- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi Kuslardagitti
-
App ya da Google storde program bile var arkadaşım, yakınlardakileri listeliyor.Herkes açık açık Profil paylaşmış oradaBen de bu yüzden açtığını düşündüm. Gay barlar var bir tek bildiğim, başka nasıl buluyorlar birbirlerini
Çok yakın arkadaşınızsa gerçekten, uyarın da başka tlf no kaydedenlere ifşa olmasın.
Canim sen birazdan bir yolculuga cikacaksin.. aklin kuslarda kalmasin biZ bakariz onlara. Baslik degistirilmiyor sanirim. İcerik silmek de yasak.Başlığı nasıl duzenleyebilirim acaba yardımcı olur musunuz
Yalnız ona tercih denmiyor. Tercih denince, insanın bir çok seçeneği varmış da, aralarından hoşuna gideni seçiyormuş gibi oluyor. O yüzden eşcinsel insanların durumuna yönelim deniyor. Zira bu menüden yemek seçmek gibi bir durum değil, hormonlardan kaynaklı, seçme lüksüne sahip olunmayan, mecburi bir durum. Tıpkı hetero insanlar gibi. Şahsen hetero bir insanım, erkekleri seçmedim, zaten içimden gelen bir hisle, hormonlarla karşı cinse yöneldim. Anlatabilmişimdir umarım.Bir de birsürü beğenmedim emojisi koymuşlar.
Zorunda mıyım ? zorunda mıyız ?
Klişeleriniz varya cinsel ''TERCİHLER'' diye madem bu bir ''TERCİH'' ise ben bile isteye böyle bi durumu kendine reva gören biriyle oturup kalkmam...Hani TERCİH miş ya !
Ne bu eşcinsel sevgisi ??
Ben escinsel bir arkadasim olsun isterdim biliyor musun. Cunku onu anlamak isterdim. Yalnızdır çünkü, anlatsın dinleyeyım derdim. Niye dışlayayım ki uzaylı mı bu
Yasak miydi, cezası nedirİcerik silmek yasak ciciiiim mune gelir birazdan
Bana ne mi. Ben asla cinsel tercihini sorgulamam. Farkettiyseniz eşcinsel olduğunu ogrenseydim bu kadar şaşırmazdım dedim. Benim derdim kişisel tercihi değil kendini teşhir etmesi. Erkek kardeşinizin böyle bir şey yaptığını görseniz banane mi dersiniz?? Benim çok ama çok yakın bir arkadaşım, su an ellerim titriyor zaten. Cidden çok mu kolay sizin için.
Yalnız ona tercih denmiyor. Tercih denince, insanın bir çok seçeneği varmış da, aralarından hoşuna gideni seçiyormuş gibi oluyor. O yüzden eşcinsel insanların durumuna yönelim deniyor. Zira bu menüden yemek seçmek gibi bir durum değil, hormonlardan kaynaklı, seçme lüksüne sahip olunmayan, mecburi bir durum. Tıpkı hetero insanlar gibi. Şahsen hetero bir insanım, erkekleri seçmedim, zaten içimden gelen bir hisle, hormonlarla karşı cinse yöneldim. Anlatabilmişimdir umarım.
Ve bence eşcinsel bir insanla arkadaş olmak zorunda değilsiniz elbette. İşte buna tercih denebilir. Saygısızlık yapmadığı sürece, herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşayabilir.
Ne bu eşcinsel sevgisi ?? sorunuz normal mi sizce? İnsanları etiketleyip mi seviyor ya da nefret ediyoruz? Bir insan sadece cinsel yönelimiyle yoktur ki, bir sürü kişisel özelliği vardır. Sevgi ve nefret uyandırması için o özelliklerin tümüne birden bakmak lazım bence.
Siz arkadaşlarını biriyle sevişirken mi hayal edersiniz genelde? Arkadaşlık kavramınız genelden biraz farklı, çünkü biz normal insanlar arkadaşlarımızı biriyle (kadın/erkek) sevişirken düşünmüyoruz,hele gözümüzde canlandırmaya hiç çalışmıyoruz, arkadaşlarımızı hayat görüşü, kültür, sosyal zevkleri, iyi kalbi, iyi-kötü zamanlarımızda layıkıyla yanımızda oldukları için seviyor, değer veriyor ve arkadaşlık ediyoruz. Sizin bakış açınız bayağı ve tuhaf.Arkadaşım dediğim adamı yine başka bir adamla sevişirken düşünemiyorum anlatabiliyormuyum
Gözümde canlana manzara öyle çirkin ki...keza iki bayan içinde öyle.
Içeriği silebildim mi bilmiyorum
Siz arkadaşlarını biriyle sevişirken mi hayal edersiniz genelde? Arkadaşlık kavramınız genelden biraz farklı, çünkü biz normal insanlar arkadaşlarımızı biriyle (kadın/erkek) sevişirken düşünmüyoruz,hele gözümüzde canlandırmaya hiç çalışmıyoruz, arkadaşlarımızı hayat görüşü, kültür, sosyal zevkleri, iyi kalbi, iyi-kötü zamanlarımızda layıkıyla yanımızda oldukları için seviyor, değer veriyor ve arkadaşlık ediyoruz. Sizin bakış açınız bayağı ve tuhaf.
Stress?? :) Eşcinsellik deyince benim aklıma 3. bir cinsiyet geliyor kadın/erkek/eşcinsel. Ve nasıl kadın veya erkek denilince aklıma seksi sahneler değil de hayatın olağan akışına göre herhangi birşey geliyorsa (tavla oynamak da dahil) eşcinsel denilince de aynı şekilde oluyor yani farketmiyor. Sizin bakış açınız, benim de dahil olduğum toplumun kültür ve farkındalık seviyesini etkilediği için dolayısıyla beni de ilgilendiriyor. Ben tabiki bildiğim gibi yaşıyorum ama her zaman gelişime ve değişime de açık olarak, bence siz de biraz öyle yapmaya çalışın, en azından toplumumuzun gelişimi ve huzuru içinEşcinsellik denilince kimsenin aklına karşıdaki kişiyle tavla atmak gelmiyor. evet tamda o geliyor. Zaten olayın temelide o eyleme dayanıyor....
Size ne benim bakış açımdan kendiniz nereden bakıyorsanız devam edin ordan bakmaya
Hayır niye kendi fikrinizi dayatmaya çalışıyorsunuz. Bildiğiniz gibi yaşayın siz,bırakın sizden geri kalanlar sevmezse sevmesinler
Ne bu stres !
Siz arkadaşlarını biriyle sevişirken mi hayal edersiniz genelde? Arkadaşlık kavramınız genelden biraz farklı, çünkü biz normal insanlar arkadaşlarımızı biriyle (kadın/erkek) sevişirken düşünmüyoruz,hele gözümüzde canlandırmaya hiç çalışmıyoruz, arkadaşlarımızı hayat görüşü, kültür, sosyal zevkleri, iyi kalbi, iyi-kötü zamanlarımızda layıkıyla yanımızda oldukları için seviyor, değer veriyor ve arkadaşlık ediyoruz. Sizin bakış açınız bayağı ve tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?