- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Ne kadar ayıp bir üslup böyle hiç yakışıyormu hanımefendi...Belli.
Seni ne kadar ucuza aldılar sa artık bedava ya gitmişsin ki pek zoruna gitti bana yapılanlar
Böyle durumlarda verilecek en güzel cevabı vermiştim..Çok ayıptır ya ablacım. Benim annem de konuyu nasıl kapattıracağını saşırmıştı.
Haaalaaaa hediyeleri anlatıuosunuz. Hanımefendi gerçekten havanız batsın.Yapma o zaman? Yok belliymişde ben bayağı pahalı gitmişim! Bunlar hediye. Ben daha evlenmeden 5 yıl flört ettim eşimle her sene kayınvalidem doğum günümde altın hediye taktı. Ben şimdi mal mı oluyorum?
Bu yorumu yaptım diye ayay havan batsın diyorsun.
Sen bana bu pahalı gelin olarak gitmişsin gibi terbiyesiz ve aşağılayıcı yorumu yapmazsan ben bu cevabı vermem dimi?
Sana şimdi her sene bir hediye alındı ve sen bunu kabul etmedin, ve dedinki hayır kv cim hayır ben asla bes tas tam tur falan takmam lütfen sen tak onu dedin öyle mi?
Sizleri gelin diye adam yerine koyup saymamışlarsa bişey de takmamışlarsa biz ne yapalım
İşte bu size garip gelmiş ama onlar bunu enayi olduğu için değil adet olduğu için soruyor. Sorması gerektiği için. Hatta daha geçen hafta TRT 1 de seksenler dizisinde kadın kız istemede sordu. Takı olarak da ne yapmak gerekiyor diyeİstenmez mervecim cidden istenmez kızım evlenirkeende dünür sormuştu ne istersiniz diye ben şok tabiii ...
Abla bunlar adettendir diye soruluyor. Bunu ters karşılamıyorum. Çünkü herkes aynı düşünmüyor. Ama 300gr dır yok 2 tane settir yok beş taş pırlantadır bunları istemek çok ayıp.Böyle durumlarda verilecek en güzel cevabı vermiştim..
Oda kendince haklıydı belki..
Ovvv dizide oldu ya tamam artık bu khk ile yasalaşsın.İşte bu size garip gelmiş ama onlar bunu enayi olduğu için değil adet olduğu için soruyor. Sorması gerektiği için. Hatta daha geçen hafta TRT 1 de seksenler dizisinde kadın kız istemede sordu. Takı olarak da ne yapmak gerekiyor diye
Canım durumları yok dediğin adam devlet memuruydu bende öyleyim öğretmenim. Keza benden fazla maaş alan bir gruptandı. Gülme sebebim bu kredi bile çekse hallederdi zira o dönem sıfıır arabaya biniyordu gayet lüks.. Arabayı satma demiş annesi düğün masrafları için. O da satmazdı zaten.. Siz olsanız gülmez misiniz? İnsanlara baskı yapmayıp durumunuza göre yapın diyorsunuz ve ederi 200 bin tl olan arabaya binen üniformalı bir devlet memuru adam hiç bilezik bile almıyor.. Neyse değer verilmediğimi anladım da netice de bitti..Ne gülüyosunuz ki durumları yokmuş demek ki? Borç harç yapsalardı sonra siz uğraşsaydınız daha mı iyiydi? Tek taş abartması da görgüsüzlüğüymüş ne diyeyim.
Kusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?Haaalaaaa hediyeleri anlatıuosunuz. Hanımefendi gerçekten havanız batsın.
