• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadasim escinselmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demeyi planlıyorsunuz? Bence bilmiyor gibi yapın. İstemiyorsanız görüşmezsiniz.
Tercihinde dolayı değil de kendini teşhir etmesinden dolayı şaşkınım yazmışsınız. Tam olarak bilmiyorum ama çevresinden dolayı kimseye söyleyemiyor ve arkadaş bulamıyor olabilir.

Bulur bence cunku artik korkmuyolar ben seviyeli cok insan gordum kendini de saklamayan sosyal medya dahil gruplar vs vardr zaten.

Bence rehberden hesap açanların göründüğüyle ilgili bilgiyi çaktırmadan verin ona. Sizin tarafınızdan ifşa olduğunu anlamasın ama korksun ve gerekirse o hesabı bloke edip çok istiyosa farklı bi hattan hesap açsın. Değer veriyorsanız ifşa olmasını engelleyin daha fazla fotograf atar ortalık karışır falan yazık bence.

Ne demeyi planlıyorsunuz? Bence bilmiyor gibi yapın. İstemiyorsanız görüşmezsiniz.
Tercihinde dolayı değil de kendini teşhir etmesinden dolayı şaşkınım yazmışsınız. Tam olarak bilmiyorum ama çevresinden dolayı kimseye söyleyemiyor ve arkadaş bulamıyor olabilir.
Ben de bu yüzden açtığını düşündüm. Gay barlar var bir tek bildiğim, başka nasıl buluyorlar birbirlerini 🤷🏻‍♀️
Çok yakın arkadaşınızsa gerçekten, uyarın da başka tlf no kaydedenlere ifşa olmasın.

Bence rehberden hesap açanların göründüğüyle ilgili bilgiyi çaktırmadan verin ona. Sizin tarafınızdan ifşa olduğunu anlamasın ama korksun ve gerekirse o hesabı bloke edip çok istiyosa farklı bi hattan hesap açsın. Değer veriyorsanız ifşa olmasını engelleyin daha fazla fotograf atar ortalık karışır falan yazık bence.
Görmek istediğim cevap buydu galiba. Teşekkür ederim öyle yaparım.

Mesajımı doğru anladığınızı düşünmüyorum
Ben anladığımı düşünüyorum. Eşcinsel insanlar ne yazık ki toplum tarafından henüz tam olarak kabul edilebilmiş insanlar değil. O yüzden kendilerne partner bulmak amacıyla arkadaşınızın yöneldiği yollara yönelebiliyorlar bazen zira bir heteroseksüel kadar kolayca partner bulamıyorlar. Adam size bunu hiç yansıtmamış. Belli ki kimse öğrensin istemiyor. Buna uygun olarak fake bir profil açmış ve burdan kendisine ait fotoğrafları kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde yayınlıyor. Sizse hesaba pusu kurmuşsunuz bu göt kimin diye. Zorla kurcalaya kurcalaya bir insana ait, kendisinin kimse tarafından öğrenilmesini istemeyeceği bir sırrını öğrenmişsiniz. Bu sizin yakın arkadaşınız da olabilir kardeşiniz de olabilir, sonuç olarak kimsenin öğrenmemesini istediği özel hayatına ilişkin bir durumu zorlayarak öğrenmişsiniz. Bir de gelip konuşsam mı diye soruyorsunuz. Ne konuşabilirsiniz ki çok merak ediyorum. Ne diyeceksiniz yani ben hesabı gördüm senden şüphelendim, sağlamasını yaptım, senmişsin, bu sırrını bana açıklamak isteseydin açıklardın ama açıklamak istemiyorsun anlaşılan ne var ki ben bunu deşe deşe öğrendim o yüzden artık bunu benle konuşmak zorundasın mı diyeceksiniz??

Ben anladığımı düşünüyorum. Eşcinsel insanlar ne yazık ki toplum tarafından henüz tam olarak kabul edilebilmiş insanlar değil. O yüzden kendilerne partner bulmak amacıyla arkadaşınızın yöneldiği yollara yönelebiliyorlar bazen zira bir heteroseksüel kadar kolayca partner bulamıyorlar. Adam size bunu hiç yansıtmamış. Belli ki kimse öğrensin istemiyor. Buna uygun olarak fake bir profil açmış ve burdan kendisine ait fotoğrafları kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde yayınlıyor. Sizse hesaba pusu kurmuşsunuz bu göt kimin diye. Zorla kurcalaya kurcalaya bir insana ait, kendisinin kimse tarafından öğrenilmesini istemeyeceği bir sırrını öğrenmişsiniz. Bu sizin yakın arkadaşınız da olabilir kardeşiniz de olabilir, sonuç olarak kimsenin öğrenmemesini istediği özel hayatına ilişkin bir durumu zorlayarak öğrenmişsiniz. Bir de gelip konuşsam mı diye soruyorsunuz. Ne konuşabilirsiniz ki çok merak ediyorum. Ne diyeceksiniz yani ben hesabı gördüm senden şüphelendim, sağlamasını yaptım, senmişsin, bu sırrını bana açıklamak isteseydin açıklardın ama açıklamak istemiyorsun anlaşılan ne var ki ben bunu deşe deşe öğrendim o yüzden artık bunu benle konuşmak zorundasın mı diyeceksiniz??
Evet kesinlikle anlamışsınız zira konu sahibi ben değilim 😂

Şaşırmanız normal ancak eger gerçekten bir dost olarak değer veriyorsanız hicbir sey olmamis gibi devam edin(ki konu açmanızdan belli bir sey olmamış gibi davranamayacaksınız)

Ne kadar zor bir hayatı olduğunu anlatmayacağım zaten az cok tahmin ediyorsunuzdur(Türkiye faktörü)
Kendine partner bulmasının neredeyse tek yolu sosyal medya, dolayısıyla bu sebepten ötürü eleştirmek çok mantıklı gelmiyor.

