• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım ölünce beni yalnız gönderen koca...

Basınız sağolsun.
Eşiniz ve aileniz arasında neler geçti bilmiyoruz.
Kifür hakaret mi ettiler birbirine eğer öyleyse gelmemesi normal.
Daha çok yenisiniz , yeni evliliklerde kavga olur.
Keşke ailelere hemen söylemeyip kendiniz halletmiş olsaydınız

Tamam kimileri öyle olabilir ama bana bunu yansıtmamalı. Evlenip yuva kurup eş koca olma sorumluluğunu alıyorsa ben ağlarken üzülürken arkasını dönüp oyun oynayamaz. Kişiliğim bu deyip sıyrılamaz ya da ben o da böyle diye kabul edemem. Haksız mıyım?
Haklısın tabi de ama napıcan şimdi o zaman? Değişir mi dersin bence değişmez. Yoksa bence insanın eşi onunla beraber üzülmeli onunla beraber sevinmeli.

Basınız sağolsun.
Eşiniz ve aileniz arasında neler geçti bilmiyoruz.
Kifür hakaret mi ettiler birbirine eğer öyleyse gelmemesi normal.
Daha çok yenisiniz , yeni evliliklerde kavga olur.
Keşke ailelere hemen söylemeyip kendiniz halletmiş olsaydınız
Tamam da ailem durduk yere bişey yapmadı ki onun bana yaptıgına dayanamadı. Konu da grlmemesinden çok o an beni yalnız bırakması...

Tamam da ailem durduk yere bişey yapmadı ki onun bana yaptıgına dayanamadı. Konu da grlmemesinden çok o an beni yalnız bırakması...
Ben genel olarak iki kişinin arasındaki şeye ailelerin katılması taraftarı değilim.
Gelmeyerek kötü etmiş ben olsam bende üzülürdüm.

Ben de öyle düşünüyorm sadece ona hizmet etmek şçinn var gibiyim
İlişkilerde anlaşmazlıklar olur, insanlar birbirine kırılır, üzülür, küser. Ölüm, doğum, hastalık gibi durumlar bunların dışında kalmalıdır. Hayatınıza mutlu olacağınız şekilde yön vermeniz dileğiyle. Başınız sağolsun.

Evet kendi yaptıgına karsılık ailemle sorun yaşadı ve evet kendi haksızdı
Hem suçlu hem güçlü yani
Seni rahat rahat ezememiştir ondandır bu kini ailene
Merhametsiz bir adam olduğu ortada

Yarın öbür gün değil annen baban sen hasta olsan bakmaz iki günde kapının önüne koyar.
Böyle bir adama çocukta yapılmaz
Babalarına benzerler illa karakter oluşurken kan çekiyor

Hem suçlu hem güçlü yani
Seni rahat rahat ezememiştir ondandır bu kini ailene
Merhametsiz bir adam olduğu ortada

Yarın öbür gün değil annen baban sen hasta olsan bakmaz iki günde kapının önüne koyar.
Böyle bir adama çocukta yapılmaz
Babalarına benzerler illa karakter oluşurken kan çekiyor
Evet vicdan merhamet olmayınca geleceği göremiyorum.

Kendime yapılanı affedebilirim ama aileme söylenmiş bir sözü affedemiyorum ve bosanmakta diretiyorum ailem herseyim insan sevince yeri geliyo çok şeyi affediyo ama aileye yapılan saygısızlık bende ve içimde baki ki yüz yüze bir münakaşa olmadı kendi ailesine de kötü konuşan biri ama benim aileme konuşmazsin dedm ve boşanmayı o yüzden umursamıyorum

Ben burada eşinin ailesiyle hiç görüşmeyen insanlar okudum, eşinizde sizin ailenizle görüşmek zorunda değil. Gelmek zorunda da değil. Ama eline telefon alıp oyun oynamasaymış keşke, başın sağolsun dileyip, gitmeniz için yardımcı olsaymış keşke.. ne yaşadınız, birbirinize neler yaşattınız bilmiyorum.. şahsınız için söylemiyorum ama bazı insanlar insanları bu hale getirebiliyor... buradan bakınca cok haklısınız ama birde oradan dinlemek lazım neden bu hale geldiniz bilmiyorum.. başınız sağolsun..
Bunu bir kadın kocasına yapsaydı o adama da boşan bu kadından denirdi.
Hem suçlu olacaksın
hem kocanın ailesini eve koymayıp kin güdeceksin
Üstüne yakın akraba ölünce gülüp oynayacaksın yarım ağız bir başın sağolsun bile demeyeceksin
Hangi erkek katlanır bu duruma?
Bu kadınlık erkeklik ile değil direkt insanlıkla alakalı bir durum

İlişkilerde anlaşmazlıklar olur, insanlar birbirine kırılır, üzülür, küser. Ölüm, doğum, hastalık gibi durumlar bunların dışında kalmalıdır. Hayatınıza mutlu olacağınız şekilde yön vermeniz dileğiyle. Başınız sağolsun.
Teşekkür ederim.

Bunu bir kadın kocasına yapsaydı o adama da boşan bu kadından denirdi.
Hem suçlu olacaksın
hem kocanın ailesini eve koymayıp kin güdeceksin
Üstüne yakın akraba ölünce gülüp oynayacaksın yarım ağız bir başın sağolsun bile demeyeceksin
Hangi erkek katlanır bu duruma?
Bu kadınlık erkeklik ile değil direkt insanlıkla alakalı bir durum
Tabikide, bende bir kadın olarak zaten eşini yadırgadım. Gitme, görüşme ama eşine baş sağlığı dile, gitmesi konusunda yardımcı ol.. bi sar sarmala sıkıntın zaten ailesiyle eşinle değil ki oyun oynamak nedir ben kadınlıkla alakalı demedim ki

Gelmesin ailemle de konusmasın hadi diyelim ondan dinledik o haklı. Ama benim için benle evliliği sürdürüyorsa o an benimle ilgilenip izin işinde yardım edemez miydi? Hadi hiçbirini yapmadı aramazz mı insan vardın mı nasılsın bunları yapmaz mı insan
Evliliği sürdürüyorsa zaten sizin yanınızda olmalı, sizin gidişiniz için yardımcı olmalı, size baş sağlığı dilemeli, telefonla oyun oynaması olmamıs dedim zaten.. neden bu hale geldiniz ne yaşadınız bilmiyorum dedim.. amacım sizi doldurşa getirmeden yorum yazmaktı.. en doğrsunu siz bilirsiniz çünkü ne yaşadığınızı..

Oncelikle basiniz sag olsun.
Esiniz sizin kendi kurdugunuz aileniz ama esiniz hic aile gibi davranmiyor, aile olamamissiniz daha da devam ettirmeye degmez.
Size destek verip, teselli edip yardimci olmayacaksa neden hayatinizda var. Bosa kendinize gonul yuku yapmayin, bi tabir var yazmak dogru gelmedi hatriniz icin sizinle gelir, o alana gelmezdi. Hic tahammul edemiyorsa da acinizla sizi basbasa birakmazdi.
Uzun vadede cocugunuz olsa aileniz gelmeyecek mi, orasi sizin eviniz degil mi ayni zamanda, iyi gun olur, kotu gun olur insanlar ne kadar birbirlerini sevmeseler de tahammul gosterebilirler ki olumlu dunya iste en buyuk ornek.

Back