Kız İsteme Yakın zamanda nişanım olucak kaç gr altın isteyelim bilmiyorum

Haaalaaaa hediyeleri anlatıuosunuz. Hanımefendi gerçekten havanız batsın.

İstenmez mervecim cidden istenmez kızım evlenirkeende dünür sormuştu ne istersiniz diye ben şok tabiii ...
İşte bu size garip gelmiş ama onlar bunu enayi olduğu için değil adet olduğu için soruyor. Sorması gerektiği için. Hatta daha geçen hafta TRT 1 de seksenler dizisinde kadın kız istemede sordu. Takı olarak da ne yapmak gerekiyor diye

Böyle durumlarda verilecek en güzel cevabı vermiştim..
Oda kendince haklıydı belki..
Abla bunlar adettendir diye soruluyor. Bunu ters karşılamıyorum. Çünkü herkes aynı düşünmüyor. Ama 300gr dır yok 2 tane settir yok beş taş pırlantadır bunları istemek çok ayıp.
altın alınca şanımız yürüyormuş. Ne şanıymış bu acaba

Ovvv dizide oldu ya tamam artık bu khk ile yasalaşsın.

Ne gülüyosunuz ki durumları yokmuş demek ki? Borç harç yapsalardı sonra siz uğraşsaydınız daha mı iyiydi? Tek taş abartması da görgüsüzlüğüymüş ne diyeyim.
Canım durumları yok dediğin adam devlet memuruydu bende öyleyim öğretmenim. Keza benden fazla maaş alan bir gruptandı. Gülme sebebim bu kredi bile çekse hallederdi zira o dönem sıfıır arabaya biniyordu gayet lüks.. Arabayı satma demiş annesi düğün masrafları için. O da satmazdı zaten.. Siz olsanız gülmez misiniz? İnsanlara baskı yapmayıp durumunuza göre yapın diyorsunuz ve ederi 200 bin tl olan arabaya binen üniformalı bir devlet memuru adam hiç bilezik bile almıyor.. Neyse değer verilmediğimi anladım da netice de bitti..

Haaalaaaa hediyeleri anlatıuosunuz. Hanımefendi gerçekten havanız batsın.
Kusura bakmayın evet bastıra bastıra söylüyorum. Çokda iyi yapıyorum. Evet yaptılar. Çok da güzel yaptılar ohh. Arabada verdi bana ohohoh başka?
Şimdi de en pahalı hastaneye doğuma götürüyorlar nasıl pahalı mıy mışım.

İyi yapıyorum. Beni ezmeye çalışanın haddini bildiriyorum.

Benim mesela siz hesap kitap saydıkca bana midem bulanıyo. Krediyle altin alınsa okeydi yani öyle mi? Valla bravo.

Hanımefendi öğk.

Adet olduğunu bilecek kadar yaşam tecrübem var çok şükür.
Altın istemek huyum değildir ne kendimi nede evladımı zor duruma sokmam..
Kendi i mkanları neyse ona göre alınır takıda.
Calcicim adettirevet sorulurbanada sordu dünür gayet uslübünca karşılığını verdim o sizin kendi kararınızdır dedim kapattım.
Asla şunu bunu isteriz demedim ki gayet durumları iyi olan bir aile birde.

Ay inanmıyorum laflara bak Böyle şeyler diyerek kendinizi yüceltmiyosunuz küçük duruma düşürüyorsunuz . Pahalı mıy mışım nedir yaaaa iğrençç

Bugünde başkası adına ben utandım...

Ovvv dizide oldu ya tamam artık bu khk ile yasalaşsın.
Bunun bir adet olduğunu neden bir türlü kabul etmiyorsunuz?

Beğenirsiniz beğenmezsiniz.
Kına gecesi gibi.
Ben yapmadım.
Ama kına gecesi nin bir anlamı var ya hani? Kızı verdik kurban diye anlamında.

İsteyen yapar istemeyen yapmaz.

Ben şimdi bunu tartışırken mesela, yaptım karşı değilim hemde davul getirdim falan diye anlatsam, ayyy havan batsın diyeceksiniz.
Ama meramımı anlatıyorum, ben haklı bulduğum için yaptım, şanlı şöhret li sen karşı çık yapma bu kadar basit.

BU ARADA ÖRNEK VERDİM BEN KINA YAPMADIM ÖRNEK OK?

BAZI ADETLER VAR BEN YAPARIM SEN YAPMAZSIN BU KADAR BASİT

GELİNLİK TE KIRMIZI KURDELE GİBİ

BANA NASIL YAPILDIĞINI ANLATTIM DİYE KİMSE BANA İYİ İYİ ANLADIK SENİ PAHALIYA SATIN ALMIŞLAR DİYEMEZ

Ay inanmıyorum laflara bak Böyle şeyler diyerek kendinizi yüceltmiyosunuz küçük duruma düşürüyorsunuz . Pahalı mıy mışım nedir yaaaa iğrençç
Ben ne diycem yukarda bana yapılan hakareti söylüyorum. Biri bana pahalıymış sın diye hakaret etti diye yine mi ben kendimi küçük düşürmüş oluyorum siz şaka mısınız

Büyük harfle yazmak yasak.
Adet de adet biz sanki Iskandinavya'da yaşıyoruz. Yozlasmış adetleri işinize geldiğince güncel tutmayın.

Peki ya nazar değerse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…