• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadasim escinselmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bu yüzden açtığını düşündüm. Gay barlar var bir tek bildiğim, başka nasıl buluyorlar birbirlerini 🤷🏻‍♀️
Çok yakın arkadaşınızsa gerçekten, uyarın da başka tlf no kaydedenlere ifşa olmasın.
App ya da Google storde program bile var arkadaşım, yakınlardakileri listeliyor.Herkes açık açık Profil paylaşmış orada

İnsan çok ama çok yakın dost olduğu insana eşcinsel olduğunu söylemez mi ya? Bence o kadar yakın dost olamazsınız. Ve o size anlatmayı tercih etmedikçe, sizi ilgilendiren bir mesele de değilse, hiçbir şeyi ortaya çıkarmamalısınız. Yani bilmenizi istese, zaten sizinle paylaşırdı, değil mi?

Bir de birsürü beğenmedim emojisi koymuşlar.
Zorunda mıyım ? zorunda mıyız ?

Klişeleriniz varya cinsel ''TERCİHLER'' diye madem bu bir ''TERCİH'' ise ben bile isteye böyle bi durumu kendine reva gören biriyle oturup kalkmam...Hani TERCİH miş ya !

Ne bu eşcinsel sevgisi ??

Son düzenleme:
Bunları siz gördüyseniz başkaları da görmüştür, sizin fark ettiklerinizi bi başkası da fark edebilir ve arkadaşınızın başı belaya girebilir. Muhtemelen bildirim gittiğinden falan haberdar değil. Yerinizde olsam ilk iş onu uyarırdım. Ülkemiz manyak dolu nolacağı belli olmaz.

Ben yerinizde olsam bize anlattığınız gibi onuda karşıma alıp anlatır. Tercihlerinin beni ilgilendirmedigİni, aramızdaki dostluğun bundan etkilenmeyecegini ama nasıl siz ogrendiyseniz bunu telefon defterindeki herkesin ogrenebilcegini bilmesini isterdim. Belki hazır değildir daha ailesinden birinin öğrenmesine. Gerçek dost böyle yapar bence.

En yakın erkek arkadaşım eşcinsel.Bize seneler sonra söyledi.Kendilerine özel uygulamaları var bu şekilde arkadaşlık kuruyorlar.Hatta bende telefonundan bakmıştım öyle resimler var ki evlerden ırak😂.Ancak arkadaşım o benim.Çok seviyorum görüşmeye de devam edeceğim.Hatta nişanlımda biliyor gay olduğunu saygı duyuyoruz.Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır.

Bir de birsürü beğenmedim emojisi koymuşlar.
Zorunda mıyım ? zorunda mıyız ?

Klişeleriniz varya cinsel ''TERCİHLER'' diye madem bu bir ''TERCİH'' ise ben bile isteye böyle bi durumu kendine reva gören biriyle oturup kalkmam...Hani TERCİH miş ya !

Ne bu eşcinsel sevgisi ??
Yalnız ona tercih denmiyor. Tercih denince, insanın bir çok seçeneği varmış da, aralarından hoşuna gideni seçiyormuş gibi oluyor. O yüzden eşcinsel insanların durumuna yönelim deniyor. Zira bu menüden yemek seçmek gibi bir durum değil, hormonlardan kaynaklı, seçme lüksüne sahip olunmayan, mecburi bir durum. Tıpkı hetero insanlar gibi. Şahsen hetero bir insanım, erkekleri seçmedim, zaten içimden gelen bir hisle, hormonlarla karşı cinse yöneldim. Anlatabilmişimdir umarım.

Ve bence eşcinsel bir insanla arkadaş olmak zorunda değilsiniz elbette. İşte buna tercih denebilir. Saygısızlık yapmadığı sürece, herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşayabilir.

Ne bu eşcinsel sevgisi ?? sorunuz normal mi sizce? İnsanları etiketleyip mi seviyor ya da nefret ediyoruz? Bir insan sadece cinsel yönelimiyle yoktur ki, bir sürü kişisel özelliği vardır. Sevgi ve nefret uyandırması için o özelliklerin tümüne birden bakmak lazım bence.

