İşinize geldiği gibi derken? Ben kız tarafı olarak kimsenin yapmadığını yaptım? Ev aldım kredi ödedimBüyük harfle yazmak yasak.
Adet de adet biz sanki Iskandinavya'da yaşıyoruz. Yozlasmış adetleri işinize geldiğince güncel tutmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşinize geldiği gibi derken? Ben kız tarafı olarak kimsenin yapmadığını yaptım? Ev aldım kredi ödedimBüyük harfle yazmak yasak.
Adet de adet biz sanki Iskandinavya'da yaşıyoruz. Yozlasmış adetleri işinize geldiğince güncel tutmayın.
Kaz gelmiş zaten tavuk esirgememis olmuşsunuz. Bence bu yersiz tartışmaya son verin. Ayrıca durumu olan alır yapar" kimsenin yapmadığı "demek yanlış oluyor biraz. Durumunuz olmasa alamazdiniz. Alamayan keyfinden almamazlik yapmıyor.İşinize geldiği gibi derken? Ben kız tarafı olarak kimsenin yapmadığını yaptım? Ev aldım kredi ödedim
Ablacım ben bugün e kadar boynunda set olmayan, kolunda bilezik olmayan ve parmağında alyans ve yüzük olmayan gelin görmedim. Bunu bir fesatlandılar, ay sen pahalı gelin, ay tamam tamam boşnak gelini anladık falan. Bu kadarının nesi fesatlandı Allah aşkına, biride çıkmış abla gerçek ten aklında tutabildin mi demiş. Yok artık yaa. Ben hamileyim benim ahım onları tutmasındaPeki ya nazar değerse?
Size o kadar vermişler kendilerinden, siz de bi zahmet oturacağınız evi alın.İşinize geldiği gibi derken? Ben kız tarafı olarak kimsenin yapmadığını yaptım? Ev aldım kredi ödedim
Inşallah madalya takarlar kendinize ev aldınız diye. Üstelik altınlara +1 olur.İşinize geldiği gibi derken? Ben kız tarafı olarak kimsenin yapmadığını yaptım? Ev aldım kredi ödedim
Bn hiç söylemiyorum ne kadar mütevazikim kilosu kadar altın takarlar bzim memlekette iInşallah madalya takarlar kendinize ev aldınız diye. Üstelik altınlara +1 olur.
Voov sen boylu posluydun muhteşörBn hiç söylemiyorum ne kadar mütevazikim kilosu kadar altın takarlar bzim memlekette i
Buralarda harcanıyoruz bırak gel yaa etiketledim yoksun beaVoov sen boylu posluydun muhteşör
Evet ama ne demek istediğimi gayet iyi anladılar konuyu istedikleri gibi çarptırıyorlar. Yani kız tarafının almak zorunda olmadığı evin yarısını ödedim anlamında dedim kimsenin yapmadığı derken, onlar da buna karşılık ezilmek istemiyor belkideKaz gelmiş zaten tavuk esirgememis olmuşsunuz. Bence bu yersiz tartışmaya son verin. Ayrıca durumu olan alır yapar" kimsenin yapmadığı "demek yanlış oluyor biraz. Durumunuz olmasa alamazdiniz. Alamayan keyfinden almamazlik yapmıyor.
Onun 3 sayfa önce bana yazdıklarını okumadan bu yorumu yapmayın.Ne kadar ayıp bir üslup böyle hiç yakışıyormu hanımefendi...
Alıyorum zaten? Bi zahmet derken?Size o kadar vermişler kendilerinden, siz de bi zahmet oturacağınız evi alın.
Bi zahmet derken, zaten sizin oturacağınız ev, faydası da size zararı da size. Kayın ailenin size verdiği hediyelerin onlara ne faydası var?Alıyorum zaten? Bi zahmet derken?
Ee adet ise geri kalan şeyleride yapıyor musunuz? Kayınvalidenizin evini temizleyip hizmet ediyor musunuz? Her şeyine koşturuyor musunuz? Malum o adeti alıyorsanız geri kalan adetleride almanız gerekir işinize gelen kısmıyla ilgileniyorsanız bilemiceğim o zamanda ne olduğu belli oluyor Altın istemek görgüsüzlük vizyonsuzluktur net. Ha çok istiyorsanız kocanızdan istersiniz. Kayınvalide ne alaka yahu kadın büyütmüş evlendiriyor birde gelinin kollarını mı dolduracak oldu başka? Kuzeninizde çocuk doğuracağına beraber çalışabilirlerdi dimi? Durum yok maşallah çocuklar peş peşe sıralanmış. Evli barklı insanları yaşlı insanların durumu olsada olmasada bakması ayrı bir komiklik evlenmeyi biliyorlar ama parazit gibi bir halta yaramayıp yine başkalarından geçim dayanağı beklerler oh ne ala o zaman evlenmeyin kardeşim ananızın dibinde oturunİşte bu size garip gelmiş ama onlar bunu enayi olduğu için değil adet olduğu için soruyor. Sorması gerektiği için. Hatta daha geçen hafta TRT 1 de seksenler dizisinde kadın kız istemede sordu. Takı olarak da ne yapmak gerekiyor diye
Ne vermişler mesela o kadar vermişler derken?Size o kadar vermişler kendilerinden, siz de bi zahmet oturacağınız evi alın.
Hanımefendi, anlatamıyorum galiba. Ne verirlerse sizin hayrınıza, çünkü hediye sizin demenize göre. Ama oturacağınız ev sizin, onlarla alakası yok. Nimet gibi demişsiniz ya, insanların size ev alma görevi yoktu ki zaten.Ne vermişler mesela o kadar vermişler derken?
1 set bozdursam para etmez
6 bilezik 30 bin lira eder
Diğer set ve pırlanta mı geline saklycam.
Bana 30 bin liralık takılan altın a karşılık mı minnet duyayım?
Benim gibi gelini asla bulamazlar
E o zaman altin taktiysa derdiniz ne? Yedigi kajudan hurmadan size ne? Nisantasinda oturmasindan size ne?Bana mı dediniz? Bana taktı siz başkasıyla karıştırdınız beni.
Burda ahkam kesenler eminim erkek annesi.Hanımefendi, anlatamıyorum galiba. Ne verirlerse sizin hayrınıza, çünkü hediye sizin demenize göre. Ama oturacağınız ev sizin, onlarla alakası yok. Nimet gibi demişsiniz ya, insanların size ev alma görevi yoktu ki zaten.
Ne derdi yaaaaaa çıldırma beni çıldırtmaaaaE o zaman altin taktiysa derdiniz ne? Yedigi kajudan hurmadan size ne? Nisantasinda oturmasindan size ne?