• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın kocama ilgisi mi var ?

U

Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.
Görüşmeyi kesersin umarım

U

Kocamın da ona karşı bir ilgisi olduğunu düsnüyorum aslında bir kere onu uyardım keşke yapmasaydım artık oda herşeyin farkında benimde gözüm sürekli üstünde oda diken üstünde bende. Mesela arkadaşım evimize gelicegi zaman dışarı çıkmasını söylüyorum bazen çıkmıyor gereksiz yükselişleri oluyo akşamları bir rahat rahat oturamicakmıyım diye (arkadaşım çalışıyor) sonra arkadaş gelince sanki gelmeden önce sinirlendiği o değilmiş gibi gelip yanımıza oturuyor muhabbet ediyor bizimle rahatsız olduğumu bile bile bunu neden yapıyor anlamış değilim. Birde eşim onun yanında bana çok ilgiliymis gibi davranıyor.
ben ortak arkadaslar haric kendi arkadaslarim ve esimi bir araya getirip oturtmam.sizde gorusmeyin gorusecekseniz disarda gorusun.en onemlisi bu konuyu actiysaniz o arkadasinizdan ciddi supheleniyorsunuz demektir.boyle biriyle neden devam ediyosunuz ki

Bir arkadasimin esinin de bana cok hafif ilgisi oldugunu farketmistim. Bana söyledigi bir sey bunu farketmeme sebep oldu. O an düsündüm ki karisinin yaninda karisinin arkadasina bunu söyleyebilen bir erkekten ne olur ki, igrenc geldi. Onlara gitmeyi kendi istegimle kestim sonra arkadasimda benle arasina mesafe koydu. Simdi düsünüyorum da o adama güvenerek evliligini sürdürerek sadece kendini kandiriyor. Ama sizin hem kocaniz hem arkadasiniz güvenilir degil ben olsam arkadasligimi kesmeden biraz gözlemlerim ikisinide notlarini vermek icin.

Aynı hisse Bi kere ben de kapılmıştım eşimle tartışmamız da olmuştu, benim kutuntumdu ama yine de kestim görüşmeyi. Kendi kendime dert etcek değilim, vazgeçilmez dost olsa bile vazgeçilir ki benimki yeni sayılıcak biriydi. Hemen görüşmeyi kes, onlarda Bi hareket var mı takip et.

Aynı hisse Bi kere ben de kapılmıştım eşimle tartışmamız da olmuştu, benim kutuntumdu ama yine de kestim görüşmeyi. Kendi kendime dert etcek değilim, vazgeçilmez dost olsa bile vazgeçilir ki benimki yeni sayılıcak biriydi. Hemen görüşmeyi kes, onlarda Bi hareket var mı takip et.
Ben o sekilde kiz arkadasini esinden kiskanan kiskanc kadin durumuna düsmeyi sevmiyorm. Benim de basima geldi, arkadasim bir konuda bana hic haber vermeden eski esime mesaj atmis bana bu esim söyledi yoksa haberim olmicakti ama esimden ona karsi hic bir sey yoktu o yüzden fazla üstüne düsmedim. En önemlisi esin tavri bence.

Her durumda işkillenen biri değilim ama burnuma kötü kokular geldi.

Kadınla önce mesafe koy, sonra komple görüşmeyi kes. Eve gelmek isterse yokuz de. Evde olduğunuzu öğrense bile umursama ki anlasın artık hoşlanmadığından.

Eşinin telefonunu da çaktırmadan takip et. Şüpheleneceği bir şey sorma..

Her durumda işkillenen biri değilim ama burnuma kötü kokular geldi.

Kadınla önce mesafe koy, sonra komple görüşmeyi kes. Eve gelmek isterse yokuz de. Evde olduğunuzu öğrense bile umursama ki anlasın artık hoşlanmadığından.

Eşinin telefonunu da çaktırmadan takip et. Şüpheleneceği bir şey sorma..
Ya esle kiz görüsmeye devam ederse? Kiz konu sahibine düsman olursa, onu sinir etmek icin baska seyler de yapmaz mi? Düsmanini yakinda tut derler ya. Abartiyormuyum?

Evet bu tutumum eşimin bana hissettirdiğiyle de alakalı eşim biz konuşurken muhabbetin arasına giriyor sanki ilgisi belli olmasin diye surekli X sen salakmisin deyip sakalasiyor sonra arkadasim dönüp bana şu kocana bişey şöyle benimle uğraşmasin demesi bile beni sinir ediyor bende sesimi çıkaramıyorum bir keresinde bu bahsi geçen arkadasimla birlikte kocamin akrabalarıyla yaptığımız güne gittik (ben normalde hiç yanımda insan taşımayı sevmem o kadar ısrar etti ki en sonunda gel deyip goturdum) çıkışta eşim hepimizi aldı eve birakicak arkada oturanlar bizim evin tarafında oturuyor o en yakın arkadaşımda yolumuzun üzerinde zaten arabada sikis tepis oturuyoruz arkadaşımın evinin ordan geçerken eşime önce x arkadaşımı eve bırakalım dedim orda polisler var çevirme yapiyolar deyip bizim evin taradtaki akrabalarını bırakmaya gitti. Onlar arabadan inince eşim bana içki uzatti icicekmisiniz dedi bende sert bir üslupla hayır x'i evine bırakalım dedim. Geldiğimiz yolu tekrar geri gidip arkadaşımı bıraktık. Sonra o polisler var dediği yola döndü eşim bende şimdi polisler yok mu diye sert cikistim yine eve vardık çok rahatsız oldum uyuyamadım esimi kaldırıp neden böyle birsey yaptığını sordum çünkü yaptığı şey mantık hatası resmen açıklaması yok matematikte. Arkadas benim arkadaşım sen niye vakit geçirmek istiyosun diye baya bir konuyu uzatmistim. Ama hala eşimin hareketleri de bana tuhaf geliyor
Bu gerçekten anormal

