Hurmasını kajusunu damak çikolata sını anlayabilmeniz için yada anlayabilmeleri için anlatıyorum.E o zaman altin taktiysa derdiniz ne? Yedigi kajudan hurmadan size ne? Nisantasinda oturmasindan size ne?
Hurmasını kajusunu damak çikolata sını anlayabilmeniz için yada anlayabilmeleri için anlatıyorum.
Burda tam sabah 10 dan beri, kız istemeye gidince erkek tarafı ne istersiniz diye sorar diye bir adet var, sormayıncada durumu çok iyi olduğu halde hiçbişey takmayıp oğlunun sefalet ini uzaktan izleyen var, ben de buna karşıyım, durumu varsa (işte Nişantaşı burda konu oldu) varsa yapması gerekir
Şu dil, hiç de iyi bir kayinvalideniz olduğunu göstermiyor. Net olarak nefret duyuyorsunuz. Bosuna övmeyin hastaneye kuafor, bilmem eve temizlikçi diye. Verse daha fazlasini istersiniz ve o zaman kiymetli olursunuz.Bize sadece altın yaptılar başka bişey vermediler. Lüx bir semtte dublex evi var. Başka biyer de 3 katlı yazlığı var, 2 ayda 1 lüx bölgelere tatile gidiyor, evi buzdolabı en pahalı çerezler meyve ler, antrikot lar, ee bizde 1+1 kenar mahalle de dişimizi sıkıyoruz. Kusura bakmasın 5 tane bilezik yapsın
Saat 10 dan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.Hurmasını kajusunu damak çikolata sını anlayabilmeniz için yada anlayabilmeleri için anlatıyorum.
Burda tam sabah 10 dan beri, kız istemeye gidince erkek tarafı ne istersiniz diye sorar diye bir adet var, sormayıncada durumu çok iyi olduğu halde hiçbişey takmayıp oğlunun sefalet ini uzaktan izleyen var, ben de buna karşıyım, durumu varsa (işte Nişantaşı burda konu oldu) varsa yapması gerekir
Kız annesi de var erkek annesi de, kimse bedava konuşmuyor merak etmeyin. Kız ve erkek ailesinin verdiği hediyenin de baktığı torunun da onlara faydası yok, ama aldığınız evin de onlara faydası yok. Nimet gibi demişsiniz ev kredisi ödedim diye, o yüzden dedim. Bunu anlatamıyorum. Yoksa alan razı veren razı, banane. Onu yap bunu yap diye insanların boğazına çökülmedikçe, emri vaki yapılmadıkça beni ilgilendiren bir durum yok.Burda ahkam kesenler eminim erkek annesi.
Teyzem 2 oğlan evlendirdi 25gr 6 bilezik ve set taktı. Diğerine 15gr bilezik ve set taktı. Kendisi 60 yaşında çocuk bakıyor oğlunun ev kredisini ödemek için.
Diğer kuzenim evlendi Arnavut gelini, kayınpederi evini almıştı ister otursun ister kiraya çıksın dedi
Diğer kuzenimin ailesinin durumu kötüydü, evlenince şark görevi oldu kız işi bıraktı kocası kredi çekip ödedi.
Benim ailem de hiç bir kız babası gelin kızı alın size bide ev verelim demedi.
Ben kendi oturacağım evi tabiki kocamla çalışıp alırım ama gelinle damadın evini ne kız babası nede kızın kendi evlenmeden önce almak zorunda değil.
Sizin oralarda kız istemeye gidince kızın evi varsa alırız mı diyorlar?
Kızı istemeye geldik ama siz ne vereceksiniz diyeni duymadık.
Ben bunları ağzımla istemedim. Benim nefretim durumu olupta yapmayan ve burda kendi durumumu anlattığımda işine geldiği gibi anlayanlaraŞu dil, hiç de iyi bir kayinvalideniz olduğunu göstermiyor. Net olarak nefret duyuyorsunuz. Bosuna övmeyin hastaneye kuafor, bilmem eve temizlikçi diye. Verse daha fazlasini istersiniz ve o zaman kiymetli olursunuz.
Ben de durumu olanin yapmasini isterim. Mesele talep etmenin ucuzluğu. Kimse talep etmesin herkes durumuna gore yapsin.
