- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
- Konu Sahibi Kuzeyinkirilganyagmuru
-
Mina .Merhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
Evet çok güzel ben de Mina çok düşündüm. Çok yakıştırıyorumMina .
Ne güzel isimleralmira, mira, lavinya, açelya, miray, vera, gibi isimler güzel geldi bana.
Benim kızımın ismi,ben de tavsiye ederimEvet çok güzel ben de Mina çok düşündüm. Çok yakıştırıyorum
Erva da olabilir.Merhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
HafsaMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Zümra, Zehra, İkra, ErvaMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Bence en uyumlusu bu.MiraMira onerisi gelir büyük ihtimalle ama Miray daha güzel.
Çok teşekkür ederim. Peki ikinci bir ismi de var mı kızınızınBenim kızımın ismi,ben de tavsiye ederim.
Peygamber efendimizin halasının ismi yakınımda olmasa ilk tercih edeceğim isimlerden biri Anlamı da bir ikadar güzelErva da olabilir.
İkra ve Hira da çok uyumlu duruyorZümra, Zehra, İkra, Erva
Evet kesinlikle öyleİkra ve Hira da çok uyumlu duruyor
Benim kızımın tam adı Işıl Mina,okulda ilk ismi kullanılıyor.Aile içinde sadece Mina ismini kullanıyoruz.Bizimki biraz tembel ve dağınık bir çocuk.Keyfine de çok düşkün ayrıca ama okulda çok başarılıÇok teşekkür ederim. Peki ikinci bir ismi de var mı kızınızınİsimler karakteri etkiliyor diyorlar bu konunun uzmanları, Mina kızları nasıl acaba çok merak ediyorum. büyük kızım Hira, ismini çok güzel taşıdığına inanıyorum karakterine de etkisi çok fazla çok karakterli bir çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?