U

bu duruma rağmen kadınla ne diye arkadaşlık ediyorsunuz? Burada nice başlıklar var yakın arkadaşımla kocamı bastım diye

Ben o sekilde kiz arkadasini esinden kiskanan kiskanc kadin durumuna düsmeyi sevmiyorm. Benim de basima geldi, arkadasim bir konuda bana hic haber vermeden eski esime mesaj atmis bana bu esim söyledi yoksa haberim olmicakti ama esimden ona karsi hic bir sey yoktu o yüzden fazla üstüne düsmedim. En önemlisi esin tavri bence.
Kesinlikle haklısınız. Eşimden yana yanlış Bi tavır yoktu fakat ben kendim kuruntu yaptım biraz daha görüşsek takıntı yapardım, her görüşmeden sonra eşime patlıyorum Malesef. Bazen biz kadınlar olarak da abartıyorum ama napiyim sürekli rahatsız olmaktansa...

Ya esle kiz görüsmeye devam ederse? Kiz konu sahibine düsman olursa, onu sinir etmek icin baska seyler de yapmaz mi? Düsmanini yakinda tut derler ya. Abartiyormuyum?

İyi ya işte eşinin de ne şerefsiz olduğunu anlamış olur.
Mesele bir kocayla illa ki evli olmak değil, şerefli kocayla evlilik yürütmek. Kadın da hiçbir halt yapamaz. Eşinin de varsa meyli belli olur.
Konu sahibi de benim kafadan. Adamın niyeti bozuksa bu kadın olmaz başkası olur sonuçta. Yoksa bu güven problemi ömür boyu sürer..

Kızlar merhaba..
Kafam çok karışık ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım 5 yıllık evliyim birde kızımız var birazda taktı mı takan derler ya öyle bir insanım. Lise
yıllarında tanıştığım bir kız arkadaşım var o yıllarda eşimle de tanışıyoruz tabi o zamanlar çok vakit gecirmezdik sonradan lise bitince araya mesefaler girdi arkadaşımla kopukluk oldu ben evlendim onunda evlendiğini gördüm tekrar görüşmeye başladık o 1 yıl sonra boşandı evliykende sık görüşüyorduk boşandıktan sonra eşime fazla takılmaya başladığını farkettim sürekli bana şu kocana bişey söylesene 3müz yemeğe gidelim mi 3müz dışarı çıkalım mı gibi şeyler diyor esım evdeyken sürekli bize geliyor eşimle muhabbet etmeye çalışıyor sürekli bizim evimizde içki içmeyi teklif ediyor bu beni çok rahatsız ediyor. Eşiminde hareketleri onun yanında çok değişik. Ne yapmalıyım?
Böyle bir şüphe taşıdığınıza göre o kişi zaten yakın arkadaşınız değildir bence. Benim en yakın arkadaşım bekar. Hiçbir zaman aklıma böyle birşey getirmedim. Zaman zaman öğlen yemeklerine gideriz. Arkadaşımla eşimle gayet keyifli olur. İnsanlar kendini bilsin yeter.

Benim evim meyhane mi? Desene. Sinir oldum şuan, umarım eşin bu denli karaktersiz değildir 😠 seni takibe alıcam. Bize de bilgilendir

Benim evim meyhane mi? Desene. Sinir oldum şuan, umarım eşin bu denli karaktersiz değildir 😠 seni takibe alıcam. Bize de bilgilendir
Katiliyorm sana. Bence es konu sahibi ve arkadasinin oturup ücünün icki icmesi cok tuhaf bir sey. Olmaz yani. Konu sahibi esin iyi niyetli gelmiyor bana.

Evet hayatım mahvoluyor resmen. Kuzenim bir keresinde daha o evliyken bu kızı evine alma bakışları bakış değil demişti. Sonra benim bu konuya takıldığımi görünce yok bosaninca düzelmiş kendisine gelmiş falan diye geçiştirdi beni. En iyisi çok yakında olsa kusmeden araya mesafe koymak. Teşekkürler

Ben bazı insanların gördüğü şeyleri dikkate almaya başladım artık. Benim yıllardır göremediğimi kısa zamanda anlayan insanlar var. Zira ben de safımdır insan ilişkilerinde.

Back