim.şöle kısaca özetlim.sevgilim gelmişti yüzük bakmıştık.
ben bitane beğendim.olurya insanın sevisi akar.biraz pahalıydı.eve geldik babama söledik.
babamda demezmi ne gerek var 100 200 ülk bişi alın die.babam öle diyince bizimkide öle baba falan dedi.
ertesi gün konuyu açtım ben.dedim madem el yspımı almıcaz düz klasik alyans alalım.
sonra benimki dediki arkadaş el yapımı almış çok pahalı değilmiş.dedim madem el yapımı alcaz istediğim olsun.orda kavga bi koptuı.sen durumumu bildiğin halde anlayış göstermion.şimdi yüzükte böle yapan ilerde napar.gösteriş için beni zor durumda bırakıon.tmm istediğin olcak herşeyin kralını yapcam die.
bu sözleri duyunca yemin ettim.hiç bişi istemicem die.
baya kötüydü dün.olay büyüdü.halbuki anlayış göstermezmiyim ben.ama anlatamadım derdimi.para meraklısı gibi oldum.çok üzüldüm.
sora tatlıya bağlandı.şimdi dioki biraz zaman ver herşeyin en iyisini yapim.ama bende yemin ettim içimden gelmio artık.
napcağımı şaşırdım.halada kırgınım.
kızlar selam
allah nasip ederse
hem de stres basıyor
psiqo balım takma bende yaşadım hemde tıpatıp aynı
nişanlım en sonunda sana külçeyle alıcam altını tammammı demez mi
ahhhh keşke alsa dimi :)))))
ya ne alakası var yüzsüzlüklekızlar ben napıcam şimdi.olaylar tersine döndü bu seferde.
o alcam dio ben aldırmıcam.yemin ettim.
ama biliom ben varken almasa bile yokken gitcek alcak gelcek takcak inşanda.
sölediklerini yutayım mı.yüzsüz gibi takayım mı getirdiklerini
kızlar selam
allah nasip ederse
hem de stres basıyor
selam yemyeşilzaten kötü oluyorum ailesi birşey istemiyor demek ki sadece kız istiyor diye düşünüyolar.... biz de mesela altının onun bunun gramı söylenir ama bizimkiler hep bana söyletti bu da bizi yıprattışimdi pek konusmuyorum susuyorum genelde kırılıp sıkılmaktansa bişey olmasın daha ii diorum:çok üzgünüm:
benim ablamın d ao şekilde oldubu zor olur be tatlım ama güzel de olur herkesin huzurunda hepsinin olması hihoyyyt
kızlar selam
allah nasip ederse
hem de stres basıyor
kızlar selam
allah nasip ederse
hem de stres basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?