Yakin arkadasim escinselmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşüncesi benden farklı olanlar değil de "eşcinsel" deyince seks sahnesi hayalleri kuranlar pek normal sayılmazlar bana göre.. Bir toplumun gidişatının faturasını eşcinsellere kesmediğiniz kalmıştı bravo Ben niye laf anlatıyorum ki size..

Hımm 3. cinsiyet ??
Saçmalardan seçmeler...

Ben daha hiç bir jinekoloğun müjde bi eşcinsel çocuğunuz olacak dediğini duymadım.Genelde oğulunu/kızını failan deniliyor..
Gülünç durumlara girmeyin daha fazla

Uzun uzun anlatmak işe yaramıyor sizde.demiş ya adam ne kdar konuşursan konuş karşıdakinin anladığı kadarsın..
Kafi..

aaahh ahhh işte napcan anlatamazsın kapasite yok

Ama sen anyahla konyayi birbirine karistirdin. Bu kadinlarin bu konulari acmalarinin sebebi kandirilmis olmalari.. bir insan hayatini diledihi gibi yasayabilir baskasina zarar vermedigi surece.. karsi cinsle evlenip( bilse zaten evlenmez dolayisiyla kandirmis oluyor) cocuk yapip seni sevdigini aile kurdugunuzu dusundjgun insan escinsel cikiyor. Haliyle kadin kendini kandirilmis hissediyor.. bu etik olmayan bir durum tabi. bu konuyu acan insanlar esinin escinsel olmasina degil kendisini kandirmasina tepki veriyor.. size gelince onaylamadigimi sevemem diyorsunuz elinizde olan birsey miydi sevmek.. zaten sevmeniz beklenmiyor, beklenen saygi duymaniz

Escinsel olmasina takilmam da poposunu vatsapina koyup erkek arkadas ariyorum derse es gecemezdim yakinsak direkt sorarim zaten neden boyle birseye gerek duydun diye hos degil cunku bu kadin veya erkek farketmez kendini bu konuma sokmasi tavrina gore davranirdim heralde sonrasinda da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…