Yakin arkadasim escinselmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Boşuna panik yapmayin. Zaten kimse burda sizin kim olduğunuzu veya o kişinin kim olduğunu bilmiyordur

Hayat kendinin de işi fuhuşa çevirdiyse yazık

size ne? rahatsız olduysan görüşmezsin ama daha fazlası seni ilgilendirmez.kendi bedeni kendi kararı.isterse teşhir eder isterse çarşafa sokar isterse sakal bırakır.bu da seni ilgilendirmez.saygı duymaz zorundasın.

Ben olsam uzaklaşırdım.Konuşmaya gerek yok kimseyi yargılayamayız.Bize ne? Alan razı veren razı ne geziyor ortalıkta uyuz tazı derler adama boşverin.

Bilmenizi isteseydi size gelip bir şekilde söylerdi değil mi?
Sormayın. Dediğiniz gibi çok yakınsa öğrenmenizi sağlar.

Kendi açımdansa teşhir etmesi evet çok rahatsız edici. Ben de olsam eşcinsel olduğunu öğrendiğim için değil, ama bunu sosyal medyaya yayma biçiminden rahatsız olup mesafe koyardım.

Böyle biri yakın arkadaşım olamaz. Bu bir ilişki içindeki mahremiyetle bir tutulamaz. Adam kendini umuma açmış..
Sonuçta bunu bir kız arkadaşım da yapsa aynı şekilde düşünürdüm.

Beğeneni yargılamam ama benim içim almaz böyle edepsizlikleri..

Rahatsız olduysanız görüşmeyin. Ben olsam böyle bir hesabın ona ait olup olmadığıni sormam bence rencide edici. Zaten inkar eder büyük ihtimalle. Benim yaşam tarzıma uymuyor ben olsam arkadaşlığımı bitiririm

Hiç bilmiyormuş gibi davranın. Benim de vardı eşcinsel bir arkadaşım hiçbir zararını görmedim beni ilgilendiren kısmi da buydu zaten. Gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Benimde öyle arkadaşlarım oldu ve kotuluklerini görmedim diğer arkadaşlarımdan farksızdi tabi ki. Ama yaklaşık 10 yıldır tanıdığın birinin öyle çıkması şaşırtıcı, yaptıkları üzücü

O onun cinsel hayatı sizlik bir durum değil yani . Sizi etkileyen bir durum olsa tamam derim haklısınız ama yok .

Bu mesajınızı rapor ettim ama konunuz silinmez.
Zaten deşifre olmazsınız endişe etmeyin..

O değil de "hani marjinal bizdik?" diyesim geldi yorumlardan sonra

Olabilir, onun kendi cinsel yönelimi. Ya onu olduğu gibi kabul edip arkadaşlığınızı sürdüreceksiniz ya da arkadaşlığınızı keseceksiniz. Başka seçenek yok.

Konuşma bence gerek görseydi kendisi söylerdi zaten
Hareketlerinden hiç fark etmesin mi

Lisede en yakın arkadaşım gay idi.
Diğerlerinden farkı yoktu,insanların cinsel tercihleri ve özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.
Uymuyorsa görüşmezsin olur biter.

Lisede en yakın arkadaşım gay idi.
Diğerlerinden farkı yoktu,insanların cinsel tercihleri ve özel hayatı sizi ilgilendirmemeli.
Uymuyorsa görüşmezsin olur biter.
Ben escinsel bir arkadasim olsun isterdim biliyor musun. Cunku onu anlamak isterdim. Yalnızdır çünkü, anlatsın dinleyeyım derdim. Niye dışlayayım ki uzaylı mı bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…