Sayamayacağım kadar çok eşcinsel arkadaşım var, hatta 3-5 tanesiyle yediğim içtiğim ayrı gitmez her gün evimdedirler falan ama tabiki ben en başından beri biliyorum eşcinsel olduklarını.. Bikaç uygulama var bizim inst. dan biraz farklı daha detaylı ve sansürsüz tabiki.. Orada kimisi poposunu kimisi yüzünü paylaşarak sex partner buluyorlar (uzun süreli sevgili bulduklarını da gördüm).Hatta bazen (tabiki yüz fotolarını) bana da onaylattıkları olur :) Popo fotosu atmak onlar için çoğunlukla doğal bi davranış, yani etik kavramı onlarda bizde işlediği gibi değil, ama bir çoğu da zihnen bizden çok daha ahlaklılar..

Ben escinsel bir arkadasim olsun isterdim biliyor musun. Cunku onu anlamak isterdim. Yalnızdır çünkü, anlatsın dinleyeyım derdim. Niye dışlayayım ki uzaylı mı bu

Aslında benim arkadaşım pek yalnız değildi, şanslıydı zira medeni insanlar vardı çevresinde. :))
Çok tatlıydı inan, şuan yurtdışında o yüzden görüşemiyoruz özlüyorum çok.
Kendinden olmayan herkese uzaylı gibi bakıyorlar Chocolita. :)

Bana ne mi. Ben asla cinsel tercihini sorgulamam. Farkettiyseniz eşcinsel olduğunu ogrenseydim bu kadar şaşırmazdım dedim. Benim derdim kişisel tercihi değil kendini teşhir etmesi. Erkek kardeşinizin böyle bir şey yaptığını görseniz banane mi dersiniz?? Benim çok ama çok yakın bir arkadaşım, su an ellerim titriyor zaten. Cidden çok mu kolay sizin için.

Yemeyin bizi...
O zaman konuyu erkek arkadaşım kendini teşhir ediyor diye açardınız.
Eşçinsel diye değil.

Odak noktanız başlıkta yazan..

Yalnız ona tercih denmiyor. Tercih denince, insanın bir çok seçeneği varmış da, aralarından hoşuna gideni seçiyormuş gibi oluyor. O yüzden eşcinsel insanların durumuna yönelim deniyor. Zira bu menüden yemek seçmek gibi bir durum değil, hormonlardan kaynaklı, seçme lüksüne sahip olunmayan, mecburi bir durum. Tıpkı hetero insanlar gibi. Şahsen hetero bir insanım, erkekleri seçmedim, zaten içimden gelen bir hisle, hormonlarla karşı cinse yöneldim. Anlatabilmişimdir umarım.

Ve bence eşcinsel bir insanla arkadaş olmak zorunda değilsiniz elbette. İşte buna tercih denebilir. Saygısızlık yapmadığı sürece, herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşayabilir.

Ne bu eşcinsel sevgisi ?? sorunuz normal mi sizce? İnsanları etiketleyip mi seviyor ya da nefret ediyoruz? Bir insan sadece cinsel yönelimiyle yoktur ki, bir sürü kişisel özelliği vardır. Sevgi ve nefret uyandırması için o özelliklerin tümüne birden bakmak lazım bence.

Nefret ?
Nefret etemek zahmetli bir durum bence.Yani sebpelerin olması lazım o sebeplerin size veya sevdiklerinize dolaylı/dolaysız etkileri falan olması lazım...niye nefret edeyim ki ?

Keza sevmem de gerekmiyor, seviyorsam bir şeyi bir durumu onu onaylamam gerekir. Onaylamadığım birşeyi de sevemem...Eşcinsel yaşantı benim onaylayabilceğim bir yaşam biçimi değil, dolayısıyla sevemiyorum da.

İlla iki duygudan birini seçmek zorunda niye bırakılıyoruz ben onu anlamakta zorluk çekiyorum.

Cinsel yönelim kişinin istemsiz cinsel yanıt verme eğilimini, cinsel tercih istemli bir eğilimi gösterir. Eşcinsellik, cinsel eş olarak aynı cinsiyetten kişileri hayal etmek veya bu kişilerle ilişkiye girmek olarak görülebilir. Tüm bu kavramlar beynimin içindeyken Arkadaşım dediğim adamı yine başka bir adamla sevişirken düşünemiyorum anlatabiliyormuyum
Gözümde canlana manzara öyle çirkin ki...keza iki bayan içinde öyle.

Cinsel yönelim kişinin istemsiz cinsel yanıt verme eğilimi ise eğer sorumlu hormonlardır.Hormonlar da genlerdeki kodlara göre üretiliyor. Bir çeşit hastalık bu. Örneğin büyüme hormonu eğer çocukta yoksa o çocuk büyümez ve cüce kalır. Ancak bu erken dönemlerde teşhis edilir ve gerekli hormonal takviye yapılırsa çocuk normal büyümesini gerçekleştirecektir. Cinsellik de öyle. Erkeklerde testosteron kadınlarda östrojen hormonu vardır. Genetik bozuklukta bu hormonların salınımında bir sorun varsa bu düzeltilebilir ve kişi cinsel kimliğine kavuşabilir.