Eşcinsel olması vesaire kendi tercihi. Ama ben karşılaşsam, ben öğrendiysem herkes öğrenir giibi düşünüp "ya senin telefon numaranla instagramda tuhaf bir hesap açılmış gibi bildirim geldi bana istersen şifrelerini filan değiştir" deyip en azından hesabıyla ilgili önlem almasını sağlardım. Onun dışında ne sizi rahatsız edecek birşey var ne de üstünüze düşen bir hareket.

Şaşırmanız normal ancak eger gerçekten bir dost olarak değer veriyorsanız hicbir sey olmamis gibi devam edin(ki konu açmanızdan belli bir sey olmamış gibi davranamayacaksınız)

Ne kadar zor bir hayatı olduğunu anlatmayacağım zaten az cok tahmin ediyorsunuzdur(Türkiye faktörü)
Kendine partner bulmasının neredeyse tek yolu sosyal medya, dolayısıyla bu sebepten ötürü eleştirmek çok mantıklı gelmiyor.
Hayır kesinlikle ona asla bir şey demem, diyemem de zaten. Ne diyebilirim. Ben sadece aşırı şaşırdım ve onu tanıyan birileriyle asla paylasmayacagim için buraya yazdım. Çünkü gün boyu beni etkiledi belki biri bir akıl verir diye. Ki biri cidden güzel bir akıl verdi belli ettirmeden telefon numarasıyla açılan hesapların belli olduğunu söylersem ona göre davranır en azından. Ben kendimi saymıyorum da başkalarına ifşa olmasından korkuyorum sanırım, üzülmesini asla istemem. Hatta bu konuyu açtığıma pişman oldum silemez miyim ya

Eğer değer verdiğiniz bir arkadaşınız ise hesabını fark ettiğinizi ve nasıl fark ettiğinizi anlatın bence.
Ben sizi anladım eşcinsel olması değil mevzu kendini teşhir etmesi ki bence de arkadaşlığı sorgulama sebebidir.
Ancak ilişkilerin sosyal medyadan başladığı bir çağdayız bununla beraber insanların hata yapabileceği gerçeği de birleşince arkadaşınızla konuşmanız taraftarıyım.

Yani bi tek bana mi normal gelmedi bu davranis? Escinsel olmasinda hic bir sorun yok. Ama bir kizarkadasim da poposunu cekip koysa ve instagramda bu sekilde cinsel partner arasa garipserdim. Kac yasinda bu arkadasiniz? Belli ki daha yasi kucuk. Partner bulmanin daha duzgun yollari var. Insallah kendini kotu durumlara sokmadan daha duzgun yollar bulur.

Hayır kesinlikle ona asla bir şey demem, diyemem de zaten. Ne diyebilirim. Ben sadece aşırı şaşırdım ve onu tanıyan birileriyle asla paylasmayacagim için buraya yazdım. Çünkü gün boyu beni etkiledi belki biri bir akıl verir diye. Ki biri cidden güzel bir akıl verdi belli ettirmeden telefon numarasıyla açılan hesapların belli olduğunu söylersem ona göre davranır en azından. Ben kendimi saymıyorum da başkalarına ifşa olmasından korkuyorum sanırım, üzülmesini asla istemem. Hatta bu konuyu açtığıma pişman oldum silemez miyim ya

Yok konuyu silemezsiniz site kurallarına aykırı,silseniz de geri gelir zaten.

Sunulan öneri gayet mantıklı,incitmeden uyarmış olursunuz bu sayede

Hayır arkadaşım kesinlikle cinsel tercihine lafım yok. Ki etrafımda o tercihe vatandaşlar çok var. Benim üzüldüğüm nokta kendini teşhir etmesi. Bu kadın olsun erkek olsun cinsel tercihi olsun asla doğru bir şey değil. Ha didiklememin sebebi de benim telefonumda kayıtlı en fazla 30-35 numara vardır. Fazlası yok. Bundan dolayı böyle bir hesap görünce kardeşim mi bu kim diye ister istemez korkarsın. Çünkü uzaktan tanıdığım bilmem ne öyle her gordugumun numarası yoktur. Telaşım kesinlikle ondandı. Üzüntüm de korktugumun başıma gelmesinden. Cinsel tercihi değil. Çıplak fotoğrafı. Lütfen buna göre yorum yapın. Bu herkesi sarsar.

Ya arkadaşlar konuyu şikayet falan etseniz silinir mi konu. Şikayet edin ya hesabımın kapanmasına razıyım bu konunun silinmesini istiyorum, üzüntüden bir anlik paylaştım sizinle ama böyle kalmasını istemiyorum bu defa da bunun stresine girdim

Ben konuşurdum. Kendisi henüz escinsel olduğunu kimseye söylememisse şu telefon numara dan hesap bulma işi onun başına bela olabilir. Üstüne uyarırim. Nasıl kadınlara sapıklar bela olabiliyorsa escinsel olan da dikkatli olmalı. Internete koydukları fotoğraflar ileride başına bela olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back