- 1 Haziran 2021
- 14
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Kuzeyinkirilganyagmuru
-
Afra ismi manası da güzelMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
Nisa nur yada Nisa, ben cok seviyorum bu ismi sure ismi ya aynı zamanda cok tatlış geliyo Nisa gel annecim Nisa dur düşeceksinMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Rabbim bize bir kız evlat daha nasip etti çok şükür Hira ismine uygun isim arıyoruz .
Ayda, Ceylin, Halide,Ahsen, Alya, Leyla, CeninMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Evet uyumlu ama yakınlarımda çok var Nisa , Nisanur, Hayrünnisa isimli çocuklar .Nisa nur yada Nisa, ben cok seviyorum bu ismi sure ismi ya aynı zamanda cok tatlış geliyo Nisa gel annecim Nisa dur düşeceksinhem Hira ya da uygun
Yakınlarında var maalesef... Nisa , Nisanur , HayrünnisaNisa nur yada Nisa, ben cok seviyorum bu ismi sure ismi ya aynı zamanda cok tatlış geliyo Nisa gel annecim Nisa dur düşeceksinhem Hira ya da uygun
Çok güzel isimler çok teşekkür ederimAyda, Ceylin, Halide,Ahsen, Alya, Leyla, Cenin)), lira, Ecrin, gülsima..
Manası nedir? Acaba tam olarak bazı isimlerin nette gerçek anlamları yok yalintici oluyor .Afra ismi manası da güzel
Alya isminin anlamı: 1. Dağ tepesi, yüksek yer. 2. Sema, gökyüzü. , Ayda “Dere kıyılarında, çayırlarda yetişen bir bitki.” anlamına gelmektedir.Çok güzel isimler çok teşekkür ederim
Alya ve Ayda çok güzeller kulağa çok hoş geliyor tabii anlamriyla da güzel olmalı bunlar gibi isim koymak çok büyük sorumluluk ...
Ecrin çok var etrafımızda ...
Hafsa nasıl?Yakınlarında var maalesef... Nisa , Nisanur , Hayrünnisa
HeraMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Ben Yüsra diyorum ama anlamını bilmiyorum hepsi çok güzel isimlerNisa
Sena
Yüsra
Dila
Merve
Sare
Ben Yüsra diyorum ama anlamını bilmiyorum hepsi çok güzel isimler
Afra isminin anlamı ne? Afra tafradan baska kullanımı gelmiyor aklima.Afra ismi manası da güzel
Hira ve Nisa isimlerinin dini açıdan ortak yönlerinin olduğunu farkettim ...Hem anlam açısından hemde söyleyiş biçiminden uygun olduklarını düşünüyorum ve çok yakıştırdım..Sağlıkla gelsin bebeğiniz..Merhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
Bence miraMerhaba Arkadaşlar, Allah nasip ederse çok yakında doğum yapacağım.
Bir kızım var adı HİRA ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?