Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo seni havada kaparlar opuyorumnanaktanya canım aslında şöyle benim şuanda kendime ait bir bürom var abimle ortak işletiyrz ama ben açtım işte işler ağır geldi abimden yardım istedim. herneyse yapmış olduğum iş aslında güzel ama biraz erkek işi sanırım.
ya da erkek gibi bayanların yapabileceği iş çok strese girdim yoruldum hastalandım kolay gibi gözüksede aslında çok zor dışardan görüldüğü gibi değilmiş yani.
birde sanırım artık sektörde durgunluk var evlenicem ve başka memlekete gidicem. yaşadığım yerde iş imkanı yok sadece hazırlıyrm şuanda gireceğim kesin bir yer yok bir tanıdık var ona vericem kısmet olurda bir iş giricem. büromuda abime tamamen vericem
kaydirigubbakcemile5 :kedi: ben büyük çiçek sevmiyorum ama sende var bi süsülülük :kedi: kaydirigubbakcemile3![]()
![]()
![]()
işteee bunu istiyorumçiçeğin rengi elbisemin renginden olcaak
kızlar ben çıkıyrm
yoruldum ön yazı fln hazırlayamıcam şimdi biraz bişeyler atıştırım sonra nişanlımla konuşucam.
hadi iyi geceler hepinize.
nişanlısı olan nişanlısını sözlü olan sözlüsünü görsün rüyasında:)
bye byee
hoşçakal sonbahar ii gcler
bende uzatıcam saçımı aynı peteğin ki gibi :roflol:
saçlarım belimde kızlar ama kabarttıracaklar tabiiki daha yoğun görünecekler böylece ...