dilom bugün aramıza işyerinden katılıyoookaydirigubbakcemile3 ozaman gece ewdesinn nöbet yok?? ben nerdeyim bil bakalımmm??? ewdeyiiiiimmmm:roflol:
cem ceminay gibi konuştun lennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amanında amanın kocişi gelcekmişşş hazırlık yaparmışşş:asigim:
ya benim aşkumuşkoda gelsin artık yaa:gitme:
hoşgeldin çilek suratttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napıosun bakemm????
Çileeeeeeeeeeekkk kuşum nabeeerr sengözlerimebaksanab
bende nisan 26damafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Seninkide gelir inşallah :teselli:
Ben en son mayısta görmüştüm senağlama
iyiyim magic surat naniknanikdelikafadulden
gözlerine bakarım dilooommmmmsositososito
napim kızlar işte nişanlımla dondurma yicez birazdan çıkıcam da :1closedeyes:dilom:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
gidersen git hıhhh hiç kıskanmadımki bizde msnde karşılıklı alıoz dondurmalarımızı öle yioz işte:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3:roflol:
iyiyim magic surat naniknanikdelikafadulden
gözlerine bakarım dilooommmmmsositososito
napim kızlar işte nişanlımla dondurma yicez birazdan çıkıcam da :1closedeyes:dilom:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
gülme nann:mymeka: kaydirigubbakcemile3:icecream::1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
Bende bu hafta sonu birlikte olacam :1rolleyes:
Bu arada yarın annemle babam istanbula gelio senağlama
Hafta sonuda aşkım gelio :jeyyar:
gülme nann:mymeka: kaydirigubbakcemile3
Allah kawuştursun dilommmmm gez toz tadını çıkar wala sositososito
oyyy kıyamam herşey çok güzel görünüyor bitaenm Allah tez zamanda tamamına erdrisin.. bayıldım bayıldm herşey ayrı ayrı ince düşünüllmüş maşallah bohçaların çok güzel baya detaylı ... pastan çok şeker benimkide öyle yaptırsaydım hayır demeizdi bir fanatik olarak heralde kaydirigubbakcemile3 çok güzel olmuşşsun canım fuşya çok güzel bir renk sanada çok yakışmış Allah nazardan saklasın çok güzel herşey
ben geldim kızlarrrrr kim var kim yok
çok şükür canım iyi iyi... bugün yanındaydım şimdi geldim iyi baya çok şükür ucuz atlattık:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?