Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıslık calan simili laf atan simili opuyorumnanaktan![]()
Laf atan dedim de anlatayım hemen size annem işten eve gelirken biri ona arkadaşlık teklif etmiş :roflol::roflol: 50 yasında kadına :1shok: :roflol: :roflol:
.He yaw demiş ki tanışabilrmiyiz.Annemde niye tanışacan demiş.kaydirigubbakcemile3diloomm çok güldüm valla mı ardkaşlık mı teklif etmiş :roflol::roflol:
:Saruboceq:hiç bilmiyorum kzlar bakalım tamamen süpriz olacak akşama koyarım fotolarını alyanslarımın inşşallahh:asigim:![]()
töbeee :1shok:
amanınnn gracemm hadi bakalım yarın akşama foto bekliozzzkaydirigubbakcemile2ayyyy şimdi sözlümle konuştummm canım benimmmmm kızlarrr yarın alyans işinide hallediyoruzzzzzzzzzzzzzz heyecanlandım...kaydirigubbakcemile3
.He yaw demiş ki tanışabilrmiyiz.Annemde niye tanışacan demiş.kaydirigubbakcemile3
Arkadaş oluruz demiş.
Oda ben eşimi bekliyorum hadi uza demiş :roflol: :roflol: :roflol: annem diyoki kursun yemiş gibi kaçtı diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:sabırsızlıkla bekliyoruz :lepi:
:1ninca: :1ninca: pislik herif bide yası orta yaslardaymış.
Kız aslında yüzü yasını ele veriyo ama fucüdu güzel :umursamaz: Bazen kıskanıyorum :umursamaz::1shok: teklifmii:1shok: dilommm kız senin anne taş hatun heraldeekaydirigubbakcemile3
Zaman kötü anacım.kafamçokkarıştısapıklık dicem artık başka bişey değil
çivisi çıktı memleketin.
üzülüyor insan duyunca artık gence yaşlıya bakmıyorlar.
her daim korucaksın kendini bende çok duydum 70 yaşında ninelere sapıklık yapanları insan korkuyor valla.
çilek canım kuaförler öyle hangisine gidersen git istedin modeli yapmazlar kibenimde öyle olmuştu ben doğal bişey istemiştim model götürdüm götürdüğüm modelle alakası olmayan bir saç yaptı .
sonbahar canım çok sağol
evet dilomun annesi taş gibi gördümde :)))
dilom çiçek değil onlar taş :)
sen bana sitede çiçek göndermişsin girdim topiğe ama göremedim
:kedi: :kedi: ben körüm :kedi: kaydirigubbakcemile3
Ordaki aramadan benim nickimi yaz çıkar karsına opuyorumnanaktan
Sonbahar nereye girecen sen CADIARZU
Bende yakında cv yazabilirim kaydirigubbakcemile3