Ben anladığımı düşünüyorum. Eşcinsel insanlar ne yazık ki toplum tarafından henüz tam olarak kabul edilebilmiş insanlar değil. O yüzden kendilerne partner bulmak amacıyla arkadaşınızın yöneldiği yollara yönelebiliyorlar bazen zira bir heteroseksüel kadar kolayca partner bulamıyorlar. Adam size bunu hiç yansıtmamış. Belli ki kimse öğrensin istemiyor. Buna uygun olarak fake bir profil açmış ve burdan kendisine ait fotoğrafları kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde yayınlıyor. Sizse hesaba pusu kurmuşsunuz bu göt kimin diye. Zorla kurcalaya kurcalaya bir insana ait, kendisinin kimse tarafından öğrenilmesini istemeyeceği bir sırrını öğrenmişsiniz. Bu sizin yakın arkadaşınız da olabilir kardeşiniz de olabilir, sonuç olarak kimsenin öğrenmemesini istediği özel hayatına ilişkin bir durumu zorlayarak öğrenmişsiniz. Bir de gelip konuşsam mı diye soruyorsunuz. Ne konuşabilirsiniz ki çok merak ediyorum. Ne diyeceksiniz yani ben hesabı gördüm senden şüphelendim, sağlamasını yaptım, senmişsin, bu sırrını bana açıklamak isteseydin açıklardın ama açıklamak istemiyorsun anlaşılan ne var ki ben bunu deşe deşe öğrendim o yüzden artık bunu benle konuşmak zorundasın mı diyeceksiniz??