pinarpin-Selen_Ay-yemyeshill
kızlar sizler nasılsınız
iyiyiz kuşum sen nasılsın , heyecan varmı heyecan :):teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinarpin-Selen_Ay-yemyeshill
kızlar sizler nasılsınız
psiqo bunları bende yaşadım gülümmm :) gülüyorum çünkü tatlım çok benzerini yaşadım :) haklısın ben de çok ağlamıştım kalbim çok kırılmıştı
kızlar çok yoğundu yazamadım.hepinize ilginizden dolayı tşk ederim.
durum biraz karıştı benim.şöle kısaca özetlim.sevgilim gelmişti yüzük bakmıştık.
ben bitane beğendim.olurya insanın sevisi akar.biraz pahalıydı.eve geldik babama söledik.
babamda demezmi ne gerek var 100 200 ülk bişi alın die.babam öle diyince bizimkide öle baba falan dedi.
ertesi gün konuyu açtım ben.dedim madem el yspımı almıcaz düz klasik alyans alalım.
sonra benimki dediki arkadaş el yapımı almış çok pahalı değilmiş.dedim madem el yapımı alcaz istediğim olsun.orda kavga bi koptuı.sen durumumu bildiğin halde anlayış göstermion.şimdi yüzükte böle yapan ilerde napar.gösteriş için beni zor durumda bırakıon.tmm istediğin olcak herşeyin kralını yapcam die.
bu sözleri duyunca yemin ettim.hiç bişi istemicem die.
baya kötüydü dün.olay büyüdü.halbuki anlayış göstermezmiyim ben.ama anlatamadım derdimi.para meraklısı gibi oldum.çok üzüldüm.
sora tatlıya bağlandı.şimdi dioki biraz zaman ver herşeyin en iyisini yapim.ama bende yemin ettim içimden gelmio artık.
napcağımı şaşırdım.halada kırgınım.
anlıyorum canım seni ama nişanlının anlamasını fazla bekleme derim cunkü onlar için sadece bir yüzük bende bu konularda cok tartıstım hic kavga etmeyen iki insandık herkes maşallah derdi bu takı işi bi cıktı bı gün küs birgün barısık ki sen gene iyisin benim ailem herseyde beni ortaya attı sen sunu iste falan diye bende söyledim bizimkiler sustu ben karıstım hersey haliyle en cok kırılan üzülen ben oldum ama bunlar her nişan söz devresinde oluyor şimdi düğünü beklıyorum onda da aynı seyler yasanacak diye hiç birşey aldırmak gelmiyor içimden söleyip söleyip alınınca da insanın hevesi kalmıyor takmaya... onlar sanıyor ki güzel olsun gösterişli olsun herkes baksın diye istiyoruz ama bilmiyorlar ki bu bi kız için cok farklı seyler ifade edıyor içine sinsin istiyor ama bunları erkeklere anlatmak cok zor....... maleseff![]()
anlıyorum canım seni ama nişanlının anlamasını fazla bekleme derim cunkü onlar için sadece bir yüzük bende bu konularda cok tartıstım hic kavga etmeyen iki insandık herkes maşallah derdi bu takı işi bi cıktı bı gün küs birgün barısık ki sen gene iyisin benim ailem herseyde beni ortaya attı sen sunu iste falan diye bende söyledim bizimkiler sustu ben karıstım hersey haliyle en cok kırılan üzülen ben oldum ama bunlar her nişan söz devresinde oluyor şimdi düğünü beklıyorum onda da aynı seyler yasanacak diye hiç birşey aldırmak gelmiyor içimden söleyip söleyip alınınca da insanın hevesi kalmıyor takmaya... onlar sanıyor ki güzel olsun gösterişli olsun herkes baksın diye istiyoruz ama bilmiyorlar ki bu bi kız için cok farklı seyler ifade edıyor içine sinsin istiyor ama bunları erkeklere anlatmak cok zor....... maleseff![]()
selenayım babam onun ekmeğine yağ sürdü zaten.o ayrı bi olay.
kimin babası anlamadım:)
canım bilmiom artık nolcak.ben inat o inat.yeminde ettim.oda alcam dio şimdi.ben aldırmıcam diom.
off offfff
aman canım inat etme hiç, canın yanar :) bak senin çıkarına
diyorum ya sen ses etme
hele alıcam diyorsa daha ne işte bırak alsın kaydirigubbakcemile5 siz laf başı edip durmayın bunu
hani konusunu açarsa da deki "canım artık sıkıldım, ben senle bu meseleler yüzünden tartışmak üzülmek istemiyorum, bu günlerimi güzel geçirmek istiyorum, hevesim vardı , bakalım sonu ne olur" de azıcık alttan alıyor gibi yap, tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır canım kaydirigubbakcemile5
aaa canım sakın sende sakın
bi de ailen seni öne sürüyormuş, hiiç uğraşma vallahi kötü oursun
sadece adet olan şeyleri aldır yeterli, onun dışında şu kadarı olsun, şöyle olsun deme, ailenin istediğini bilmez senden bilir, bi de siz düğün yapacaksınız, burnundan gelir
çok istiyorsa ailen bişeyleri kendileri söylesin canım benim
bu durumdan gerçekten çok korkarım ben yaa, düğün arası olan şeyler 10 sene geçse de kızın başına kalıyor, bazı cahil insanlar bunu hep laf başı yapıyor, olan sana olur
fazladan ya da ekstradan bişey isteme, öncesinde laf başı bile yapma, alışverişe gidildiğinde şu olsun bu olsun de yeter
canım anlıom.ama çok kırıldım.bide yemin ettim takmam die.
şimdi demezmi bak okadar yemin etti al işte meraklıymış takıo die.
canım anlıom.ama çok kırıldım.bide yemin ettim takmam die.
şimdi demezmi bak okadar yemin etti al işte meraklıymış takıo die.
zaten kötü oluyorum ailesi birşey istemiyor demek ki sadece kız istiyor diye düşünüyolar.... biz de mesela altının onun bunun gramı söylenir ama bizimkiler hep bana söyletti bu da bizi yıprattışimdi pek konusmuyorum susuyorum genelde kırılıp sıkılmaktansa bişey olmasın daha ii diorum:çok üzgünüm: