• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım ölünce beni yalnız gönderen koca...

Senin isteklerini karşılamıyorsa eğer yapılan yanlışları affedemiyorsa bunu kin vb şeylere çeviriyorsa ortada evlilik yok demektir. Bu adam düzelmez nedeni karakteri ortada öfkeli biri ve aile kavramı bilmiyor ayrıca aileme söylemekle hata yaptığım dediğin konu nedir
Bence seni o konuda baskılamışlar

Ben de pek yumuşayacağını düşünmüyorum
Yasananlarda eşiniz haklı veya değil bilmiyoruz, bizim oralarda cenaze olursa dostumda gelir dusmaninda hoşgeldin edersin gonderirsin derler,eşiniz yanınızda olmalıydı yaptığı yanlış belki bu sebeple arayı düzeltmiş olurdu fırsatı kaçırmış.hakkinizda hayırlısı

Gelmesin , gelmek zorunda değil ailenize tamam eyvallah ancak bu acılı günde " senin ailene üzülecek değilim . " Gelmem ailene " diyen erkek , adam değildir.

Allah rahmet eylesin , nurlar içinde yatsın babaanneniz .

Eşinizin de diyeceği bu ve sımsıkı sarilmak , hepsi bu kadar. Vicdansizligin bu kadari olur.

Beraber gidelim ama benim içeri gelmemi bekleme , senin yanında olmak isterim demesi bile yeterdi oysa.

Çocuk konusunda çok dikkat edin ve birk ez daha düşünün evet, bu kişiyle olmaz inanın olmaz.

Hayat arkadaşı değil ki , sadece koca.

Senin isteklerini karşılamıyorsa eğer yapılan yanlışları affedemiyorsa bunu kin vb şeylere çeviriyorsa ortada evlilik yok demektir. Bu adam düzelmez nedeni karakteri ortada öfkeli biri ve aile kavramı bilmiyor ayrıca aileme söylemekle hata yaptığım dediğin konu nedir
Bence seni o konuda baskılamışlar
Burada yazmak istemiyorm ama evet bi ailenin kabul edemeyeceği bişey diyelim.

Gelmesin , gelmek zorunda değil ailenize tamam eyvallah ancak bu acılı günde " senin ailene üzülecek değilim . " Gelmem ailene " diyen erkek , adam değildir.

Allah rahmet eylesin , nurlar içinde yatsın babaanneniz .

Eşinizin de diyeceği bu ve sımsıkı sarilmak , hepsi bu kadar. Vicdansizligin bu kadari olur.

Beraber gidelim ama benim içeri gelmemi bekleme , senin yanında olmak isterim demesi bile yeterdi oysa.

Çocuk konusunda çok dikkat edin ve birk ez daha düşünün evet, bu kişiyle olmaz inanın olmaz.

Hayat arkadaşı değil ki , sadece koca.
Çocuk normalde de bu olaydan önce de istemiyordum zaten ailemle küs olması nedeniyle çünkü çocuk olursa daha çok arada kalırım diye. Ancak bu olay da tuz biber ekledi. Onu da ben dedim gel ama arabadan bile inme yanımda oldugunu bileyim die. Bana cvp bile vermedi.

Yasananlarda eşiniz haklı veya değil bilmiyoruz, bizim oralarda cenaze olursa dostumda gelir dusmaninda hoşgeldin edersin gonderirsin derler,eşiniz yanınızda olmalıydı yaptığı yanlış belki bu sebeple arayı düzeltmiş olurdu fırsatı kaçırmış.hakkinizda hayırlısı
Arayı düzeltmesini geçtim kinini bıraksa kötü konuşmasa o da yeterdi.

Bak ben de aşırı kinci bir insanım biri birşey yaptı mı asla affedemem ne iyi halleri ne kötü halleri adlarını bile duymaya tahammül edemem aşırı kinciyim hemde. Ama konu ölüm oldu mu en azından üzütüsünü paylaşırım (üzülmem) ama destek olurum ölümün ötesi yok. Başınız sağolsun. Aranızda ne gibi bir olay geçti de bu kadar tepkili ailenize karşı o konu da önemli.

Bak ben de aşırı kinci bir insanım biri birşey yaptı mı asla affedemem ne iyi halleri ne kötü halleri adlarını bile duymaya tahammül edemem aşırı kinciyim hemde. Ama konu ölüm oldu mu en azından üzütüsünü paylaşırım (üzülmem) ama destek olurum ölümün ötesi yok. Başınız sağolsun. Aranızda ne gibi bir olay geçti de bu kadar tepkili ailenize karşı o konu da önemli.
Ben de onu bekledim ama yapmadı.

boyle bir hakki var ama. gelmek zorunda değil. kimi insan sevmedigini cok belli ediyor, yanlarinda olmaya tahammulu olmuyor. bence gelmesi, ailenizle konusmasi icin zorlayip esinizi bunaltmayin. ancak benim ilk mesajınızda sorun gordugum seyi aynen mune yazmis. gelmek.zorunda degil ama sizi teselli etmek, size sevgi gostermek, sizin sorunlariniza yardimci olmak zorunda.

ekleme. tum mesajlari okumadan yazdigim için tum sorunlari ilk cikaranin esin oldugunu simdi okudum. bencil ve kindar bir adamla evlisin.
Ve bu insanın sürekli bana bencil demesi...

Sizin onun ailesi ile aranız nasıl?
Onun ailesi de bana kötü davrandı annesi neler yaptı ama ben bu şekilde olmaz ben adım atayım belki eşim de aileme karsı yumusar diye o olaylar sonrası iki kez gittim. Farklı şehirdeler. Ziyarete geldiler dört dörtlük ağırladım.

Onun ailesi de bana kötü davrandı annesi neler yaptı ama ben bu şekilde olmaz ben adım atayım belki eşim de aileme karsı yumusar diye o olaylar sonrası iki kez gittim. Farklı şehirdeler. Ziyarete geldiler dört dörtlük ağırladım.
Yapmayın bundan sonra. Benim ailemi umursamayan adamı da ailesini de umursamam. Koca bulunur ama aile bulunmaz.

Gelmemesinde bir problem görmedim. Ama benim sevdiğim değer verdiğim kişi üzülse sebebi ne olursa olsun ben de üzülürüm. Biraz kalpsiz gördüm kocanız. Ama yukarda bir arkadaş kimileri böyledir demiş. Haklı.

Gelmemesinde bir problem görmedim. Ama benim sevdiğim değer verdiğim kişi üzülse sebebi ne olursa olsun ben de üzülürüm. Biraz kalpsiz gördüm kocanız. Ama yukarda bir arkadaş kimileri böyledir demiş. Haklı.
Tamam kimileri öyle olabilir ama bana bunu yansıtmamalı. Evlenip yuva kurup eş koca olma sorumluluğunu alıyorsa ben ağlarken üzülürken arkasını dönüp oyun oynayamaz. Kişiliğim bu deyip sıyrılamaz ya da ben o da böyle diye kabul edemem. Haksız mıyım?

Back