Arkadaşım dediğim adamı yine başka bir adamla sevişirken düşünemiyorum anlatabiliyormuyum
Gözümde canlana manzara öyle çirkin ki...keza iki bayan içinde öyle.
Siz arkadaşlarını biriyle sevişirken mi hayal edersiniz genelde? Arkadaşlık kavramınız genelden biraz farklı, çünkü biz normal insanlar arkadaşlarımızı biriyle (kadın/erkek) sevişirken düşünmüyoruz,hele gözümüzde canlandırmaya hiç çalışmıyoruz, arkadaşlarımızı hayat görüşü, kültür, sosyal zevkleri, iyi kalbi, iyi-kötü zamanlarımızda layıkıyla yanımızda oldukları için seviyor, değer veriyor ve arkadaşlık ediyoruz. Sizin bakış açınız bayağı ve tuhaf.

Siz arkadaşlarını biriyle sevişirken mi hayal edersiniz genelde? Arkadaşlık kavramınız genelden biraz farklı, çünkü biz normal insanlar arkadaşlarımızı biriyle (kadın/erkek) sevişirken düşünmüyoruz,hele gözümüzde canlandırmaya hiç çalışmıyoruz, arkadaşlarımızı hayat görüşü, kültür, sosyal zevkleri, iyi kalbi, iyi-kötü zamanlarımızda layıkıyla yanımızda oldukları için seviyor, değer veriyor ve arkadaşlık ediyoruz. Sizin bakış açınız bayağı ve tuhaf.

Eşcinsellik denilince kimsenin aklına karşıdaki kişiyle tavla atmak gelmiyor. evet tamda o geliyor. Zaten olayın temelide o eyleme dayanıyor....

Size ne benim bakış açımdan kendiniz nereden bakıyorsanız devam edin ordan bakmaya

Hayır niye kendi fikrinizi dayatmaya çalışıyorsunuz. Bildiğiniz gibi yaşayın siz,bırakın sizden geri kalanlar sevmezse sevmesinler

Ne bu stres !

Eşcinsellik denilince kimsenin aklına karşıdaki kişiyle tavla atmak gelmiyor. evet tamda o geliyor. Zaten olayın temelide o eyleme dayanıyor....

Size ne benim bakış açımdan kendiniz nereden bakıyorsanız devam edin ordan bakmaya

Hayır niye kendi fikrinizi dayatmaya çalışıyorsunuz. Bildiğiniz gibi yaşayın siz,bırakın sizden geri kalanlar sevmezse sevmesinler

Ne bu stres !
Stress?? :) Eşcinsellik deyince benim aklıma 3. bir cinsiyet geliyor kadın/erkek/eşcinsel. Ve nasıl kadın veya erkek denilince aklıma seksi sahneler değil de hayatın olağan akışına göre herhangi birşey geliyorsa (tavla oynamak da dahil) eşcinsel denilince de aynı şekilde oluyor yani farketmiyor. Sizin bakış açınız, benim de dahil olduğum toplumun kültür ve farkındalık seviyesini etkilediği için dolayısıyla beni de ilgilendiriyor. Ben tabiki bildiğim gibi yaşıyorum ama her zaman gelişime ve değişime de açık olarak, bence siz de biraz öyle yapmaya çalışın, en azından toplumumuzun gelişimi ve huzuru için ;)

Düşüncesi sizden farklı olanlara bile ''ANORMAL'' insan diyorken cinselliği farklı yaşayan insanları pamuklara sarmak !
Abesle iştigal ....

Valla istediğiniz kadar beğenmeyin sıkıntı değil.

Bu eşcinsel seviciliği okadar ayyuka çımış durumda ki, sosyal medyalar bile daha aklı ermeyen, kanı deli kaynayan, kimliksiz, ne olduğunu bile sorgulamayan insanlarla doldu taştı...İsimler az çok tahmin ediliyordur yazmama gerek yok herhalde.

Madem çok çok normal bir durum bu şurda bile niye ''kocam eşcinsel mi'' ''ah evlendim ama adam eşcinsel sanırım benimle sevişmiyor '' konuları neden açılıyor? Madem ki hayatın olağan akışına aykırı bir durum değil ! Gül gibi yaşayıp gidin ozman ne diye feryat ediliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back