Bende ev almak zorunda değildim dimi? Siz aldınız mı damadınıza alır mısınız? Mecbur musunuz?Kız annesi de var erkek annesi de, kimse bedava konuşmuyor merak etmeyin. Kız ve erkek ailesinin verdiği hediyenin de baktığı torunun da onlara faydası yok, ama aldığınız evin de onlara faydası yok. Nimet gibi demişsiniz ev kredisi ödedim diye, o yüzden dedim. Bunu anlatamıyorum. Yoksa alan razı veren razı, banane. Onu yap bunu yap diye insanların boğazına çökülmedikçe, emri vaki yapılmadıkça beni ilgilendiren bir durum yok.
Görevi olduğu için yapıyor kara kaşımla güzel gözüme değil.Şu dil, hiç de iyi bir kayinvalideniz olduğunu göstermiyor. Net olarak nefret duyuyorsunuz. Bosuna övmeyin hastaneye kuafor, bilmem eve temizlikçi diye. Verse daha fazlasini istersiniz ve o zaman kiymetli olursunuz.
Ben de durumu olanin yapmasini isterim. Mesele talep etmenin ucuzluğu. Kimse talep etmesin herkes durumuna gore yapsin.
Siz aileler ile evlenmiyorsunuz, eşiniz ile evleniyorsunuz. Ne yaparsanız ikinizin. Aileler ne verse hediye, sizin elinizdeki ikinizin. Şunun ayrımını iyi yaparsanız herşey netleşir.Bende ev almak zorunda değildim dimi? Siz aldınız mı damadınıza alır mısınız? Mecbur musunuz?
Ortadan ikiye çatladım, doktordan geliyoruz. Yara bandı verdi.Görevi olduğu için yapıyor kara kaşımla güzel gözüme değil.
Kız istemeye gelince de görevi olduğu için soruyor.
Oyuna giren kol sallar.
Evime temizliğe kadın getirdi diye bir nefret ettim ki kendisinden sorma.
O temizlikçiyi tutup kolundan sokağa atmak istiyorum
Şaka mı bu yaa?
Kadın iyilik yaptı bana niye nefret edeyim?
Ama şunu düşünüyorum, benim bu kadar iyi kv olduğu için, ben şaka yollu kuaför istedim diye getiririm dedi diye,
Hmm ondan nefret etmişsin belli belli yorumu yapan biri ancak şu anlattıklarımı dibine kadar kıskanmış olmalı, fesatlıktan ortadan ikiye çatlamış olmalı ki, beni kızdırmaya çalışsın kasıtlı olarak başka bişey demiyorum
Kız evlenince kurban edilmiş mi oluyor?Bunun bir adet olduğunu neden bir türlü kabul etmiyorsunuz?
Beğenirsiniz beğenmezsiniz.
Kına gecesi gibi.
Ben yapmadım.
Ama kına gecesi nin bir anlamı var ya hani? Kızı verdik kurban diye anlamında.
İsteyen yapar istemeyen yapmaz.
Ben şimdi bunu tartışırken mesela, yaptım karşı değilim hemde davul getirdim falan diye anlatsam, ayyy havan batsın diyeceksiniz.
Ama meramımı anlatıyorum, ben haklı bulduğum için yaptım, şanlı şöhret li sen karşı çık yapma bu kadar basit.
BU ARADA ÖRNEK VERDİM BEN KINA YAPMADIM ÖRNEK OK?
BAZI ADETLER VAR BEN YAPARIM SEN YAPMAZSIN BU KADAR BASİT
GELİNLİK TE KIRMIZI KURDELE GİBİ
BANA NASIL YAPILDIĞINI ANLATTIM DİYE KİMSE BANA İYİ İYİ ANLADIK SENİ PAHALIYA SATIN ALMIŞLAR DİYEMEZ
6 bilezik sadece 30 bin tl mi yapıyor? Gramını çok düşük takmışlar hakkınızı arayınNe vermişler mesela o kadar vermişler derken?
1 set bozdursam para etmez
6 bilezik 30 bin lira eder
Diğer set ve pırlanta mı geline saklycam.
Bana 30 bin liralık takılan altın a karşılık mı minnet duyayım?
Benim gibi gelini asla bulamazlar
Gece altınlar rüyamıza bile girer mazallahYine fesatlığımızdan çatır çatır çatladığımız bir gün
Nazar etme ne olur çalış senin de olur300 az 1 kilo isteyin
Tövbe tövbe...