Benim mesela siz hesap kitap saydıkca bana midem bulanıyo. Krediyle altin alınsa okeydi yani öyle mi? Valla bravo.Canım durumları yok dediğin adam devlet memuruydu bende öyleyim öğretmenim. Keza benden fazla maaş alan bir gruptandı. Gülme sebebim bu kredi bile çekse hallederdi zira o dönem sıfıır arabaya biniyordu gayet lüks.. Arabayı satma demiş annesi düğün masrafları için. O da satmazdı zaten.. Siz olsanız gülmez misiniz? İnsanlara baskı yapmayıp durumunuza göre yapın diyorsunuz ve ederi 200 bin tl olan arabaya binen üniformalı bir devlet memuru adam hiç bilezik bile almıyor.. Neyse değer verilmediğimi anladım da netice de bitti..
Hanımefendi öğk.Kusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?
Şimdi de en pahalı hastaneye doğuma götürüyorlar nasıl pahalı mıy mışım.
İyi yapıyorum. Beni ezmeye çalışanın haddini bildiriyorum.
Benim hiç midem bulanmıyor mesela. Teşekkürler.Benim mesela siz hesap kitap saydıkca bana midem bulanıyo. Krediyle altin alınsa okeydi yani öyle mi? Valla bravo.
Adet olduğunu bilecek kadar yaşam tecrübem var çok şükür.İşte bu size garip gelmiş ama onlar bunu enayi olduğu için değil adet olduğu için soruyor. Sorması gerektiği için. Hatta daha geçen hafta TRT 1 de seksenler dizisinde kadın kız istemede sordu. Takı olarak da ne yapmak gerekiyor diye
Calcicim adettirevet sorulurbanada sordu dünür gayet uslübünca karşılığını verdim o sizin kendi kararınızdır dedim kapattım.Abla bunlar adettendir diye soruluyor. Bunu ters karşılamıyorum. Çünkü herkes aynı düşünmüyor. Ama 300gr dır yok 2 tane settir yok beş taş pırlantadır bunları istemek çok ayıp.
altın alınca şanımız yürüyormuş. Ne şanıymış bu acaba
Ay inanmıyorum laflara bakKusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?
Bugünde başkası adına ben utandım...Kusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?
Bunun bir adet olduğunu neden bir türlü kabul etmiyorsunuz?Ovvv dizide oldu ya tamam artık bu khk ile yasalaşsın.
Ben ne diycem yukarda bana yapılan hakareti söylüyorum. Biri bana pahalıymış sın diye hakaret etti diye yine mi ben kendimi küçük düşürmüş oluyorum siz şaka mısınızAy inanmıyorum laflara bakBöyle şeyler diyerek kendinizi yüceltmiyosunuz küçük duruma düşürüyorsunuz . Pahalı mıy mışım nedir yaaaa iğrençç
Büyük harfle yazmak yasak.Bunun bir adet olduğunu neden bir türlü kabul etmiyorsunuz?
Beğenirsiniz beğenmezsiniz.
Kına gecesi gibi.
Ben yapmadım.
Ama kına gecesi nin bir anlamı var ya hani? Kızı verdik kurban diye anlamında.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
Ben şimdi bunu tartışırken mesela, yaptım karşı değilim hemde davul getirdim falan diye anlatsam, ayyy havan batsın diyeceksiniz.
Ama meramımı anlatıyorum, ben haklı bulduğum için yaptım, şanlı şöhret li sen karşı çık yapma bu kadar basit.
BU ARADA ÖRNEK VERDİM BEN KINA YAPMADIM ÖRNEK OK?
BAZI ADETLER VAR BEN YAPARIM SEN YAPMAZSIN BU KADAR BASİT
GELİNLİK TE KIRMIZI KURDELE GİBİ
BANA NASIL YAPILDIĞINI ANLATTIM DİYE KİMSE BANA İYİ İYİ ANLADIK SENİ PAHALIYA SATIN ALMIŞLAR DİYEMEZ
Peki ya nazar değerse?Kusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?
Bn sanırım kutuplarda yaşıyorumBüyük harfle yazmak yasak.
Adet de adet biz sanki Iskandinavya'da yaşıyoruz. Yozlasmış adetleri işinize geldiğince güncel tutmayın.